Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 14. Listopad, 2024. - 03:43
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 ... 17 18 [19]   Dolje

Autor Tema: Prerada siceva ala Shadow  (Posjeta: 57993 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kantasaki

• Kawasaki ...
  • : Svi 2017
  • : Svi 2017
Odg: Prerada siceva ala Shadow
« Odgovori #180 : 06. Rujan, 2017. - 08:56 »

Mislim da sam ovo vec negdi vidija na forumu al u svakom slucaju za Dalmatinske clanove foruma korisna stvar. Vide od sica s ovim sistemom se mogu kupit kraj vulkanizera Šakić povise prometove garaze ima ducan koji prodaje samo vide. Dva komada su 22kn.
Evidentirano
Došlo je vrime da je bolje imat nego ne imat.

Hrx

• Kawas... ...
  • : Sij 2016
  • : Sij 2016
  • semper paratus
« Odgovori #181 : 08. Rujan, 2017. - 15:51 »

Jako mi se svidja...
-ne smetaju za vratit bubrige?
Evidentirano
Semper paratus

DAKLE

• Kawas... ...
  • : Ožu 2014
« Odgovori #182 : 05. Rujan, 2018. - 23:42 »

Mislim da sam ovo vec negdi vidija na forumu al u svakom slucaju za Dalmatinske clanove foruma korisna stvar. Vide od sica s ovim sistemom se mogu kupit kraj vulkanizera Šakić povise prometove garaze ima ducan koji prodaje samo vide. Dva komada su 22kn.

Jel možeš možda pitat tko to proizvodi, jel Vijci Kranjec iz Zagreba ili ona tvornica kod Knina možda? Ili kataloški broj barem, tako da se raspitam gdje bi se to u Zagrebu isto dalo nabavit.
Evidentirano

kUm

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
« Odgovori #183 : 06. Rujan, 2018. - 10:20 »

Jel možeš možda pitat tko to proizvodi, jel Vijci Kranjec iz Zagreba ili ona tvornica kod Knina možda? Ili kataloški broj barem, tako da se raspitam gdje bi se to u Zagrebu isto dalo nabavit.

U bilo kojoj boljoj željezariji.
Ja imam sličnu stvar, samo umjesto plastike je krilna matica iow, krilna matica s fiksnim navojem :)
Kupijo u http://www.imbus.hr
Evidentirano
Be a dreamer, live without a brain....:prsti:

DAKLE

• Kawas... ...
« Odgovori #184 : 06. Rujan, 2018. - 21:17 »

U bilo kojoj boljoj željezariji.
Ja imam sličnu stvar, samo umjesto plastike je krilna matica iow, krilna matica s fiksnim navojem :)
Kupijo u http://www.imbus.hr

Je, skužio sam danas da se to proizvodi na više mjesta u Hrvatskoj... ;)

Zasad mi je Zagrebu trenutno najbliža jedna radnja u Karlovcu, ali nazvat ću idući tjedan ako stignem da vidim jel ima netko baš u Zagrebu.

https://www.njuskalo.hr/strojevi-alati-ostalo/plasticni-rukohvat-vijak-maticu-m8-oglas-13153626
Evidentirano

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #185 : 29. Rujan, 2024. - 13:04 »

Pokoj vječni, počivao u miru....otišao je najbolji umjetnik za siceve....tamo gore neka nam i dalje radi najbolje što je znao... :dontknow:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

drdamjan

• Kawasaki KLE
  • : Vel 2014
  • : Vel 2014
  • 095 8748290
« Odgovori #186 : 29. Rujan, 2024. - 18:45 »

Slava mu!

luna500rr

• Kawa... ...
  • **
  • : Stu 2021
  • : Stu 2021
« Odgovori #187 : 30. Rujan, 2024. - 10:28 »

Pokoj mu vječni...
Malo glupo al moram rec... Nedavno sam ga zvao za sic za KLE, mislio sam ga obaci kad budem u ZG, al kad je čuo odake sam nastavili smo pričati na mobitel preko pola sata o ni manje ni više nego tapacirungu u pogrebnim autima, to mu je bio najunosniji biznis, a moj susjed mu je velika mušterija bio.
Evidentirano

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #188 : 30. Rujan, 2024. - 13:41 »

Pokoj mu vječni...
Malo glupo al moram rec... Nedavno sam ga zvao za sic za KLE, mislio sam ga obaci kad budem u ZG, al kad je čuo odake sam nastavili smo pričati na mobitel preko pola sata o ni manje ni više nego tapacirungu u pogrebnim autima, to mu je bio najunosniji biznis, a moj susjed mu je velika mušterija bio.

:glasses:  Istina, bio je vrhunski tapetar i majstor umjetnik.....napravio je ogroman broj mrtvačkih automobila od početka pa do finalnog proizvoda........zato mi je i trebalo 6 mjeseci prije 20 godina da ga uopće nagovorim na moto siceve jer je to njemu bio smijeh.......pizdarija........i moj prvi sic uopće kad je radio trebalo mu je mjesec dana, sto puta mi mjerio guzicu, položaj, čitavu nauku je imao , ali zato proizvod i je bio vrhunski. Kasnije ih je radio u dva dana, čak i u jednom danu , a napravio ih je stotine i stotine.

Mnogi ga nisu razumjeli i nisu znali s njim pričati i jednostavno su se razišli misleći da je ovo ili ono.......uglavnom bio je legenda.......na žalost mislim da takvog umjetnika za siceve nema na ovom svijetu. Evo i zašto......osim što svi vlasnici koji sjede na njegovim radovima znaju o čemu pričam ima i anegdota kad smo gledali tuđe radove na internetu i on poveća neki detalj, bio to razvikani Bagster ili neki američki tapetar koji je radi za Harlyja i on kaže, pa pogledaj ovaj šav, majku im ......pogledaj kak im krivo stoji.......ja sam gledao i gledao i meni normalan šav kao šav, ali ne i njemu  :h u tome se vidjelo kakav je bio umjetnik......  :thumbleft:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

james bonf

• Kawasaki KLE
  • Kawasaki KLE u srcu
« Odgovori #189 : 01. Listopad, 2024. - 17:51 »

Počiva u miru....
Ja nisma ima priliku da mi radi sic ali vizualno su uvik bili najlipši sicevi...šteta
Evidentirano
ko ima KLE Duha vrijedi, ko ga nema taj ne vrijedi!
 Str: 1 ... 17 18 [19]   Gore

Stranica je generirana za 0.22 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal