Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 10. Rujan, 2024. - 10:37
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 2 [3] 4 5   Dolje

Autor Tema: Kawasaki Blažević Split  (Posjeta: 41340 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

D@DO

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
Odg: Kawasaki Blažević Split
« Odgovori #20 : 05. Lipanj, 2012. - 16:30 »

:smoke:  ako je 17 ljudi u pitanju, baš za manje od sto eura ih ne mogu nahraniti, ali ako odem kod Bunčića onda je 17x90 kuna jednako 1530 kuna, Babić je litra 50 kuna dakle jos 1000 kuna , zatim 40 piva po 12 kuna iznosi 480 ..........do sada nam treba 3010 kuna s tim da na stolu imaš oko 20 vrsta jela, od divljači do janjetine i jedeš koliko možeš i hoćeš, dobiješ predjelo pršut ili što već , juhu i desert za tu cifru........a vidi vraga nekoliko konobara bude skakalo oko nas i nitko nam više ne bude naplatio radi struje ili posebnog ugođaja ili čak glazbe koja svira u živo........ :smoke: :smoke:

.....a da paradoks bude veći od te cifre 3010 kuna kad podijelim na nas 17, ispada mi 177 kuna po glavi, dakle nahranim te za jedva 30 eura..........kud ces bolje...........  :thumbleft: :thumbleft:

Bunčić je jedan od jako rijetkih ugostitelja sa takvom ponudom, a i pitanje je koliko dugo će opstati kao takav jer se dosta stvari već promijenilo pošto su neke nove situacije su u pitanju, kao i neki novi ljudi.
Evidentirano
Ko spava nije budan! :smoke:

Josip

• Gost
« Odgovori #21 : 05. Lipanj, 2012. - 16:31 »

za Boga milog ovdje se radi o OVLAŠTENOM SERVISU

i kako se uopće mogu uspoređivati dijelovi iz motormanije, e-baya ili bilo koje pčkmtrne s orginalnim dijelovima
btw. pitajte Pjera koliko koštaju original dihtunzi vodene pumpe i poklopca alternatora pa onda uspoređujte
ono što nitko nije spomenuo a to je, s obzirom da je izdan račun plaćeno je 25 % PDV.......na iznod od 4420 kuna, PDV (za sve one koji znaju računati  :D ) iznosi 884 kune......... također treba izračunati kolika su davanja na PRIJAVLJENOG radnika itd,itd,itd

svakome na izbor, hoće li (ili može li) u ovlašteni servis, hoće li kod fuš-majstora ili nema love ni za koga već se mora krpati sam i sa frendovima  :ruke: ali podcijeniti ičiji rad nije u redu  :thumbleft:
Evidentirano

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #22 : 05. Lipanj, 2012. - 16:32 »

Bunčić je jedan od jako rijetkih ugostitelja sa takvom ponudom, a i pitanje je koliko dugo će opstati kao takav jer se dosta stvari već promijenilo pošto su neke nove situacije su u pitanju, kao i neki novi ljudi.

:D  ne nije rijetkih....dapače ima ih sve vise jer su ljudi skuzili da ne moraju biti ovce......  :angel:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #23 : 05. Lipanj, 2012. - 16:35 »

za Boga milog ovdje se radi o OVLAŠTENOM SERVISU

:h  Super, ovlašteni servis i originalni dijelovi, a čovjek se vrati s kvarom drugi dan natrag........pa vi fakat niste normalni.....a da stvar bude još bolja popravlja bendix anlasera a drugi dan popravlja anlaser ili ga mijenja, svejedno...........znači takose radi u ovlaštenom servisu hahahahahahaa..........nemrem više.......  :aplauz: :aplauz: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

Josip

• Gost
« Odgovori #24 : 05. Lipanj, 2012. - 16:38 »

u velikom dućanu na Črnomercu

pečeno pile 0.5 kom- 13.99
radler u plastikaneru 1 litra - 10.99
paradajz 0.5 kg - 7.50
kapula 0.5 kg - 2
pomfri 0.3 kg - 7 kuna

sve skupa ispod 50 kuna per capita............. :ruke:
Evidentirano

Josip

• Gost
« Odgovori #25 : 05. Lipanj, 2012. - 16:44 »

:h  Super, ovlašteni servis i originalni dijelovi, a čovjek se vrati s kvarom drugi dan natrag........pa vi fakat niste normalni.....a da stvar bude još bolja popravlja bendix anlasera a drugi dan popravlja anlaser ili ga mijenja, svejedno...........znači takose radi u ovlaštenom servisu hahahahahahaa..........nemrem više.......  :aplauz: :aplauz: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

kad nešto ne štima u ovlaštenom servisu.........vratiš se s RAČUNOM i napraviš reklamaciju  :occasion:
btw, kome je poznata situacija kad fuš-majstor nešto zajebe pa ga više nemoš dobiti ni na mobitel ni na telefon ni u lokalnoj birtiji,
frajer nestane k'o mengele  :natak2:

ne pada mi na pamet ulaziti u raspravu "ovlašteni servis-fuš majstor" ja znam kamo idem i zašto, ali isto tako me boli
čuna tko će kuda  :occasion:...........samo ...........ajmo uspoređivati ono što se usporediti da  :thumbleft:
Evidentirano

PEZA

• Kawa... ...
  • **
  • : Ruj 2011
  • : Ruj 2011
« Odgovori #26 : 05. Lipanj, 2012. - 19:30 »

kad nešto ne štima u ovlaštenom servisu.........vratiš se s RAČUNOM i napraviš reklamaciju  :occasion:
btw, kome je poznata situacija kad fuš-majstor nešto zajebe pa ga više nemoš dobiti ni na mobitel ni na telefon ni u lokalnoj birtiji,
frajer nestane k'o mengele  :natak2:

ne pada mi na pamet ulaziti u raspravu "ovlašteni servis-fuš majstor" ja znam kamo idem i zašto, ali isto tako me boli
čuna tko će kuda  :occasion:...........samo ...........ajmo uspoređivati ono što se usporediti da  :thumbleft:

AMEN 

i moram nadodat da je gospodin Blaž pripremio dva para svjećica Omegi na poklon jer ide na put da se nađe, a meni rekao sljedeći servis napraviti besplatno s obzirom na neugodnost koja me snašla po povratku sa servisa u Šibenik, a čovjek je i previše već napravio po tom pitanju.
Evidentirano

Danko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #27 : 05. Lipanj, 2012. - 19:53 »

Blaž je legenda i tu nema rasprave, uvik ce se nac neko tko ce to pokusavat osporit
iz nekih razloga.
I moran ga branit, jer san na svojoj koži iskusia da je čovik pošten i dobar
i da će pomoć koliko god može.

I ako ste već toliki znalci onda bi trebali znati da se radni sati računaju po
propisanim normativima, a ne po stvarnim radnim satima   :evil:

Evidentirano

Omega

• Kawasaki KLE
  • : Lip 2011
  • : Lip 2011
  • Na krivoj valnoj duljini
« Odgovori #28 : 05. Lipanj, 2012. - 20:19 »

Blaž je legenda i tu nema rasprave, uvik ce se nac neko tko ce to pokusavat osporit
iz nekih razloga.

Slazem se.
Meni osobno kod servisera je bitnije da je covik posten i strucan, da se moze snjim porazgovarat, pitat, trazit savjet i misljenje itd. Cijena servisa nakon toga dolazi. To sam dobio i kod Dude i kod Cohe i odusevljen sam pristupom obojice. Gospon Blaž me isto tako ugodno iznenadia, a ova rasprava o cijenama rada i dijelova granici s apsurdom mozga. Cinjenica je da je to ovlasteni servis i da se ugraduju origi dijelovi i da je skuplje od Cohe i Dude, to nije niko ni osporava.

No situacija s serviserima je kod nas tragicna i moram priznati da je lijepo znati da postoji covik koji je relativno blizu i koji ce ti pomoci svaki put kad mu okrenes broj mobitela. Coha vjerujem ima slicnu "ponudu", dok se kod Dude treba narucivati mjesec dana unaprid. A sad ako cemo uracunati cijenu goriva i tramakavanja zbog smjestaja koju bi neko od nas iz Dalmacije mora prolazit za otici u ZG na servis, mislim da cijena dode na isto. Kod nas kronicno fali takvih "privatnih" servisera, jer uglavnom svi ili zajebu tebe ili zajebu motor.

Ja cu i dalje redovne generalke obavljat kod Dude jer mi covjek prvenstveno ulijeva u povjerenje, jer o njegovom poslu meni ce jednog dana mozda zivot ovisiti, a nije mi bed ni naruciti se mjesec dana unaprid jer imam brata na faksu u ZG-u pa mogu i ostati par dana dok se motor ne sredi. Al ako ikad zaskripi nedaj boze s nekim kvarom, gospon Blaž ce biti moja destinacija bez daljnje rasprave. U takvim situacijama se ne pita za "jeftinije" dijelove niti jel rad u fušu ili ne, nego je bitno da se motor sto prije i sto kvalitetnij popravi.

Kolko san razumia, kod Pezinog motora nije minjan alnaser odma jer je procjena bila da moze jos gurat i nije vlasnika tia bacat u dodatan trosak. Tek nakon sta se motor propisno zagrija i odvozia malo kilometara alnaser se pokaza neispravnim i zamijenjen je bez troska, zajedno s reglerom. A i iduci servis ce napraviti besplatno. Skup ili ne, koliko ljudi/servisera bi priznalo svoju gresku i ponudilo takvu vrstu duboke i iskrene isprike vlasniku? Mislim da to dovoljno govori o svemu.
Evidentirano

D@DO

• Kawasaki KLE
« Odgovori #29 : 05. Lipanj, 2012. - 21:48 »

Problem je što vi dole nemate provjerene majstore u tzv. kućnoj radinosti koji rade putem preporuke i poznanstva, a da su pritom dokazani stručnjaci i da se u njih može imati povjerenja.
Koliko sam shvatio da je Blaž ovlašteni servis i kao takav ima vjerojatno zaposlene kojima daje plaću, kao i sebi samome. Ugrađuje originalne dijelove koji su naravski skuplji samim tim što su OEM i za svaki posao i prodani dio mora izdati račun, te temeljem istog platiti i davanja državi isto kao i na plaće svojih djelatnika.
Isto tako niti kod nas nije drugačije ako se motor odveze u registrirani servis tipa KMS u Karlovcu ili Kaptol Cargo u Zagrebu. Isto će se račun sa svakom novom stavkom lagano penjati u nebesa.
Jedina razlika je u tome što sam čuo da u KMS-u znaju biti pristupacni i ljubazni sa svojim mušterijama, dok za Kaptol Cargo to do sada još nisam čuo.
Zato je sreća što mi imamo u blizini dvoje provjerenih stručnjaka kojim možemo odvesti motor uz potpuno povjerenje u njihov rad i da pritom budemo sigurni da nas neće oderati cijenama za dijelove i posao.
Slijedom navedenog i izrečenog zaključak je da imate barem tu sreću da možete u Blaža imati povjerenja i da je pošten, stručan i uslužan ako već ne može biti jeftiniji!  :thumbleft:

P.S.
hebate.. ovo je moj 1200-ti post, okrugli broj, pa je red da kažem koju pametnu!  :evil:
« Zadnja izmjena: 05. Lipanj, 2012. - 21:53 D@DO »
Evidentirano
Ko spava nije budan! :smoke:
 Str: 1 2 [3] 4 5   Gore

Stranica je generirana za 0.61 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal