Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 14. Listopad, 2024. - 03:42
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Dolje

Autor Tema: Mala pomoc  (Posjeta: 26503 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dalibor

• Kawa... ...
  • **
  • : Tra 2023
Odg: Mala pomoc
« Odgovori #60 : 22. Svibanj, 2023. - 08:25 »

He he.. Mudro razmišljaš.... Valjda nisam potrefio u neki krš... Vrijeme će pokazati....  :h
Evidentirano
Dalibor

Eventum

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
  • KLE u srcu, a R1250GSA pod guzicom
« Odgovori #61 : 22. Svibanj, 2023. - 09:21 »

Usreći nekoga paKLEnim! 
:smoke:

Dalibor

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #62 : 22. Svibanj, 2023. - 12:39 »

Nisam pametan... Čega ću se riješiti...  :h ajde da pitam znalce.... Koliko bi okvirna cijena bila za moga KLE-a.... 2003 g., registracija će biti punih godinu dana. Ovo ostalo sve ok. Ovu sezonu ne treba misliti ni o gumama ni kočnicama. Ulje filter mjenjao prije 2000km... Bez koje love da ga nedam
Evidentirano
Dalibor

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #63 : 22. Svibanj, 2023. - 13:51 »

Nisam pametan... Čega ću se riješiti...  :h ajde da pitam znalce.... Koliko bi okvirna cijena bila za moga KLE-a.... 2003 g., registracija će biti punih godinu dana. Ovo ostalo sve ok. Ovu sezonu ne treba misliti ni o gumama ni kočnicama. Ulje filter mjenjao prije 2000km... Bez koje love da ga nedam

:D Hm hm pitaš u gnijezdu ljubitelja KLEa koliko bi vrijedio KLE....ali šalu na stranu, svaki KLE ima ono nešto, ako ima, ako je full tvornički sve na njemu i 100 posto ispravan ne vrijedi puno, eh sad ako je preuređen na najjače, customiziran (poput mojeg  :h) rekao bi ti odmah 4000 eura , za koji dan ću ti i potvrditi zašto tako mislim...... :smoke:  Onda budu mnogi rekli da ima za iste novce mlađi , bolji bla bla, čak sam pročitao da moj frend Rudi jednom davno je usporedio Pegasa s KLEom što je ravno ludilu hahahaha ali o tom potom..... :angel:

Uglavnom sam odluči koliko vrijedi i usporedi s ostalima ako možeš, a najbitnije jel ga hoćeš prodati ili ne......to je ono najgore..... :angel:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

Dalibor

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #64 : 22. Svibanj, 2023. - 16:38 »

Ma da kle baš ima ono nešto. Je ova ta i novija i robusniji i svašta nešta... Ali kad se vozi kle i kad sjedneš na ta velika je razlika. Pričekati ću koji dan ako se neuspijem odreći toga osjećaja kao što ga imaš na kle mašineriji ići će ta na tržište. I samo da se pohvalim danas ta ide na tehnički. Znači sve sam papirusine riješio u jednom danu. Ne vjerovatno mi je to da sam svu hr birokraciju riješio Online u jednom danu i to još sa posla i moba....  :smoke:
Evidentirano
Dalibor

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #65 : 22. Svibanj, 2023. - 17:07 »

I samo da se pohvalim danas ta ide na tehnički. Znači sve sam papirusine riješio u jednom danu. Ne vjerovatno mi je to da sam svu hr birokraciju riješio Online u jednom danu i to još sa posla i moba....  :smoke:

:D  Pa daj ako ti nije teško napiši cifre što , koliko i kako te došlo.....da ostali imamo neku informaciju iz prve ruke..... :angel: :glasses:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

Dalibor

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #66 : 22. Svibanj, 2023. - 17:30 »

Uvoz iz Slovenije..... Najam kombija 70e, cestarina hr 18e,cestarina slo-vinjeta 30e, gorivo 80e,klopa i kava oko20e... Nekih 220e.
Onda danas:
 Korak 1. Potvrda proizvođača, kod ovlaštenog uvoznika za hr 39e potrebno priložiti staru prometnu i kupoprodajni ugovor, osobne podatke. kontakt osoba u honda ruting doo zeljko.budisa@honda.hr tel:+38551648221 - genijalan lik pošalješ mu mail i za cca 15 min na mail sjeda potvrda.
 Korak 2. Motor voziš u stanicu na tehnički na homologaciju sa onom potvrdom i kupoprodajni ugovorom i starom prometnom. 55e i cca 20 min posla.
Korak 3. Preko e građanin sa potvrdom proizvođača, starom prometnom i homologacijom šalješ u područni carinski Ured, adresa: https://carina.gov.hr/e-prijava-za-obracun-posebnog-poreza-na-motorna-vozila-sustav-elektronickog-podnosenja-porezne-prijave-za-obracun-i-placanje-posebnog-poreza-na-motorna-vozila/4294, nakon telefonskog kontakta sa carinom dobiješ riješenje i cifru za uplatiti. Ja dobio 221e jer je euro3 motor, euro2 je oko 300e. Kad platiš pošalješ im potvrdu o plaćanju i za cca 30min je to vidljivo u sustavu.
Korak 4. Nađeš na compare.hr policu osiguranja. Uplatiš dobiješ policu na mail - mene izašla 98e
Korak 5. Sa svim tim pičiš na tehnički pregled i dalje znate  :smoke: :glasses:
Ev tako. Mislim da nisam ništa zaboravio, sve skupa je mene izašlo 633e do sad... Još tehnički i to je to
Evo završen i tehnički, sa svom time dosad obavljenim tehnički gotov za cca 30 min i neki 75e plus porez od nekih 80 e jer naravno kupio si vozili u nema bez da platiš porez a tržio si....
« Zadnja izmjena: 22. Svibanj, 2023. - 20:57 Dalibor »
Evidentirano
Dalibor

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #67 : 22. Svibanj, 2023. - 17:41 »

:aplauz:  E tak se to radi, Hvala.....to je pravi KawasakiKLE duh........  :bang: :angel:   (pa sad ti vidi kojeg ćeš prodat  :h :h : )
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

Dalibor

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #68 : 22. Svibanj, 2023. - 17:46 »

Ako uspijem priviknuti dupe na hondu ode kle... Ako ne bude ta išla na oglas.... Valjda ću dobit makar uloženih cca 4600e :h :smoke: :glasses:
Evidentirano
Dalibor

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #69 : 22. Svibanj, 2023. - 18:14 »

Ako uspijem priviknuti dupe na hondu ode kle... Ako ne bude ta išla na oglas.... Valjda ću dobit makar uloženih cca 4600e :h :smoke: :glasses:

:h  Ma pusti dupe, za dupe ti je tu majstor Vladek aka ShadowSC , kad on složi sic niti saborska fotelja nije bolja (jedino je slađa)  :D

http://www.kle-croatia.com/forum/index.php/topic,225.msg46860.html#msg46860

Evidentirano
  be free man , be dreamer 
 Str: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Gore

Stranica je generirana za 0.222 sekundi uz 26 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal