Dobro došli na KLE Croatia forum !!
@kUmBez obzira ns guzvu, Ne nastavljaj editirajuci vec napisi novi post (nastavak)Ovako se ne moze pratiti tijek (tko je procitao nece se vracati unazad)Sent from my sPhone.
Problem je trebalo davno početi rješavati, ali da se je prije sasjeklo, sada bi bilo lakše iako nisu ne rješivi. Kawasaki DUH!!!!Pravednost?Znamo li svi mi?... a posebice oni koji bi trebali živjeti taj KLE duh? Znaju li ostali? Da li svi moraju imati taj način ponašanja, pristupa ili samo oni koji to smislili i prihvatili, mi koji smo tu od prvog dana?!? .. a da ne govorim da bismo trebali živjeti taj KLE duh i prihvatiti čak i one koji ga nemaju.Može li mi netko napisati i objasniti što je taj KLE duh??? Meni, novim članovima, onima koji ga nemaju!Može li netko?Zar se nakon svih ovih godina moram sramiti obući majicu na kojoj je KLE Croatia logo, ne bi li me društvo povezivalo sa sektom!?!A zašto?Ne bismo li mi koji smo osnovali ovaj Forum, trebali živjeti KLE duh? Zar ne bismo se trebali tako i ponašati! Zar nije KLE duh osim da nekome pomegnemo rukama, savjetima, djelima i poštovanje prema ostalima koji iznesu svojem mišljenje ili stav ili se taj stav mora odmah sasjeći krivim načelima pojedinaca čiji je motor najbrži, Koji je najjači, koji ima najveći qurac i sl... Zar ne bismo na ovom Forumu trebali dati savjet ili ga argumentirano navesti da je nešto već isporbano i da to što radi mu neće donijeti popraviti kvar napredak na motoru , nego se baš radi upravo suprotno...Ako ti 'moj' mehaničar ne servisira motor, onda je tvoj KLE u banani, ako nemaš vizir k'o moj, onda se uopće ne voziš, ako nemaš grijače ručki, onda si budala, ako nemaš sic od Vladeka, onda si ili sirotinja ili glup, ako nemaš utege na volanu onda ti je prazna glava pa ti ne lamače na vjetru...itd....Kaj KLE duh da nekome tko je tehničke struke ili ima iskustva, pa čak i napravi neku svoju zamisao ili inovaciju reći da ...piše gluposti, samo zato jer ne je u suprotnosti sa mojim vlastitim mišljenjem ili ne razumije, pa ne može argumentirano dokazati suprotno?!? TO je KAWASAKI KLE Croatia forum i KLE Duh ?!?Ponovo pitam što je to Kawasaki KLE DUH...
je čovik i po koji će učinit sve šta triba i ako ga bilo ko šta pita
"Ni da, ni ne, ni da, ni ne, ni da, ni ne,ni da, ni ne,ni da, ni ne,ni da, ni ne.....nikad!"I ja znam Kroka koji je .....No izgleda da je istina sasvim drugačija.No Kroko se je promijenio, kako se i svi mijenjamo i iza, nekada čovjeka iznad navoda gore, leži sasvim druga istina....
No Kroko se je promijenio, kako se i svi mijenjamo i iza, nekada čovjeka iznad navoda gore, leži sasvim druga istina....
A da se ti nisi malo prominia....ili si oduvik takav....??Nakon sto sam na tvoju ponudu i na nacin koji si ti trazio da se odustane od opruga, isto i napravija...nazva si me pickom, maloumnikom itd...kad si u onom svom totalno nebuloznom postu od 73 strane, di si sebe navodija kao velikom pravednika, zrtvu i sta sve ne, spomenuo kako bi mi novce uplatio odmah (i to na racun sa kojeg je uplaceno, iako je to glupost kao i sve drugo napisano jer je uplaceno u banci, direktno, a ne sa racuna), nakon moje poruke prema tebi u kojem ti navodim broj racuna, i dalje nakon 10tak dana, novaca nema na racunu....jel to KLE duh o kojem ti pricas???' Vise je Kroko dobrog napravija za ovaj forum nego ti imas dlaka na glavi....
Ti si tema za sebe, ali samo ću se nadovezati, na tvoj post...Nisam te nikada nazavao maloumnikom, ali da si pi..%..a, jesi, i to pi..%..a bez KLE duha, a ako to ne shvaćaš, onda imaš problem