Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 14. Listopad, 2024. - 03:37
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: [1] 2 3 ... 32   Dolje

Autor Tema: NE aktivnost foruma i produljenje domene/hostinga !! .. gašenje ili NE ??  (Posjeta: 79716 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zg.Ante

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011

S obzirom da u zadnje vrijeme forum baš i nije aktivan Molim za Vaša mišljenja o daljnjemu radu foruma.

Naime, 07.03.2015. ističe nam domena/hosting te postaje upitno ima li smisla produljivati/obnavljati ukoliko forum stoji "mrtav".

Neke od opcija online druženja su društvene mreže ( Facebook grupe itd) no znamo da nam većini nisu drage  :h :evil:

ekipa .. Što i kako dalje .. skupljamo pare za produženje hostinga www.kle-croatia.com ili gasimo (ko' Adventureri  :evil:) ?

za odluku nam ostaje nešto više od 3 mjeseca. Nadam se dovoljno  :D

(ovaj post ciljano pišem u ovo doba godine kada većina baulja po forumu iako se ne javlja postom  :D :uupss: )

« Zadnja izmjena: 04. Ožujak, 2019. - 22:41 Zg.Ante »
Evidentirano
**** Kawasaki Limited Edition .... Spirit guaranteed ****

DamirRi

• Kawasaki KLE
  • KLE duh neka nas čuva
    • moje slike

moje mišljenje je da bi forum trebalo ipak ostavit, ima zanimljivih tema koje se mogu pročitat ako ti treba koji savjet a ako i trenutno ništa se ne piše ne znaći da se u budučnosti neće pisati, pa makar se i neki samo malo  :natak: (nema onog smailića za vraga)
Evidentirano

stanko

• Kawasaki ...
  • : Tra 2012
  • : Tra 2012
  • KLE 500, freedom & adventure

Slažem se da bi forum trebao ostati, ne ga gasiti. Istina da nema previše aktivnosti na istome ali je i istina da se ništa niti ne događa previše, kako kod nasa tako ni na moto sceni. Uostalom, svi znamo da bilo koji forum (ne samo naš) ima oscilacija u aktivnosti. Ljudi se malo zasite pa popuste ali se uvijek vraćaju. E a sad drugo je pitanje isplativosti održavanja domene. Ante, tvoj prijedlog za neku drugu opciju smještaja foruma, po mom mišljenju, je vrlo dobra opcija (face neka bude kao zadnja solucija ako nema niš drugo). Možda vidjeti neku od besplatnih davatelja prostora. Ima jedna stranica, čini mi se "winks" ili tako nešto (moram provjerit) gdje se može besplatno izraditi i dignuti vlastita web stranica, jedino je zeznuto što ti oni određuju nastavak naziva, uostalom to ni ne treba biti neki veliki problem.
Evidentirano

svilko

• Kawa... ...
  • **
  • : Ruj 2012
  • : Ruj 2012

Bilo bi dobro da forum ostane.
Puno je tu prica i iskustava, savjeta oko popravaka i upgrade-a. Bilo bi steta da to znanje nestane.
Javite kako se moze pomoci da to opstane.

Pozdrav.
Svilko
Evidentirano
When there is nothing left to burn, you have to set yourself on fire.

Enigm@

• Versys 1000
  • Kawasaki KLE

Moj prijedlog i mišljenje je i dalje isto ali nije skupilo dovoljno glasova za drugi krug  :evil:
Evidentirano

opri

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2012
  • : Ožu 2012

Mislim da bi forum trebao ostati i opstati. Ima dosta zanimljivh tema, raznih savjeta, razmjene iskustava i prije svega uvijek se svi rado ukljuce ako nekome treba pomoc oko nekog problem ili sl.
Specifican smo forum i dosta ljudi zna za nas iako nisu svi KLE-ovci. U svakom skucaju kako vecina odluci!!

Sent from my GT-I9300

Evidentirano

drazen

• Kawasaki KLE
  • KLE u srcu, Strom pod guzicom :)

Mislim da bi forum trebao ostati i opstati. Ima dosta zanimljivh tema, raznih savjeta, razmjene iskustava i prije svega uvijek se svi rado ukljuce ako nekome treba pomoc oko nekog problem ili sl.
Specifican smo forum i dosta ljudi zna za nas iako nisu svi KLE-ovci. U svakom skucaju kako vecina odluci!!

Slažem se sa svim navedenim, a isto tako nije mi bio neki problem svake godine do sada uplatit ** kn za održavanje foruma na životu, vjerujem da je većina za to da se na taj način forum održi na životu! :thumbleft:
Evidentirano

james bonf

• Kawasaki KLE
  • Kawasaki KLE u srcu

koliko kosta godisnje odrzavanje foruma? bilo bi tuzno da se forum ugasi ali cinjenica je da se ne oise puno na forumu osim od strane pojedinaca. ljudi nemaju para za voznje a s time se i ne pise puno po forumu, whats app je zaminia komunikaciju i dogovore za druzenja na netu pa  time se i u toj rubrici manje pise.

Kroko je otisa a znamo koliko je on pisa...ja isto tako nemam vrimena ka i prijw da se zabavljam po forumu.

ali bit ce bolje s vrimenon!

Evidentirano
ko ima KLE Duha vrijedi, ko ga nema taj ne vrijedi!

drdamjan

• Kawasaki KLE
  • : Vel 2014
  • : Vel 2014
  • 095 8748290

Koji red veličine iznosi godišnji hosting?
1.000?
10.000?
100.000?
Hoće li KLEovci to platiti je glupo pitanje.
Posjećujem BJbikers, motori.hr, neke skuter forume, nije to to.
Zašto se manje piše, da, nije to dobro.
Recite koliko i gotova priča.  :occasion:

drazen

• Kawasaki KLE
  • KLE u srcu, Strom pod guzicom :)

Kud je KROKO OTIŠO??? :dontknow:
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 32   Gore

Stranica je generirana za 0.165 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal