U životu su najbolje spontane stvari, i danas se pokazalo da je tako

Šteta je bilo ne iskoristiti dan, nazovem našeg Guzowskog, ide s posla, već sanja krevet pa sam odlazak u VK ostavio za sutra ili koji drugi dan...umjetnike se ne smije forsirati

Negdje se moralo pa smo paKLEni i ja krenuli van grada prema Kutjevu, no na izlazu barikade, radi se na cesti i ne može se proći...okrenem se i natrag na drugu stranu...ispalo je tako da sam na povratku u grad sreo Jimmija i Juliju i brzo je pao dogovor da idemo u Kutjevo preko Orahovice na kavu.
Malo slika sa Papuka:

Prekrasne boje jeseni tjerale su nas dalje i odlučili smo ne stati u Kutjevu nego kavu popiti u Požegi, i bio je to pun pogodak! Na ulazu u Pž na broju 115 parkirano desetak motora...usporim i pogledam u dvorište kad ono poznata ekipa Požežana, Brođana i ostalih poznanika iz okolice. Brzo smo sparkirali motore i pravac u dvorište, ne znamo ni kod kog smo ni šta se slavi

No odmah dolazi naš dobar stari Munja, viče: Upadajte!!!

U dvorištu samo takva ekipa, pije se rakija, mlado vino, mezi, gori vatra, čeka se meso

Ne slavi se ništa, ide ekipa u Kutjevo pa su "malo" stali na okrijepu kod Munje

Isprobali smo rakije, vina, jegera, ispričali se sa svima, no nismo ostajali na roštilju nego smo još malo guštali u suncu i put pod noge!
Na povratku smo ipak odlučili kući preko Krndije iako je cesta zatvorena, no naravno da su nas naši paKLEni probili preko staza do kuće!
Što reći nego Kawasaki KLE!!!