Prvi rezervoar potrošen...teško je uspoređivati sa 650 jer nema veze jedan sa drugim, osim položaja i visine sjedenja, to je isto. Na 650 je sic udoban ali ovaj je fotelja samo takva. Motor je komad ipo u svim pogledima, a vozi se ko bicikl. Leži u zavojima, miran na pravcima, što god mu radio vozi kao po tračnicama. Povlači iz 0 okretaja i vuče skroz do crvenog, u 6. brzini se može vozit i 20 i 220km/h, povlači bez štucanja. Ovjes je čudo, plovi kao brod i u kombinaciji sa ovom mašinom jasno je da je složen za duge staze, ne umara uopće. U 6. brzini na 5000okr ide 130, na 3750 je na 100km/h, samo šapće

Jedina mana mu je malo veća masa koja otežava manevre na mjestu, ali veća mana sam ja sa svojih 175cm

Sve do sad sam vozio na ful snazi i na najvećem stupnju kontrole proklizavanja. Mislim da će tako i ostati jer mi fino drži prednji kotač dolje, kad ga malo stisnem osjetim da volan postane lagan a kontrola onda odradi svoje i kaže smanji malo

Da nije uključeno vjerojatno bi u svakoj bzini bio na zadnjem
Motor opravdava cijenu, ima temperamenta, može bit i pitom i divlji, raspona ima i previše. Druga galaksija u odnosu na sve što sam do sad vozio.
Zaboravio sam dodati da je suvozačica oduševljena, ne osjeti vjetar uopce, zbog puigovog vizira da dodatnim varijatorom. Kaze da nema osjecaj da je na motoru, sve mirno i bez vibracija, rupe osjeti samo ako ju kofer opizdi po ledjima