Fina vožnja i čisto OK kvaliteta za 50 eura. Koliko si je platio?
Pa nije baš da je 50€
Uzeo ju u Elipsu za 699 kn. Neko će reći možda puno al tako mi uletilo i nisam previše razmišljao
Samo tri bitna pitanja: koliko traje baterija? Ima li mikro usb za punjenje? Ima li opciju da automatski stalno snima i briše najstarije snimke?
Do sad sam maksimalno snimao nešto više od sat vremena i još se nije bila ispraznila. Ovisi, ako koristiš WiFi vezu sa mobitelom onda ju potroši za pola sata. Riješenje je da sve postaviš (preko mobitela namjestiš poziciju kamere), iskljućiš WIFi i onda samo pališ i gasiš kameru.
Problem je (nekome možda da, meni za sad ne predstavlja) što se sama gasi nakon 29 minuta snimanja.
Puni se preko mikro USB-a preko kojeg se spaja i na kompjuter za prijenos snimaka i slika.
Na zadnje pitanje sam djelomično odgovorio a ovo za brisanje ni sam ne znam.
Nadam se da sam pomogao i barem malo ti ju približio. Kamera ko kamera je OK, snima dosta dobro, jedino što je slaba sa dodatcima, al kome treba još mountova postoji ebay koji je tako i tako isplativiji.
I da, ja sam ju uzeo ćisto iz zabave. Da snimama i radim kratke uratke koje kasnije, kad bude zima i nemogučnost vožnje, gledam i lakše prebrodim vrijeme bez motora