Mene načelno sve zanima, al trenutno mi ostalo još ponešto cesta po Hr za obići i bliže lokacije Zlovenija i Montenegro...
Dosad se veći dio godine vozilo svaki lijepo vremenski vikend po prosjeku 100-200 km, tak da buđet grickaju te ture svako malo...a i taj ritam stalno nekam mi zasad odgovara.
Hm sad neke duže ture bi trebalo ozbiljnije planirat buđet, živjet na luku i vodi, neznam baš...
Ah Neno...Otprilike i ja tako radim. Kratke vikend vožnjice...da,potroši se i tu...
Ljetos sam bio(prošao uglavnom) kroz CG. Namjera mi je jednu od slijedećih dužih tura posvetiti samo CG. Ostati tamo pet-šest dana, vidjeti sve što je interesantno (a ima toga puno).
Što se kilometraže tiče do Fagarasa npr. a to je negdje u sredini svega onoga što bi volio obići je oko 1000 km. A do CG nešto malo manje.
Što se financija tiče, evo baš jučer sam malo gledao na Booking.com spavanje po osobi je negdje oko 10-11 eura. U dvokrevetnim sobama.
Naravno, svatko zna za sebe koliko mu se sve to uklapa u badget.
Negdje gore pri početku teme sam otprilike rekao koliko bi to moglo koštati. I to je samo približna procjena...
Ali...osjećaj da si on the road...pa tako tjedan ili više...neprocjenjivo!!!
Ja skoro sigurno idem (i moja gospođa). Nadam se da ću naći bar još nekoga...ako ne...idem sa svojim frendom koji se svaku godinu pridruži.