Dobro došli na KLE Croatia forum !!
Ogase ne mogu davati članovi koji nemaju određen broj postova, to je u redu.Oglase ne mogu čitati članovi koji nemaju određen broj postova, jeli to u redu?
Znači ako želim kupit polovni KLE bilo bi dobro da mogu vidit i ovaj oglasnik.
Svako toliko pojavi se tema sličnoga sadržaja i nos ode u nebesa .. hebiga , meni je žao zbog toga .da ponovim..dok sam na ovome forumu neću dozvoliti oglase ovakvog tipa ( povoljno prodajem "ko' novi" motor sa 12t ili njegove dijelove, povoljno, al' samo je zaribala mašina ..... ah da, bio je malo i razbijen, zaboravih reći pa evo naknadno .. al to je složeno ) .razloge mi se neda nanovo objašnjavati ... evo u crtama:- kada smo stvarali ovaj forum stvarali smo ga u KLE duhu ( prijateljsko online druženje u trenucima dok se ne viđamo , razni dogovori, zajebancija i međusobna pomoć )- forumski oglasnik je oglasnik sa KLE duhom .. za sve ostale oglase tu su moto forumi, fejsbuk grupe razmjene , njuškalo.hr i sl. oglasnici- ovo nije moto forum ( što god to značilo ) .. ovo je online dnevni boravak KLEaša, prijatelja i KLE duh ekipe koja se već dugo vremena poznaje i van foruma. ( ovdje trekeljamo o svemu i svačemu , nevezano samo uz motore )
Obrazloženje:forum nije samo oglasnik , tj. ne smatramo primjerenim registrirati se na forum samo kako bi objavili svoj oglas povratni link http://www.kle-croatia.com/forum/index.php?board=2.0
a možda ti nisi dobro pročitao što piše pored rubrike Mali oglasi ponoviti ću ključni dio: "tu smo prije svega kako bi pomogli jedan drugome a ne extra zarađivali"btw. nisi spomenuo lamelu.
Eh da ZgAnte imam ti novi CeDe ......ako trebaš javi se -------
nego, jel' znaš tko od HR izvođača drži rekord najviše prodanih praznih CD-a ?
naravno da NEznam......
znaš, znaš , sigurno negdje još imaštada je brzi internet bio u začecima, mailom baš i nije prolazilo, svi su htjeli vidjeti najtraženiji CD bio je prazni CD slavni rekord no, vratimo se na pravila foruma
Alo MODERATORI ne spamajte ozbiljnu temu ''ako postoji tako nešto ovdije, osim tu smo jeli, pili )
čuvaj to i uči riječi .. kad dođemo u Čavoglave da ne zajebeš kad pjesma krene nego, jel' znaš tko od HR izvođača drži rekord najviše prodanih praznih CD-a ?