Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 29. Svibanj, 2023. - 16:22
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 2 3 [4]   Dolje

Autor Tema: Uparkirao ja crniog XTRa  (Posjeta: 16367 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

DAKLE

• Kawas... ...
  • : Ožu 2014
Odg: Uparkirao ja crniog XTRa
« Odgovori #30 : 20. Srpanj, 2020. - 11:46 »

Nakon ponovnog pucanja nosača pločice zamijenjen je karbonskom perajom koja je od služila svoje i sada odlično služi kao nosač tablice  :thumbleft:
Krenuo je projekt zamjene zadnje suspenzije i za sada naj zahtjevnije koji sam imao :glasses: Prvi problem skratiti šok sa 405 na 345 da stane u ramu, nakon nekoliko modela našao pravi koji treba naj manje modifikaciju. Maknut airbox stavljen 2male gljive i jedna velika. Drugi problem je prihvat donjeg dijela šoka za klackalica. Trenutno se dio radi i nestrpljivo ga čekam  :angel:
Za sada je kilaža sa 185pala na 150 i koju kilu. Naručen je i plastika za skratiti ružnu štop lampu i polako razmišljam za daljnje projekte :thumbleft:

Svaka čast na energiji, lijepe slike i divim se tvojoj energiji za prerade. A kako to da nisi krenuo od Kawasaki KLR650 koji u startu ima 146 kilograma suh? KLR 650 se mogao s jet kitom, drugim spuhom i KN filterom dići na kojih skoro 60 konja, a spustiti kilažom na oko 135 kila. Vidim kaj si sve napravio da bi od Yamahe dobio nešto poput KLR-a 650 ili KLX 650, mora se priznat da je rijetko tko toliko izjena napravio (osim mene :D ).

KTM = KratkoTrajniMotor

YAMAHA = JAdMAltretiranjeiHAvarije

:D

Evidentirano

markoe

• Kawasaki KLE
  • : Kol 2013
  • : Kol 2013
  • limits exist only in peoples minds
    • slikopiščići svega pomalo
« Odgovori #31 : 22. Srpanj, 2020. - 16:27 »

Hvala drug, nisam bas puno gledao taj motor jer ih nema puno a xtjka mi se uvijek svidjala i ima dijelova brdo za nju, u jednom trenu uletila jeftino pa ja krenuo  :bang:
Evidentirano

kUm

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
« Odgovori #32 : 23. Srpanj, 2020. - 06:59 »

:bang:
Evidentirano
Be a dreamer, live without a brain....:prsti:

DAKLE

• Kawas... ...
« Odgovori #33 : 28. Srpanj, 2020. - 06:42 »

Hvala drug, nisam bas puno gledao taj motor jer ih nema puno a xtjka mi se uvijek svidjala i ima dijelova brdo za nju, u jednom trenu uletila jeftino pa ja krenuo  :bang:

Nekad je bilo hrpa KLR-a 650, danas ih ima jako. Kasnije B i C verzije su dosta otežale. Imao sam A verziju '88, više od 20kg je bila lakša od kasnijih verzija s čeličnim obručima. XTjka je bila ok svojevremeno u osamdesetima, kao i XLka Paris-Dakar od Honde iz tih osamdesetih, ali KLR je bio prema njima zakon. Na XTjki se pazi samo elektronike, ona je znala mnoge ostaviti na vrućim dionicama, što kod Kawasakija nikad nije odlazilo. Kawasakijima je zato odlazio regler često svakih 50 do sto tisuća km.

Mislim da je onom Rostoharu krepala XTjka u Maroku, pa moždada vidiš njegova iskustva po putovanju da znaš za idući puta koje sitnice uzeti?
Evidentirano

Karcher

• Kawas... ...
  • : Svi 2018
  • : Svi 2018
  • ZR7S, ZR7S, KLR650, KLR600, KLR600MX, KLE500, ER5
« Odgovori #34 : 18. Kolovoz, 2020. - 15:19 »

Kawasakijima je zato odlazio regler često svakih 50 do sto tisuća km.

Na KLR 600u kada ti crkne akumulator i/ili regler....fino isključiš aku i regler i normalno ga upališ na kurblu i voziš se ko gospodin....
Evidentirano
Motorom po autoputu - svetogrđe i oksimoron
 Str: 1 2 3 [4]   Gore

Stranica je generirana za 0.199 sekundi uz 27 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal