Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 23. Rujan, 2023. - 22:41
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Auspuh  (Posjeta: 1973 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

zare80557

• Kawas... ...
  • : Lip 2014
  • : Lip 2014
Auspuh
« : 19. Listopad, 2022. - 15:45 »

Prodajem Shacal auspuh za KLE-a korišten u mome vlasništvu nekih 5 mjeseci. Na poklon dajem db killer, cijena 500 kn
Evidentirano

Karcher

• Kawas... ...
  • : Svi 2018
  • ZR7S, ZR7S, KLR650, KLR600, KLR600MX, KLE500, ER5
Odg: Auspuh
« Odgovori #1 : 20. Listopad, 2022. - 00:31 »

Prodajem Shacal auspuh za KLE-a korišten u mome vlasništvu nekih 5 mjeseci. Na poklon dajem db killer, cijena 500 kn

znači samo za po šumi? od homologacije ni H....jesi bar probao kontaktirati Shacala?  hrpa tih auspuha se skida i baca, a do pred koju godinu su bili kao poluge zlata.....evo i ja imam Thundera, original, ali je RACING i mogu si ga u dupe utaknut  :D
Evidentirano
Motorom po autoputu - svetogrđe i oksimoron

Bajadojaja

• Kawasaki KLE
  • : Sij 2017
  • Nisam ginekolog ali mogu pogledati
« Odgovori #2 : 20. Listopad, 2022. - 18:43 »

Ovi auspusi su sad manje traženi od rablhenog wc papira 😁😁
Evidentirano

Karcher

• Kawas... ...
« Odgovori #3 : 21. Listopad, 2022. - 22:00 »

Ovi auspusi su sad manje traženi od rablhenog wc papira 😁😁

Shacal radi odlične auspuhe koji su jako blizu Akrapoviču, ali nije napravio homologacijski elaborat i samo zbog toga je popušio do razine da se njegovi auspusi prodavaju u bescijenje.....ovaj top da ima E broj, brat bratu 2 soma kuna bi mogao izvući....a ovak maltene cijena po kili sirovine...šteta...

Razgovarao sam sa Sašom...homologacija po modelu auspuha je oko soma eura....kao, mjeriteljski elaborat....njemu se to ne isplati...ne kužim kako ne...da je 100kn podignuo cijenu auspuha, proda 75 topova i na nuli je...plus koliko je zaradio na prodane topove....a u HR bi ih prodao 100 komada bez problema za KLE...
Evidentirano

Bajadojaja

• Kawasaki KLE
  • Nisam ginekolog ali mogu pogledati
« Odgovori #4 : 22. Listopad, 2022. - 14:34 »

Problem je što mora homologirati posebno za svaku razliku u eoro normi i kilowatima i redizajn i na kraju bi morao odraditi 6-10 homologacija samo za KLE-a iako je sve isti lonac. Na kraju proda 10 lonaca i ispadne da je u minusu. Akrapovič vrlo vjerojatno koristi svoj lab za testiranje u koji je uloženo dosta love ali se na kraju isplati na cijeni i količini.
Evidentirano

Karcher

• Kawas... ...
« Odgovori #5 : 23. Listopad, 2022. - 11:06 »

Baš gledam oblik....da je ovalno romboidan, kupiš ARROW pločicu za 15 eura i pop nitaš ju i daš ugravirati laserom E homologacijski broj, (oko 200kn) i ubaciš dB killer (100kn) i mogao bi ga progurati na homologacijskom mjerenju kao Arrow za KLE (dodatnih 270kn) ...dakle, postojala bi šansa ga homologirati ali kad sve zbrojiš, isplati li se kada za 150 eura već dobiješ original Arrow top....ima ih i po 100 plus poštarina tu i tamo ako se intenzivno traži i vrebaju oglasi par mjeseci...

Iskreno, ja si razmišljam o ovom Shacalu, ali homologacija mi u startu otpada, jedino za KLR koji imam strogo za po šumi koji nije regan...ali...500kn...nije ogromna lova, a opet, nije da sam bez auspuha pa mi nužno treba....aj nek stoji još, možda neko naleti kroz mjesec dva, pa ga utrpaš, ak ne...pošalji mi privatnu poruku pa se možda dogovorimo...
Evidentirano

dapa

• dap@
  • Kawasaki ...
  • : Pro 2013
  • : Pro 2013
  • Lovac sreće
« Odgovori #6 : 09. Studeni, 2022. - 20:25 »

Imam Shacala i ne skidam ga ni na regi,doduše ove godine prošao s opomenom...a njihova sranja i izmišljanje tople vode ni pas s maslom ne bi progutao...gdje je tu logika...pa nisam ga ja radio već tvornica...promjenio na autu par zadnjih lonaca uvijek drugi proizvođač pa nitko nije zajebavao da treba orginal il homologacija ili već koja izmišljena pizdarija...jebe tko kak stigne ,sam ne znam dokle i kud to vodi...čisti debilizam i dokaz da ljudi postaju sve gluplji i gluplji....
Evidentirano
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.225 sekundi uz 26 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal