Hvala na iscrpnom odgovoru, ali imho, falia si cili fudbal, osim sta si iskoristio priliku da se mozda malo *urcis sa admin ovlastima koje ti zbog nekog tzv etickog kodeksa nisi koristio.
Lijepo od tebe sto to nisi iskoristo, ali u ku..$..c s time sto ti je poslije onih tvojih nesmotrenih i ishiternih ispada/izjava netko uopce dao ovlasti admina.
Osim izjave da je ova tema nemoralna, da bi ti to obrisao, ovo je jos jedan primjer da nest smrdi u drzavi Danskoj, ali i dokaz da se nesto treba promijeniti dok jos ostoji plodno tlo da se nesto napravi i da se kao i npr na Tomos forumu neke kockice ne posloze na pravo mjesto pa da ovaj forum opet bude onaj stari.
I dalje sam misljenja, ako je to uopce vise relevantno, da se je smrad poceo sve vise osjecati, no pravim zajednickim potezima i odlukama moze se nesto izvuci, dok se i ovaj forum ne raspe.
Ne kazem da ti ne bi bio dobar admin, kao ni Kroko ili dr.damjan ili bilo tko drugi koji izrazi zelju, ali zar tako tesko nekima 'sjeda' da je ovaj forum zajednicki i da nije nicja prcija i da se moraju znati neka pravila koja ce se morati postovati, te kao i opca i kultura pisanja?
Mozda sam u krivu, no mozda u ovom momentu kad je nekima dosta administriranja, a nekima samo dosta 'samovolje' admina, treba jasno definirat ta pravila i sto prije pronaci/ izabrati nove ili postojece admine koji ce ta pravila postovati i provoditi.
I dalje mislim da su admini puno pridonijeli razvoju foruma i da su odlicno odradili svije zadatke, svi osim jednoga to nije dobro odradio s te strane kao admin, koji je zlorabio te ovlasti to i dalje radi, a ostali admini na to ne regiraju, jer ih nije briga, dosta im je administriranja, ne zele se zamjerit itd, te su, po meni indirektno odgovorni zasto se vode ovakve teme, a zasto nema putopisa ili pisanja gdje je klopa dobra ili nije.
Zasto taj admin po moralnim ljudskim nacelima i nacelima KLE duha vrlo je jasno iz strukture njegovih postova, ali to oni koji vide ne pisu, a oni koji pisu, njima se implicira kao osobne nesuglasice.
Nemam donedavno imao nista osobno protiv Kroka, kao sto to on ima prema meni od prvog dana kako je priznao, ali bez adminstratorskih mogucnosti i s dediniranim pravilima ovo bi bio puno boji forum !