Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 14. Listopad, 2024. - 03:25
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje

Autor Tema: Kawasaki Blažević Split  (Posjeta: 41859 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Omega

• Kawasaki KLE
  • : Lip 2011
  • : Lip 2011
  • Na krivoj valnoj duljini
Odg: Kawasaki Blažević Split
« Odgovori #30 : 05. Lipanj, 2012. - 23:21 »

Problem je što vi dole....

Mislim da mi dole jako dobro znamo zasto nemamo povjerenja u majstore kucne radinosti :)
Jedna je stvar ako imas prijatelja koji ima opremljenu garazu i razumije se u mehaniku pa ga mozes zamolit da ustupi i garazu i alat i pripomogne u manjem servisu. Druga stvar su ljudi koji se predstavljaju ko "kucni majstori". Trebas to dozivit da bi virova, objasnjavat mislim da nema smisla, a da buden iskren i neda mi se sad tolko tipkat :)

Ja recimo imam tu srecu da mi stari ima dobrog prijatelja s opremljenom garazom, pa odem kod njega kad trebam napravit izmjenu tekucina ili napravit neki mini servis. Recimo svog Beverly-a san prije prodaje rastaka na djelove i sredia sve nedostatke uz njegovu pomoc i alat, mislim da je bilo skoro 1000 kn materijala samo, a tako nesto u servisu bi me doslo vjerojatno jos tolko. Isto ce biti sa KLE-om, ako bude manjih kvarova ili zamjena dijelova, alat u ruke, manual pod nos i polako vidu po vidu. Za radove na motoru ili oko struje... pravac u nekog od gore spominjanih servisera.
Evidentirano

mishkin

• Gost
« Odgovori #31 : 15. Srpanj, 2012. - 01:18 »

Čitam malo postove nekih, i neobični zaključci se izvode. :aplauz:
OK, dozvoljavam da netko po svojoj logici stvari izvlači zaključke, ali mislim da bi dotičnog
gospodina Blaževića, ili meni draže barba Blaža, trebalo prvo upoznat pa onda sudit.

Pričam iz vlastitog primjera; bil sam kod njega prije cca 10-tak dana.
Naime pukla mi je ručica kočnice. Nalazil sam se u Zadru,
i htel sam riješit problem. Koliko god poznam ljudi iz Zadra, nitko mi nije mogel-iliti htel pomoć.
Nazval sam barba Blaža, usput sam malo obišao Split, na magistrali me dočekao njegov sin na KLEu :).

Rabljena ručica kočnice ( za ER5 ) me već čekala, naime barba Blaž  mi ju je poklonil.

Naime radim u tehničkoj struci, tak da mislim da sam pozvan da ocijenim ko' je pravi majstor,
a upravo to sam prepoznal kod gosp. Blaža-jer obraća pažnju na i najmanji detalj;
nikaj ne prepušta slučaju.
Tak da mogu sam izreć svaku pohvalu za barbu kao vrhunskog čovjeka i gospodina ali
naravno i kao vrhunskog majstora.
Naime u dosadašnjoj praksi sevisera nisam naišao da netko s toliko ljubavi, predanja i staloženosti
radi s motorima.
Isto tak je potvrdil za gosp. Cohu da je vrhunski i najtoplije mi ga preporučil.
Mada nisam bil još kod gosp. Cohe, apsolutno ću uvažit njegovu preporuku.

Samo još za kraj mogu reć, da gravitiram Splitu aposlutno ne bi imal dilemu gde bi obavljal servis.
Al pošto sam iz Zagreba bit će Coha.

I da, kod gosp. Blaža nema "tajni", čovjek ima veliko srce i kilometara u nogama, procjeni osobu,
i shodno tomu se prema istoj ophodi, daklem, ako ste u redu odnosit će se prema Vama kao
prema najboljem prijatelju i pomoći će vam bez iole ustezanja i od srca.

Svaka čast barba Blaž, i još jednom veliko hvala.

S štovanjem,
                  Vladimir
« Zadnja izmjena: 15. Srpanj, 2012. - 01:31 mishkin »
Evidentirano

kUm

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
« Odgovori #32 : 26. Srpanj, 2012. - 15:41 »

Eto, jučer sam i ja bio do barba Blaža, više da se provozam i da kupim Motul-ov spray za lanac te usput upoznam čovjeka. Kako mi je trebalo neko vrijeme da se izvučem s Čiova, stižem kod barba Blaža baš na knap. Čovjek zatvara butigu a ja taman ulazim u dvorište.
Parkiram i pitam jel stignem samo kupit Motul chain spray, jer odem na put... „Nema problema“, odgovara barba Blaž.
Supruga mu otvara trgovinu...uzimam spray i pitam da li ima kakav spray za čišćenje lanca, obzirom da sam se posljednjih 10-ak dana smucao po makadamima Čiova i da je lanac pun prašine...
Nažalost prodali su sve spray-eve za čišćenje lanca i supruga se ispričava da nisu na vrijeme dobili robu. Kako sam rekao da sam ovdje na godišnjem i da se vraćam za Zg i da sam prije puta htio oprati  motor,  te očistiti i podmazati lanac, barba Blaž se ponudi, ako imam vremena da mi on očisti i podmaže lanac.
Iznenađen, zahvaljujem se i pristajem. :cheers:

Čim je otvorio radionu, sam prvi pogled na istu, odmah vam daje sliku o kakvom se servisu radi.
Zapravo mi je bilo neugodno da sam s ovako prljavim motorom uopće došao do njega, međutim Blaž i njegova supruga bez pardona ugurali su motor na podest i podigli ga...
Čovjek mi je očistio i podmazao, podmazao lanac svojim spray-em, tri puta obišao motor i sugerirao što bi trebalo na praviti.
Razgovarali smo o svemu, pitao sam ga svašta i na sve je vrlo rado i argumentirano odgovorio. :bang:

U neformalnom razgovoru, također otkrivam da je barba Blaž radio u Citroen-ovom servisu, podno njegove kuće (sada Hondin servis) , što meni, kao zaljubljeniku u hidro pneumatski system, koji je posljednjih godina vozio citroen-e s hidraulikom od CX-a , BX-a i zadnje Xm-a, dovoljno govori o kakvom se kalibru majstora radi.

Ukratko, kada sam htio platiti, rekao je da ne dolazi u obzir i da će se naljutiti, te se je okrenuo i krenuo prema radioni. Nije mi ostavio drugu opciju nego da mu se zahvalim.
Nisam siguran da bi takvo što vam napravili u nijednom ovlaštenim servisu, poslije radnog vremena!!!
Ako i da, za njega nisam čuo :belj:

A cijene... ako imamo na pameti da se radi o ovlaštenom servisu, cijene su solidne, Motulov spray za lanac, Motul Chainlube roadplus PTFE,  košta ravno 100kn, što je 4 kune više nego u maloprodaji. Vidim da mu je sat rada 164,70 kn sa PDV-om što je daleko ispod jednog Kaptol Carga, gdje sam promijenio zadnje ploćice i sve mi je neugodno reći koliko sam to platio.

Svi mi vozimo KLE-a i nemamo previše novaca, ali budimo svjesni da je to u jednu ruku luksuz, koji se mora platiti, pogotovo u servisu. Sve što možete je izabrati da si napravite sami ili da vam netko radi na crno ili da odete u ovlašteni servis, odluka svakog pojedinca.

Splićani i ostali dragi prijatelji s juga Hrvatske, možete samo biti sretni što imate barba Blaža, jednog  odličnog i pedantnog meštra i ljudinu s toliko KLE duha :ruke:

Ehh, da je više ovakvih majstora!
 :klanj:

p.s. mda, barba Blaž je radio s Cohom i toplo ga preporučio....oni koji su bili kod Cohe, vjerojatno znaju zašto ga je čovjek preporučio.
Evidentirano
Be a dreamer, live without a brain....:prsti:

Frigi

• Kawasaki KLE
  • : Svi 2012
« Odgovori #33 : 26. Srpanj, 2012. - 16:49 »

Ja san u barba Blaža napravija servis i samo mogu reći da bi čoviku platija da samo mogu doći i provesti dan s njime dok radi tuđi motor. Srića naša šta postoji.
« Zadnja izmjena: 26. Srpanj, 2012. - 17:01 Frigi »
Evidentirano

roterdam mile

• Gost
« Odgovori #34 : 26. Srpanj, 2012. - 18:37 »

p.s. mda, barba Blaž je radio s Cohom i toplo ga preporučio....oni koji su bili kod Cohe, vjerojatno znaju zašto ga je čovjek preporučio.

da cohu je  pohvalio milijon puta a za dudu je rekao da je razocaran sta nemoze priznati gresku kad je napravi
« Zadnja izmjena: 26. Srpanj, 2012. - 19:19 D@DO »
Evidentirano

corky

• Kawa... ...
  • **
  • : Svi 2011
  • : Svi 2011
« Odgovori #35 : 21. Rujan, 2012. - 04:16 »

pa da rećem koju

mislim da sam kopetentan reći o servisu Blažević

ako je ocjeniti onda bi isti dobija ocjenu +5..jer ima 3p

pedantan
pouzdan
pošten

Priznaće svoju pogrešku i sanirat će je o svom trošku u najskupljoj varijanti org. dilovima... nekažem da je bezgrešan ali nije fušer majstor koji će ti naplatit a da ti nije pogleda motor i ne radi sa zamjenskim djelovima.

mislim da naš Kroko nezna našeg barba Blaža procjene tipa rekla kazala su paušalne...moje iskustvo je sa gospodinom Blaževićem više nego pozitivno...i smatram da je sami vrh meštara splitsko dalmatinske županije.... oprostite ako to kaže čovjek sa 20 godišnjim iskutvom voditelja garaže sa 30 meštri  onda o tom nemožemo raspravljati. :belj:

Evidentirano

kUm

• Kawasaki KLE
« Odgovori #36 : 31. Kolovoz, 2014. - 09:21 »

Hi, ima li tko broj mobitela od barba Blaža u Podstrani?
Hvala.
Evidentirano

Frigi

• Kawasaki KLE
« Odgovori #37 : 31. Kolovoz, 2014. - 10:57 »

Hi, ima li tko broj mobitela od barba Blaža u Podstrani?
Hvala.

Meni je njegov broj osta u drugom mobitelu koji je na popravku..mislim da san njegov mobitel da Gazdi , pa ako ko ima broj Gazde neka ga pita i zalipi ode...
Evidentirano

james bonf

• Kawasaki KLE
  • Kawasaki KLE u srcu
« Odgovori #38 : 31. Kolovoz, 2014. - 11:13 »

gazda
Evidentirano
ko ima KLE Duha vrijedi, ko ga nema taj ne vrijedi!

kUm

• Kawasaki KLE
« Odgovori #39 : 31. Kolovoz, 2014. - 11:28 »

Nashao :)
Barba  Blaž
091/254 0007
021/333 758

Podčeline ulica
21312, Podstrana
43.4956,16.540922
http://goo.gl/maps/T4BkS

Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5   Gore

Stranica je generirana za 0.206 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal