Dobro došli na KLE Croatia forum !!
Decki polako dok dodjem kuci, ne rastavljajte nista Kava, netko ce prepoznati gdje
KAO prvo Versys je KLE 650, pa shodno tome, trebao bi imati glavni podforum i nebi trebao ic i utemu "ono sto nije KLE"No nabavio sam si ga i ja 1) Reset tipka ne radi, pretpostavljam da je loš mikroprekidač, trebalo bi skinuti "sat" i prelemiti.2) Gdje kupiti nsoac kofera i kofer ? (ako netko ima polovno) ako ne uzet ću coocase.3) Vozio sam ga vrlo malo do sada : a) sic je drugacijeg oblika i nije neudoban (za razliku od KLE) b) kocnica prednja je jedno 5 puta bolja (a ne 20-30 % D ) od kle-ovec)ostalo nebih komentirao dok se ne provozim malo dulje.4) Osjete se visokofrekventne vibracije motora na nekim okretajima, to je valjda normalno ?5) boja je crveno-naranđasta, , naravno htio bi crni, ali jbg ponuda je bila relativno ok, 3300 E, 35 k km, 2007, novi lanac lancanik ulje baterija, filtri, bio je napravljen velik servis na 25 k km (navodno) trebalo bi uskoro gume zmjenjat, rega istice uskoro. Malo je szguljen s jedne strane, ali izgleda da je pao s mjesta (nije spusten nogar) tako da je to zanemarivo (nista se ne vidi drugo od ostecenja)6) Jedan retrovizor nije zasarafljen dobro, kako ga ucvrstiti baš na željeno položaju ?
Ha, gle mog Bjelovara. Lemon ili neki od 5 kafića što su se tu nagurali. Pregledaj dobro Bjelovarčanke, ima ih.
Na mojoj versulji su propale zastitne gumice, pa je prethodni vlasnik ugradio dva vodonepropusna potezna ili kako se vec zovu uzasno ruzna prekidaca koji doduse besprekorno rade. Zato bi ih rado zamijenio originalnim, pa ako neko zna gdje ih ima za nabavit ....
Nerad tipki je zbog lošeg kontakta, izvadiš gumice i nasprejaš sa kontakt sprejem u tipkala, nikakvo lemljenje nije potrebno, ni rastavljanje sata. Ukoliko imaš želju rastavljati nije neka nauka, skine se far i sve ti je pristupačno. Nosač za top case imaš ovdje: http://www.yamaha-piccilo.hr/Vibracije sam osjetio prvih tjedan dana, poslije se navikneš, oko 4000 o/min se jave, prije i poslje ih ne bi trebalo biti. Veliki servis na 25000? Nema se tu šta dirati, moj je na 43000km pa nemam u planu još otvarati ništa, radi ko curica. Problem retrovizora riješiš sa gumenim prstenom ili podloškom ispod navoja retrovizora.