Dobro došli na KLE Croatia forum !!
@DAKLE Hvala na odgovoru. Znam da Hrvatska ima puno lepih mesta koje imam u planu svakak obići. Ovo kaj planiram je jednostavno stvar želje koja je nastala već odavno od kad sam poslovno bil u Bugarskoj i kao jednog dana ima da odletim s motorom tam. Kupil sam novi motor s kojim sam svakak planiral to putovanje i sad sam napokon kupnje bliže toj želji i ja to jednostavno moram napraviti bez obzira dal prije ili posle toga pitovanja na Crno more istražim Hrvatsku. Istražena bude sigurno. Ovaj tvoj prvi dio odgovora mi je svakak sad nekaj o čemu imam za razmišljati i očito obavezno planirati neke smještaje.
Ok. Jasno mi je znači da nikaj od kampiranja. Onda idemo ovak. - jel je pametno nositi keš ili dizati lovu po bankomatima kak mi gdi treba? - dal ste vi iskali smještaj taj dan ili je sve to bilo unapred baš planirano? - kak ste iskali smještaj? Booking, nekaj treće?Pitam jer mi se neda biti ograničen i opterečen s vremenom ono kao joj jel bum stigel na vreme ili nebum na stan koji sam rezerviral pa sam zato celo vreme bil zainteresiran za šator- kak bi policija naša i ovi ostali općenito gledajući reagirali na to da zatraže da otvoriš prtljagu, a unutra baltica i neki nož veći koji ne izgleda ko kuhinjski?