Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 23. Rujan, 2023. - 22:09
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 2 [3] 4 5 ... 13   Dolje

Autor Tema: Kawasaki Versys 650  (Posjeta: 37057 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

drdamjan

• Kawasaki KLE
  • : Vel 2014
  • 095 8748290
Odg: Kawasaki Versys 650
« Odgovori #20 : 17. Travanj, 2016. - 10:26 »

Decki polako dok dodjem kuci, ne rastavljajte nista :)

Kava, netko ce prepoznati gdje

Ha, gle mog Bjelovara. Lemon ili neki od 5 kafića što su se tu nagurali.
Pregledaj dobro Bjelovarčanke, ima ih. :)  :thumbleft:

drdamjan

• Kawasaki KLE
  • 095 8748290
« Odgovori #21 : 17. Travanj, 2016. - 10:39 »

@ Grizli--->
skinuo sam sva tri manuala.
Owner je skenirani, slike, nije elektronički pretražljiv.
Pokušajte naći owner's koji je digitalan pdf, da se da tražilicom pretražiti.

grizli

• Kawas... ...
  • : Kol 2015
« Odgovori #22 : 17. Travanj, 2016. - 20:29 »

Pa service manual je searchabilan pdf.

No, Veli mi vlasnik koji je prodao motor da je radjen veliki servis na 25 k km, sad vjerovati ili ne jer nema servisne knjige, mogu li se ventili kad nisu poštelani dobro ikako "čuti" ?

Isto pitanje i za vakum za pojedini cilindar (tj sad nije fergazer nego "fergazer like" injektor ) može li se osjetili loš rad motora tada

Evidentirano

Enigm@

• Versys 1000
  • Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
« Odgovori #23 : 18. Travanj, 2016. - 08:57 »

KAO prvo Versys je KLE 650, pa shodno tome, trebao bi imati glavni podforum :D i nebi trebao ic i utemu "ono sto nije KLE"

No nabavio sam si ga i ja :D

1) Reset tipka ne radi, pretpostavljam da je loš mikroprekidač, trebalo bi skinuti "sat" i prelemiti.
2) Gdje kupiti nsoac kofera i kofer ? (ako netko ima polovno) ako ne uzet ću coocase.

3) Vozio sam ga vrlo malo do sada :
a) sic je drugacijeg oblika i nije neudoban (za razliku od KLE)
b) kocnica prednja je jedno 5 puta bolja (a ne 20-30 % D ) od kle-ove
c)ostalo nebih komentirao dok se ne provozim malo dulje.

4) Osjete se visokofrekventne  vibracije motora na nekim okretajima, to je valjda normalno ?

5) boja je crveno-naranđasta, , naravno htio bi crni, ali jbg ponuda je bila relativno ok, 3300 E, 35 k km, 2007, novi lanac lancanik ulje baterija, filtri, bio je napravljen velik servis na 25 k km (navodno) trebalo bi uskoro gume zmjenjat, rega istice uskoro. Malo je szguljen s jedne strane, ali izgleda da je pao s mjesta (nije spusten nogar) tako da je to zanemarivo (nista se ne vidi drugo od ostecenja)

6) Jedan retrovizor nije zasarafljen dobro, kako ga ucvrstiti baš na željeno položaju ?

Nerad tipki je zbog lošeg kontakta, izvadiš gumice i nasprejaš sa kontakt sprejem u tipkala, nikakvo lemljenje nije potrebno, ni rastavljanje sata. Ukoliko imaš želju rastavljati nije neka nauka, skine se far i sve ti je pristupačno. Nosač za top case imaš ovdje: http://www.yamaha-piccilo.hr/
Vibracije sam osjetio prvih tjedan dana, poslije se navikneš, oko 4000 o/min se jave, prije i poslje ih ne bi trebalo biti.
Veliki servis na 25000? Nema se tu šta dirati, moj je na 43000km pa nemam u planu još otvarati ništa, radi ko curica.
Problem retrovizora riješiš sa gumenim prstenom ili podloškom ispod navoja retrovizora.
Evidentirano

Enigm@

• Versys 1000
  • Kawasaki KLE
« Odgovori #24 : 18. Travanj, 2016. - 09:01 »

Ha, gle mog Bjelovara. Lemon ili neki od 5 kafića što su se tu nagurali.
Pregledaj dobro Bjelovarčanke, ima ih. :)  :thumbleft:

bit će da su ove ljepše sve još spavale  :h
Evidentirano

Enigm@

• Versys 1000
  • Kawasaki KLE
« Odgovori #25 : 18. Travanj, 2016. - 09:02 »

Na mojoj versulji su propale zastitne gumice, pa je prethodni vlasnik ugradio dva vodonepropusna potezna ili kako se vec zovu uzasno ruzna prekidaca koji doduse besprekorno rade. Zato bi ih rado zamijenio originalnim, pa ako neko zna gdje ih ima za  nabavit ....  :occasion:

što točno trebaš? Cijeli prekidač ili gumice? Poslikaj da vidimo rješenje :D
Evidentirano

grizli

• Kawas... ...
« Odgovori #26 : 18. Travanj, 2016. - 11:53 »

Nerad tipki je zbog lošeg kontakta, izvadiš gumice i nasprejaš sa kontakt sprejem u tipkala, nikakvo lemljenje nije potrebno, ni rastavljanje sata. Ukoliko imaš želju rastavljati nije neka nauka, skine se far i sve ti je pristupačno. Nosač za top case imaš ovdje: http://www.yamaha-piccilo.hr/
Vibracije sam osjetio prvih tjedan dana, poslije se navikneš, oko 4000 o/min se jave, prije i poslje ih ne bi trebalo biti.
Veliki servis na 25000? Nema se tu šta dirati, moj je na 43000km pa nemam u planu još otvarati ništa, radi ko curica.
Problem retrovizora riješiš sa gumenim prstenom ili podloškom ispod navoja retrovizora.

Pa, ima  versys svoj service manual i piše kad se što mora servisirati tj na koliko km, mada ok, to obično nikad nije potrebno., ali kako god bilo bolje da motor ima naštimane ventile nakon neke kilometraže po manualu.

Aha, znaci gumice ode gore van, tj ako je primim dase izčupat ? Da li ju je problem kasnije ugurati ?

Kad stavim ključ na "on" čuje se zujanje "nečega" (pretpostavljam da je to veznao uz pumpu goriva i sl) to je normalno ?

Kad skinem sic vide se ove dvije žice odvojene, štoviše nisu niti bile izolirane jedna od druge, što je to i na što to mora biti spojeno? (vidi sliku)

Da li versys 2007 ima kodiran ključ (ja bi rekao da nema)?

Evidentirano

Enigm@

• Versys 1000
  • Kawasaki KLE
« Odgovori #27 : 18. Travanj, 2016. - 12:22 »

Gumice možeš izvaditi van, samo lagano tankim odvijačem lagano izvučeš, nemoj čupati jer bi se mogla raspasti, ima utor na gumici koji sjeda na plastiku sata. Ovo ti je ta gumica http://www.cmsnl.com/products/rubber-switch_3412439g00/#.VxSxG_mLRhE, ima i u Novemi ako trebate nove, pod istom šifrom. Nema veze što piše za Suzuki, paše provjereno. Ako tražite od Kawasakija nude cijelo kućište sata, nema posebno gumica.
Kad skineš gumicu unutra imaš plastični dio u tipkalu koji isto može stvarati zujanje u vožnji pa se unutra može staviti komadić spužve da ne vibrira. Čak mislim da se može izvaditi van taj dio, pa štapićem za uši očistiš kontakte. Gumica se vraća kako se i vadi, samo usjedne u utore.
Zujanje je normalno, to je zvuk pumpe goriva.
Ove žice su ti od neke instalacije, 12V utičnice ili nečeg drugog nadograđivanog, poprati kud ide kabel.
Mislim da nema kodiran ključ
Evidentirano

Gastrorider

• Kawasaki KLE
« Odgovori #28 : 18. Travanj, 2016. - 12:48 »

Treba ju mi I gumice I prekidaci, jer su sada ubudzeni drugaciji prekidaci bez gumica, tako da je pitanje I kakvu cu budzevinu zateci kad otvorim tablu. Veceras stavljam slike  :occasion:
Evidentirano
fat and furios

Enigm@

• Versys 1000
  • Kawasaki KLE
« Odgovori #29 : 18. Travanj, 2016. - 12:55 »

Evo slike rastavljenog sata, tu se vidi tipkalo i onaj plastični dio unutra, ovdje je stavljen komadić izolacije kabla sastrana da ne vibrira.

hosting images

Gastrorider evo vidi kakav je original prekidač, gumice ti mogu riješiti dok budemo dolazili, za prekidače za sad nemam rješenje...
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 13   Gore

Stranica je generirana za 0.598 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal