Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 02. Studeni, 2024. - 23:11
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 [2]   Dolje

Autor Tema: MZ ETZ 250  (Posjeta: 25624 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Denis_ZG

• Kawas... ...
  • : Tra 2012
Odg: MZ ETZ 250
« Odgovori #10 : 20. Ožujak, 2017. - 20:05 »

A vidim i vamo ima mzejaša
 :ruke:
 Moj je ovaj plavi kod mene je 10 godina kilometara ima pitaj boga mene netuku preko 60 000

Znam te sa mz foruma,ja sam sa svojim crnim mz-om isto svasta prošao,lijepe uspomene,ali od kad sam kupio kle-a nazalost stoji u garaži i skuplja prašinu a nemam ga srca prodavat,na njemu sam promjenio tri rabljene mašine ak se dobro sjecam,par mjeseci prije nego sam kupio kle-a sam napravio generalku na mašini(doslovno svaki dio osim par zupčanika u mjenjaču i deklova su novi),poslije te generalke je prošao nekih 1000km i od tada stoji u garaži,svakih mjesec dana ga upalim i svaki puta pali ko mina
Evidentirano

mali miha

• Kawas... ...
  • : Ožu 2017
  • : Ožu 2017
« Odgovori #11 : 21. Ožujak, 2017. - 20:23 »

Tako ce bit i kod mene prodat da necu nekako mi je prirasao srcu jbg prvi veci motor vozo cure hhh neat sam radio i s jednom curom na njemu  :uupss: nije za javnost hhh nek stoji sreden je old timer jer nekad cu se za pqradu old timer susreta provozat s njim ,al mslm da ce ove godine jos i ako kupim kla otic na more s njim to mi je oduvjek zelja od kad ga imam  :occasion:
Evidentirano
Dupe zenu krasi a tirtu orasi

Denis_ZG

• Kawas... ...
« Odgovori #12 : 22. Ožujak, 2017. - 19:22 »

tako i treba :thumbleft:
Evidentirano

Đoni

• Kawas... ...
  • : Lip 2015
« Odgovori #13 : 26. Lipanj, 2017. - 19:52 »

MZ je bio motor moje mladosti natukao sam km sa njim i vozio i duge staze. Tada se isplatilo ići u Bugarsku za servis generalku i slično. Slikice su super bude mi sjećanja ali tada smo radili nosače prtljage od željeznih šipki varenjem i krcali sve u improvizirane rollbag torbe i bisage.
Evidentirano
Nikada ne raspravljaj sa budalama. Promatrači neće uočiti razliku između vas. "Mark Twain"

dapa

• dap@
  • Kawasaki KLE
  • : Pro 2013
  • : Pro 2013
  • Lovac sreće
« Odgovori #14 : 27. Lipanj, 2017. - 09:29 »

Prijatelj imao emzu s bočnom prikolicom, e to je bilo umijeće voziti...bilo i unfala,ali sve se preko dana popravi,zavari,složi,pa i generalka napravi ak treba samo da bi navečer mogli opet u život,fora bili gdje god smo se pojavili...e to su bili dani...  :angel:  :smoke:  :ruke:
Evidentirano

Đoni

• Kawas... ...
« Odgovori #15 : 27. Lipanj, 2017. - 17:47 »

Prijatelj imao emzu s bočnom prikolicom, e to je bilo umijeće voziti...bilo i unfala,ali sve se preko dana popravi,zavari,složi,pa i generalka napravi ak treba samo da bi navečer mogli opet u život,fora bili gdje god smo se pojavili...e to su bili dani...  :angel:  :smoke:  :ruke:

Hoćeš reći bili smo mlađi luđi i više smo pili  :smoke: MZu je inače trebalo znati voziti malo je nezgrapno ležao na cesti i imao ne baš dobre kočnice ali je za svoju kubikažu bio živahan (dva takta). Putovao od Zemuna do Nesebra u Bugarskoj na crnom moru temperatura bila ekstrem visoka a nas dva idijoota vozimo i uživamo. Uradio generalku (iako nisam trebao) zamijenio gume i jedan dio mjenjača za 120 DEM. Uz to se još uvijek sjećam rakova kozica i pečenog krumpira na prilazu gradu u nekoj baraci to bio bugarski fast food sve nam poslužili na komadu kartona i novinskom papiru  :D za pivo nisu niti pitali hoćemo li čaše to se valjda automatski smatralo da ne trebaju. Ali EMZa nepoderiv nigdje nije zakašljao  :ruke:
Drugi motor iz tog razdoblja je bio ruski IŽ prodavali ga u setu sa rezervnim karikama žaruljama itd  :occasion:
Evidentirano
Nikada ne raspravljaj sa budalama. Promatrači neće uočiti razliku između vas. "Mark Twain"
 Str: 1 [2]   Gore

Stranica je generirana za 0.17 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal