Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 14. Listopad, 2024. - 03:23
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 [2] 3 4 5   Dolje

Autor Tema: Kawasaki Blažević Split  (Posjeta: 41858 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

DamirSt

• Kawas... ...
  • : Kol 2011
  • : Kol 2011
Odg: Kawasaki Blažević Split
« Odgovori #10 : 05. Lipanj, 2012. - 08:40 »

evo da i ja pohvalim barba BLAZA i sina mu, iz svog iskustva, pomogli  kad je tribalo. :aplauz:
Evidentirano

kroko

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
« Odgovori #11 : 05. Lipanj, 2012. - 10:26 »

:D  Ok, izgleda da tu ja nesto ne kuzim onda.......ne poznam ga, to je istina......(čitao sam loša iskustva ljudi kod njega na motori.hr ali se tamo to jako brzo brisalo s foruma) ali nema veze, opet mi nikako nije jasno da je čovjek platio 4200 kuna posao koji je platio , da bi opet dosao natrag, dovoljno da u meni izazove opaku sumnju............pogotovo kad sam nedavno imao skoro isti kvar, motor na onaj prekidač samo štekće, zapravo čuje se samo relej, nema vrtnje anlasera i popravak me došao manje od sto eura.........eto tako da imam jako mnogo materijala za sumnju.....ali nema veze ako vama odgovara, meni je još bolje..........  :thumbleft:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

PEZA

• Kawa... ...
  • **
  • : Ruj 2011
« Odgovori #12 : 05. Lipanj, 2012. - 15:26 »

(Powered by frubar.net)
Evidentirano

PEZA

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #13 : 05. Lipanj, 2012. - 15:35 »

Kroko znači kad bi ti u mojoj konobi naručivao večeru za 17 ljudi, janje na ražnju - glavno jelo, predjelo pršut, sir, salata, kruh.... 20 litara domaćeg primoštenskog Babića kojim se i sam Veljko Barbieri oduševio, 2 gajbe Karlovačkog, da ne nabrajam dalje, tu je i prostor i konobar koji cijelu noć stoji i skuplja ostatke razbijenih stolica, čaša i svega šta se razbije kad je veselje, oprat to sve, a di su drva, struja i sve ostalo.... Ti bi mi rekao da to na drugom mjestu možeš dobiti za manje od 100 eura
Evidentirano

Zg.Ante

• Kawasaki KLE
« Odgovori #14 : 05. Lipanj, 2012. - 15:59 »

Kroko znači kad bi ti u mojoj konobi naručivao večeru za 17 ljudi, janje na ražnju - glavno jelo, predjelo pršut, sir, salata, kruh.... 20 litara domaćeg primoštenskog Babića kojim se i sam Veljko Barbieri oduševio, 2 gajbe Karlovačkog, da ne nabrajam dalje, tu je i prostor i konobar koji cijelu noć stoji i skuplja ostatke razbijenih stolica, čaša i svega šta se razbije kad je veselje, oprat to sve, a di su drva, struja i sve ostalo.... Ti bi mi rekao da to na drugom mjestu možeš dobiti za manje od 100 eura

otišli ste predaleko i izgubili nit  :D ..ali .. ODLIČNA IDEJA  :aplauz: :aplauz: :aplauz:

nego .. koliko bi koštala takva večera ... recimo za 20tak KLEaša ?? baš me zanima  :angel:
Evidentirano
**** Kawasaki Limited Edition .... Spirit guaranteed ****

Tiffykle

• Kawasaki KLE
  • : Tra 2011
« Odgovori #15 : 05. Lipanj, 2012. - 16:04 »

Ne bih htio ulaziti u diskusiju koju vodite protiv kroka,ali smiješno mi je da mu je trebalo 6sati i 4 minute za taj rad,tj.ako podijeliš 1000kn sa cijenom radnog sata ispada da ti je toliko naplatio!!! :h
S druge strane,jedino svijećice nisu precijenjene ili jesu malo...
Kvačilo anlasera npr u motormaniji košta 328 kn,brtva poklopca magneta 39 kn,da ne pričamo koliko to košta njega jer on ima rabat na dijelove...
Samo na te 2 stavke te oženio za 550kn...
Osobno nisam još bio ni kod dude ni kod cohe,ali mislim da bi i na radu kod njih uštedio...
Pustimo sad jel se tebi isplati dolaziti u zagreb i izgubiti dan zbog toga,a možda ti je i svejedno oćeš uštedit 500kn ili ti je i za njih svejedno...
Ja sam samo došao do zaključka da je sigurno puno skuplje nego bi to koštalo u zagrebu,ali ni to nije čudo,jer je u Dalmaciji sve puno skuplje nego kod nas,čak i riba koja je u jadranu ulovljena!!!
Evidentirano
I najduže putovanje započinje prvim korakom!!!

PEZA

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #16 : 05. Lipanj, 2012. - 16:13 »

O zamjenskim dijelovima ne bi raspravlja, o ribi iz Jadrana itd... šta se večere tiče ako su u pitanju 20-ak KLE-aša onda je cijena simbolična
Evidentirano

Tiffykle

• Kawasaki KLE
« Odgovori #17 : 05. Lipanj, 2012. - 16:19 »

O zamjenskim dijelovima ne bi raspravlja, o ribi iz Jadrana itd... šta se večere tiče ako su u pitanju 20-ak KLE-aša onda je cijena simbolična
Znači ispod 100€!?!?!?
Evidentirano
I najduže putovanje započinje prvim korakom!!!

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #18 : 05. Lipanj, 2012. - 16:24 »

:smoke:  ako je 17 ljudi u pitanju, baš za manje od sto eura ih ne mogu nahraniti, ali ako odem kod Bunčića onda je 17x90 kuna jednako 1530 kuna, Babić je litra 50 kuna dakle jos 1000 kuna , zatim 40 piva po 12 kuna iznosi 480 ..........do sada nam treba 3010 kuna s tim da na stolu imaš oko 20 vrsta jela, od divljači do janjetine i jedeš koliko možeš i hoćeš, dobiješ predjelo pršut ili što već , juhu i desert za tu cifru........a vidi vraga nekoliko konobara bude skakalo oko nas i nitko nam više ne bude naplatio radi struje ili posebnog ugođaja ili čak glazbe koja svira u živo........ :smoke: :smoke:

.....a da paradoks bude veći od te cifre 3010 kuna kad podijelim na nas 17, ispada mi 177 kuna po glavi, dakle nahranim te za jedva 30 eura..........kud ces bolje...........  :thumbleft: :thumbleft:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

D@DO

• Kawasaki KLE
« Odgovori #19 : 05. Lipanj, 2012. - 16:28 »

Baš sam to htio napisati.. to o zamjenskim djelovima i originalnim djelovima!  :evil:

Svatko sam bira što hoće i što želi, te ne treba mješati kruške i jabuke!
Netko hoće originalni Kawasaki dio, dok netko drugi je zadovoljan i sa zamjenskim djelom.
Imao serviser rabat ili ne, nije na nama da sudimo o tome jer sve to ulazi u njegovu zaradu i troškove.
Nekome od nas će dati po nabavnoj cijeni, a nekome neće i to je kraj priće.
Isto tako će netko isposlovati jeftiniju cijenu rada, a netko drugi neće.
Imamo kapitalizam koji smo priželjkivali i sad se čudimo ko pura jajcu kad je isti na djelu.

O cijenama Jadranskih morskih životinja bolje da ne raspravljamo!  :udri:

A o janjcu na ražnju, predjelima i svakojakom piću.. eee to bi mogli!  :angel:
Evidentirano
Ko spava nije budan! :smoke:
 Str: 1 [2] 3 4 5   Gore

Stranica je generirana za 0.293 sekundi uz 27 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal