Dobro došli na KLE Croatia forum !!
evo predlazem da se otvori tema di bi svi clanovi koji imaju facebook napisali svoje ime pa da se međusobno dodamo zbog više slika i lakšeg komuniciranja ... ste za ?
Mene to ne brine, dnevne vijesti iz Nigdjezemske ionako preskačem, Pin-upice, rockabilly i rock and roll 50's i motore lajkam, tko me zna - zna me, ništa ne krijem... It's that simple.. Sent from Xperia Z using Tapatalk
Odavno postoji mogućnost da se na forum integriraju socijal gumbići ( Facebook, Twiter itd. ) preko kojih bi se mogli direkno sa foruma lajkati postovi, povezivati ljudi, sherati slike itd, itd...To smo odlučili ne uključiti . neki od razloga:1. u većini slučajeva Facebook nije primjeren medij za forumske KLE rasprave ( primjer: Sepp rasprava )2. reklama nam nije potrebna, nemamo želju za širenjem i "navlačenjenjem" čitatelja ili članova. 3. Ovo je mali, "interni", forum i takav će i ostati.
Odavno postoji mogućnost da se na forum integriraju social gumbići ( Facebook, Twiter itd. ) preko kojih bi se mogli direkno sa foruma lajkati postovi, povezivati ljudi, sherati slike itd, itd...To smo odlučili ne uključiti . neki od razloga:1. u većini slučajeva Facebook nije primjeren medij za forumske KLE rasprave ( primjer: Sepp rasprava )2. reklama nam nije potrebna, nemamo želju za širenjem i "navlačenjem" čitatelja ili članova. 3. Ovo je mali, "interni", forum i takav će i ostati.
Potpis na sve navedeno! A inače mrzim taj fejsbuk jer mi ukućani vise dan i noć na tome...