Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

  • 29. Ožujak, 2020. - 07:27
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

 Str: [1] 2 3 ... 10
 1 
  : Jučer u 21:46 
Autor witcher - Zadnji post Heres
ok, hvala na savetu, poneću ručnu pumpu da dopumpam ako treba, a izmeriću sa njihovim, jel je kontrolisan i sigurno tačniji od ovih koje imam..

 2 
  : Jučer u 21:24 
Autor witcher - Zadnji post kUm
Ako budeš pumpao prednje vilice, treba biti oprezan i polako upumpavati zrak....nemoj slučajno s kompresorom koji ima 8 bara pritisak. Kod naglog upumpavanja zrak a, zbog vrlo malog volumena, moglo bi ti se desiti da izbije semeringe.
Ja to sam to radio s ručnom pumpom za bicikl, pa provjerim s digitalnim manometrom, tako mi se čini najsigurnije i preciznije.

 3 
  : Jučer u 20:43 
Autor witcher - Zadnji post Heres
ja sam za ovo sada prvi put čuo, to, za pumpanje prednje viljuške. Video sam nalepnicu na zadnjoj strani desne viljuške, malo je izbledela i piše max 250 kpa, što me je i zbunilo, znam da je toliko zadnji točak, i još se čudim zašto je kod prednjeg. :) ne znam ni koliko ima sada, proveriću. 

 4 
  : Jučer u 20:16 
Autor Zg.Ante - Zadnji post Joke6
Zašto ne radi member map?

 5 
  : Jučer u 16:12 
Autor Gazda - Zadnji post Zoki175
Poznat mi je osjećaj. Također sam prije klempa vozio Z750. Nema tu usporedbe nikakve, a pogotovo ne kočnice. Na ove sad se jednostavno moraš priviknut i bit će sve ok.

 6 
  : Jučer u 15:30 
Autor Gazda - Zadnji post Heresevo mog matorca, plaćen je 1200 eur, sa novim gumama, novim pločicama i bočnim nosačima i koferima , koje sam skinuo zbog gradske vožnje.

Boja mi se ne sviđa, nisam hteo bordo, ali je presudila niska cena i dobro stanje. Predhodni motor Z750 sam vozio 5 godina i teška srca ga prodao u 12-om mesecu prošle godine za odličnu cenu, a za naredni motor nisam hteo da dodajem, nego sam tražio jeftiniji.

Inače, ako ih poredim,to su dva sasvim različita motora, mnogo, mnogo se lakše vozi KLE, naročito po gradu, stvarno je kao bicikl, a i ima dovoljno snage za ono što mi treba. Još mi se sviđa i gepek za dve kacige , nisam ga pre imao uopšte jel je stari bio ružan sa njim . Kod KLE-a mi se ne sviđa sedište i zadnja kočnica, koja je baš slaba.

 7 
  : Jučer u 09:27 
Autor markoe - Zadnji post Danijel 23
Dali se tko prijavio na Dinara rally? I dali ima tko za iznajmit enduro motor (nemora biti prežvćan) za tu vožnjicu?

https://dinaricrally.com/editions/

 8 
  : 27. Ožujak, 2020. - 06:20 
Autor Heres - Zadnji post Heres
Ja sam,u stvari,došao kod prodavca zbog Honde cbf 600s koju sam gledao zato što je V Strom precenjen i skup....On je imao je još Kle-a i Burgmana 400.  Klea je vozio ranije ali mu je i dugo stajao jel je vozio Hondu i nije nameravao da ga proda, jer se još dvoumio između kle-a i burgmana koji da ostavi za sebe.
Pre toga Kle-a nisam razmišljao o njemu, nisam ga poznavao,pa sam malo proguglao, pa video da i on odgovara za moje potrebe, da ima "nešto" ,da je dobar za grad i oko grada, da je manja registracija i odžavanje i uz malo pregovora sam ga uzeo i to za duplo manje para od honde...i mislim da nisam pogrešio.. :ruke:
Vozi se stvarno kao bicikl, prvi metri i skretanje na njemu su mi se činili jako nestabilno, upravljač se okreće kao kod pony bicikle, toliki hod nisam imao na predhodnim motorina, a takođe mislim da je to i zbog tanke prednje gume..
Uz njega sam dobio i zadnji kofer 46 l Kappa i bočne kofere Kappa - sa nosačima...sedište je bilo užasno, prerađeno kod nekog ko je prvi put uzeo mašinu u ruke, pa sam odmah kupio fabričko, a ovo ću dati na profi preradu.. Druga stvar preko koje sam prešao su nalepnice, neko ih je poskidao  :udri: i ostali su tragovi izbledele nijanse , ne vidi se toliko, ali ja ih primećujem..naručio sam odmah nove ,ali od modela posle, koje su manje.. :udri: sve u svemu, oku je ugodniji sada, uskoro ću staviti i sliku,pa čekam vašu ocenu..
e da, kod njega mi se samo ne sviđa što nemam centralni štender i što imam gume sa unutrašnjom gumom...a spoljne su mu odlične

 9 
  : 26. Ožujak, 2020. - 08:40 
Autor Heres - Zadnji post Zoki175
Pozdraf

 10 
  : 25. Ožujak, 2020. - 23:14 
Autor Heres - Zadnji post Miroslav.Sinj.
      I ja sam spletom okolnosti uzeo KLE, a išao sam po Yamahu XT 660 R. U putu svratio pogledat Kawasaki i svidio mi se. Naravno, nisam zažalio. KLE je ipak puno jednostavniji i jeftiniji za održavanje,i trajniji.

 Str: [1] 2 3 ... 10

Stranica je generirana za 0.075 sekundi uz 18 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal