S obzirom da je moj KLE već prešao 50 000 km, i sezona je tu, a i dosadilo mu je da ga palin na pritisak gumba
, draže mu je bilo da ga gurnem ka i svi normalni ljudi
krajnje vrijeme je bilo da ga se dovede u red. Kako je Šibenik mrtav grad zadnjih godina, sve se gasi, tako da nemamo ni servisera koji dostojan tog naziva. Ovi šta znaju radit, su prezauzeti, neki poslon, neki svojim egom... o ovlaštenom kawasaki servisu možemo sanjat... I tako Omega mi predloži odlazak u Zagreb šta mi se nije svidjelo jer motor ne pali, a šta ja znan šta može biti po putu, nisan mehaničar.. sljedeći prijedlog ovlašteni servis kawasaki blažević u Splitu, ok izdržat će KLE 60-70km do tamo. Čim sam nazvao čovjeka svidio mi se način na koji pristupa mušterijama, s poštovanjem i zanimanjem za moj problem, i s duhovitim dosjetkama. Ostavin mu ja motor, sve bolesti nabrojin i vidimo se kad bude gotov. Nakon tjedan dana KLE gotov, dođen, platin ( 4420 kn ) , krenem za Šibenik, divota od šaltanja, zvuka , ma sve, novi motor
Kad ono, parkiram se ispred kuće, i idem ono od gušta ga upalit a ono NIŠTA !!!
Zoven barba Blaža nakon po ure sjedenja kraj motora i totalnog pomračenja uma
.
Kaže on meni da iz njegove garaže još nije izaša motor a da ne radi, a ja njemu da san sutra ujutro u 6 kod njega, to je bilo s petka na subotu a kako je u vodicama na okitu bija moto susret , malo smo kasnije legli tako da san u 10 i 30 bija u splitu
Dočekali su me kava i sok i isprike, ali ništa me to nije oraspoložilo dok se barba Blaž nije prihvatio posla, stavio mi je novi alnaser ( BESPLATNO !!! ), opet isti problem
, e šta je sad?? Kako je u pitanju struja, kaže on meni promijenit će tebi barba Blaž sve ( BESPLATNO !!! ) i regler i relej i šta ja znan više... sve besplatno i sve original dijelovi s garancijom !!! I kao da to nije dovoljno, čovjek mi napuni rezervar gorivom i još mi dao 100 kn za piće po putu
Ne znan kako bi nahvalio gospodina Blaževića, ni kako da mu se odužim, čovjek je svaka mu čast