Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 10. Rujan, 2024. - 09:05
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: [1] 2 3 ... 5   Dolje

Autor Tema: Kawasaki Blažević Split  (Posjeta: 41337 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

PEZA

• Kawa... ...
  • **
  • : Ruj 2011
  • : Ruj 2011
Kawasaki Blažević Split
« : 04. Lipanj, 2012. - 15:29 »

S obzirom da je moj KLE već prešao 50 000 km, i sezona je tu, a i dosadilo mu je da ga palin na pritisak gumba  :prsti:, draže mu je bilo da ga gurnem ka i svi normalni ljudi :h  :natak2: krajnje vrijeme je bilo da ga se dovede u red. Kako je Šibenik mrtav grad zadnjih godina, sve se gasi, tako da nemamo ni servisera koji dostojan tog naziva. Ovi šta znaju radit, su prezauzeti, neki poslon, neki svojim egom... o ovlaštenom kawasaki servisu možemo sanjat... I tako Omega mi predloži odlazak u Zagreb šta mi se nije svidjelo jer motor ne pali, a šta ja znan šta može biti po putu, nisan mehaničar.. sljedeći prijedlog ovlašteni servis kawasaki blažević u Splitu, ok izdržat će KLE 60-70km do tamo. Čim sam nazvao čovjeka svidio mi se način na koji pristupa mušterijama, s poštovanjem i zanimanjem za moj problem, i s duhovitim dosjetkama. Ostavin mu ja motor, sve bolesti nabrojin i vidimo se kad bude gotov. Nakon tjedan dana KLE gotov, dođen, platin ( 4420 kn ) , krenem za Šibenik, divota od šaltanja, zvuka , ma sve, novi motor  :thumbleft:
Kad ono, parkiram se ispred kuće, i idem ono od gušta ga upalit a ono NIŠTA !!!  :udrri: Zoven barba Blaža nakon po ure sjedenja kraj motora i totalnog pomračenja uma  :udri:.
Kaže on meni da iz njegove garaže još nije izaša motor a da ne radi, a ja njemu da san sutra ujutro u 6 kod njega, to je bilo s petka na subotu a kako je u vodicama na okitu bija moto susret , malo smo kasnije legli tako da san u 10 i 30 bija u splitu  :h 
Dočekali su me kava i sok i isprike, ali ništa me to nije oraspoložilo dok se barba Blaž nije prihvatio posla, stavio mi je novi alnaser ( BESPLATNO !!! ), opet isti problem  :udri:, e šta je sad?? Kako je u pitanju struja, kaže on meni promijenit će tebi barba Blaž sve ( BESPLATNO !!! ) i regler i relej i šta ja znan više... sve besplatno i sve original dijelovi s garancijom !!! I kao da to nije dovoljno, čovjek mi napuni rezervar gorivom i još mi dao 100 kn za piće po putu  :occasion:  Ne znan kako bi nahvalio gospodina Blaževića, ni kako da mu se odužim, čovjek je svaka mu čast  :ruke:
Evidentirano

kroko

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
Re: Kawasaki Blažević Split
« Odgovori #1 : 04. Lipanj, 2012. - 16:03 »

Ha,ha, za 4000 tisuce kuna ima da ti cilo lito toci super100 class i janjetiom hrani .........osim,ako ti nije vratio pare, pa imas besplatno sve...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

roterdam mile

• Gost
Odg: Kawasaki Blažević Split
« Odgovori #2 : 04. Lipanj, 2012. - 16:47 »

Za te novce morao bi ti ga :pushing: cjelu god,da si ísa u zg kao sta ti je omega reko s puton bi bio najmanje 1000kn jeftinije
Evidentirano

Danko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #3 : 04. Lipanj, 2012. - 17:25 »

Blaž je legenda od čovika  :bang:

Istina da je malo skuplji, ali je tako ljubazan i
drag da mi nije niti malo žaj platit više  :thumbleft:

Evidentirano

Omega

• Kawasaki KLE
  • : Lip 2011
  • Na krivoj valnoj duljini
« Odgovori #4 : 04. Lipanj, 2012. - 18:52 »

Na motoru je jako puno dijelova i sitnica mijenjano, ukljucujuci kompletan bendix i ostatak struje. Ne bi puno ustedia odlaskom u ZG na servis.
Evidentirano

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #5 : 04. Lipanj, 2012. - 22:51 »

:h   ....U ovoj rečenici: "Dočekali su me kava i sok i isprike....." mora da se nalazi sastojak, pripravak, nešto što utječe na sreću onoga tko konzumira hehehe......zanima me jel vam barba Blaž sve zamijenjene dijelove vrati u vrećici i pokaže........ :udri:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

james bonf

• Kawasaki KLE
  • Kawasaki KLE u srcu
« Odgovori #6 : 05. Lipanj, 2012. - 00:11 »

ja znam svoje iskustvo sa barba Blažom, ljudina i točka. Sićam se kad su mi jedanput krivo zavidali vidu i to sa pištoljem onu koja vata pločice na prednjem kolu. Ne moš odvidat da ga jebeš. Doša ja u Blaža čovik me primia odma se uvatia posla, pomoga i njegov sin i  ja koliko sam moga...... jesmo izgubili par uri, brusili glavu vide, bužali, radii navoje....cijena 100kn. meni dovoljno za zaključak o čoviku a da ne spomenem kako te lipo primi kad dođeš. Barba Blažu svaka čast  :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz:
Evidentirano
ko ima KLE Duha vrijedi, ko ga nema taj ne vrijedi!

D@DO

• Kawasaki KLE
« Odgovori #7 : 05. Lipanj, 2012. - 00:22 »

Čuo sam i ja za njega samo riječi hvale!  :thumbleft:

Samo neka nitko neide u Africa Moto Makarska jer tamo deru opakooo!  :evil:
Evidentirano
Ko spava nije budan! :smoke:

Omega

• Kawasaki KLE
  • Na krivoj valnoj duljini
« Odgovori #8 : 05. Lipanj, 2012. - 02:53 »

Kroko, cemu takav sarkazam?
Jel tolko tesko prihvatit da ima jos dobrih majstora i postenih ljudi osim Cohe i Dude? Upoznao sam obojicu i bio sam prisutan u Splitu kod Blaža kad smo motor ostavljali. Jos samo motor nisam probao nakon servisa, al iz prve ruke mogu reci da je covik ljudina i jedan od rijetkih u Dalmaciji na koje se mozes pouzdat da ce pomoci kad najvise bude trebalo. U takvim situacijama, 200 kn gori doli apsolutno nikakvu ulogu ne igra, pogotovo kad odes s osjecajem da ti je motor bia u rukama covika od povjerenja.
Evidentirano

Danko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #9 : 05. Lipanj, 2012. - 08:36 »

:h   ....U ovoj rečenici: "Dočekali su me kava i sok i isprike....." mora da se nalazi sastojak, pripravak, nešto što utječe na sreću onoga tko konzumira hehehe......zanima me jel vam barba Blaž sve zamijenjene dijelove vrati u vrećici i pokaže........ :udri:

Kroko kakaš bez veze  :buu:  I nemaš pojma o čemu pričaš  :thumbleft:

Blaž je jedna istinska legenda. I nikakva govora o nepoštenju, krađi ili nečem slicnom
tu nema.
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 5   Gore

Stranica je generirana za 0.143 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal