Dobro došli na KLE Croatia forum !!
ako je 17 ljudi u pitanju, baš za manje od sto eura ih ne mogu nahraniti, ali ako odem kod Bunčića onda je 17x90 kuna jednako 1530 kuna, Babić je litra 50 kuna dakle jos 1000 kuna , zatim 40 piva po 12 kuna iznosi 480 ..........do sada nam treba 3010 kuna s tim da na stolu imaš oko 20 vrsta jela, od divljači do janjetine i jedeš koliko možeš i hoćeš, dobiješ predjelo pršut ili što već , juhu i desert za tu cifru........a vidi vraga nekoliko konobara bude skakalo oko nas i nitko nam više ne bude naplatio radi struje ili posebnog ugođaja ili čak glazbe koja svira u živo........ .....a da paradoks bude veći od te cifre 3010 kuna kad podijelim na nas 17, ispada mi 177 kuna po glavi, dakle nahranim te za jedva 30 eura..........kud ces bolje...........
Bunčić je jedan od jako rijetkih ugostitelja sa takvom ponudom, a i pitanje je koliko dugo će opstati kao takav jer se dosta stvari već promijenilo pošto su neke nove situacije su u pitanju, kao i neki novi ljudi.
za Boga milog ovdje se radi o OVLAŠTENOM SERVISU
Super, ovlašteni servis i originalni dijelovi, a čovjek se vrati s kvarom drugi dan natrag........pa vi fakat niste normalni.....a da stvar bude još bolja popravlja bendix anlasera a drugi dan popravlja anlaser ili ga mijenja, svejedno...........znači takose radi u ovlaštenom servisu hahahahahahaa..........nemrem više.......
kad nešto ne štima u ovlaštenom servisu.........vratiš se s RAČUNOM i napraviš reklamaciju btw, kome je poznata situacija kad fuš-majstor nešto zajebe pa ga više nemoš dobiti ni na mobitel ni na telefon ni u lokalnoj birtiji,frajer nestane k'o mengele ne pada mi na pamet ulaziti u raspravu "ovlašteni servis-fuš majstor" ja znam kamo idem i zašto, ali isto tako me boličuna tko će kuda ...........samo ...........ajmo uspoređivati ono što se usporediti da
Blaž je legenda i tu nema rasprave, uvik ce se nac neko tko ce to pokusavat osporit iz nekih razloga.