Dobro došli na KLE Croatia forum !!
Ukratko Djoni, sa versom ces sigurno biti jako zadovoljan
ja sam se pribacia sa KLE na Versysa, 1000ccma naime... Ne znam šta reć osim da je Versys 1000 velik ko autobus i da je KLE bolji jedno 3 puta za grad! Ima sam prilike i vozit Versysa 650 i mogu reć samo riči hvale, to je motor pogođen samo tako, upravljiv je ka bicikla, lagan, ima snage, kočnice vrhunske, možda sam se zajeba šta sam uzea 1000ccma ali šta je tu je.....ovo lito ću napravit prvi đir sa njim, valjda će se dokazat Nemojte me krivo svatit, ja sam prezadovoljan sa velikim Versysom, ali realno gledano KLE500 je bolji za po gradu, a Versys 650 je zlatna sredina!
Jos se proizvodi i prodaje u americi i Japanu, u EU ne zadovoljava eko norme. Često ga voze policija, vojska...Jedini minus mu je natezač lanca balans osovine, odnosno utega. Kad se lanac rastegne treba minjati i lanac i natezac. Trosak cca 1000 kn.Za sto bi ga koristio? Jerbo, kao sto Gastro kaže, nije baš gutač kilometraže na cesti. Možeš na cestu, al pomalo.
Svaka čast svima, ja imam u garaži ZR7S i to 2 komada, KLE500, ER5...i konačno KLR600....i to iz 1985. godine što je starije i od mnogih mladih vozača.....i sve to fino, divno i krasno, ali bez imalo dvojbe KLR600 je KRALJ svih motora....
Znam da ću navući tvoj bijes, ali cijenjeni kolega ovo ti je malo jači biser! I ja sam promijenio nekoliko motora, istina je da se nisam toliko vozio ko ti, ali ovak generalizirati je pomalo smiješno!Svaka klasa motora je zasebna i svaki od nas ima neke svoje prioritete i afinitete, ja sam isto malo šarao dok se nisam donekle našao u izboru motora, (KLE 500, Transalp 650, Bandit 1200, CBF 600 i trenutno V-strom 1000), svaki od tih mojih bivših motora je bio dobar na svoj način i sa svima sam bio zadovoljan ali ni za jednog ne mogu reći da je bio KRALJ, trenutno sam jako zadovoljan sa Stromom ali nisam se vjenčao s njim i ako srce povuče nekud na drugu stranu rado ću ga zamijeniti nečim drugačijim, ne nužno i boljim! Kužimo se?!