Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 23. Rujan, 2023. - 23:41
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 2 [3] 4   Dolje

Autor Tema: Kawasaki KLV 1000 2005. A2H  (Posjeta: 12461 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gašo

• Kawa... ...
  • **
  • : Ruj 2018
  • : Ruj 2018
Odg: Kawasaki KLV 1000 2005. A2H
« Odgovori #20 : 14. Kolovoz, 2020. - 19:14 »

...si njega valjda :sing:
moguče..

Karcher

• Kawas... ...
  • : Svi 2018
  • : Svi 2018
  • ZR7S, ZR7S, KLR650, KLR600, KLR600MX, KLE500, ER5
« Odgovori #21 : 19. Kolovoz, 2020. - 13:41 »

koliko god da si platio "carinu" na cestu ukupno sa svim davanjima te je sigurno izišao barem 30% jeftinije od najjeftinijeg i najjadnijeg u ponudi u HR.....naši ljudi su ukratko rećeno kreteni....sami sebi skaču u usta napuimpavanjima cijena u nebesa....još malo pa će KLEovi godišta 2000. - 2005. biti skuplji od novih dok su se prodavali....

U Italiji su motori potrošna roba, s druge strane ako voziš ispod euro 3, a živiš u centru grada, nemreš ga ni registrirati takoreć i ljudi se rješavaju motora bud zašto....

Lik na njuškalu i na fejsu prodaje 2005., 32.000km onaj oker-crni sa 3 kofera, crash bar, vizir, grijane ručke za 29.000kn....ja reko stari moj jel ti prodaješ taj motor ili se samo hvališ po oglasniku?! reko samo zbog opreme bih ti dao 2000eura okruglo....on meni da se za te novce jedva kupi malo bolji down hill bicikl.....a ja reko stari moj u Italiji odmah preko granice u Trstu već imaš KLEova ko tvoj na biranje u rasponu cijene 800-1000eura....i sva davanja sa carinom, servisom, registracijom full godinu dana i najmom kombija (250kn po danu) i gorivom do tamo i natrag me ne ispadne sve skupa 5000kn...ajd da i pojedem nekaj putem i idem autoputom tamo i natrag, max 5500kn....i reko ni 14.000kn me neće ispasti....čak i da imam nekakav nepredviđeni kvar i ulaganje, ajd nek je i 4000kn (a za to i cijelu mašinu tu dobiješ) pa ispadne max 18.000kn...i opet je "sitnih" 11.000kn jeftinije...

i kaže on meni; moj motor je savršen, a ti u Italiji kupuješ mačka u vreći......ja reko, mi se ne poznajemo i to kaj ti kažeš da je savršen je meni također mačak u vreči, a ak već kupujem mačka u vreći, onda bolje popušiti plafon 14.000kn nego 29.000kn....

a onda odi u Italiju i nemoj mene daviti!!

e pa i idem u Italiju!!

otišao i umjesto KLE-a neplanski uzeo još jedan KLR, 200 eura i nepunih 1000kn potrošio na prijevoz tamo amo (papiri bi me koštali 2600kn za HR, ali taj ću si KLR složiti samo za šumu/off road)......sam vi držite cijene u nebesa i čuvajte motore i hvalite ih na sva usta kako su savršeni....ostavite ih praunucima u naslijedstvo i za nepunih 126 godina će sigurno ih moći prodati po sadašnjim njuškalo cijenama...možda i više, isplati se malo sačekati!!!

evo pred neki dan 50km iza Trsta ZR7S, 2004. godina, 42.000km, garažiran, simboličnih 250eura, doslovno je bilo "daj za cugu i klopu i usreći se"....frend me zvao pitati jel hoću, ja pao u nesvjest od oduševljenja pa je skužio da je to super cijena za preprodati u HR pa je ipak on kupio, popizdio sam da koga mi je vraga uopće i govorio ak me mislio "zahebat".....za 250eura u HR nemreš dobiti 2 kompletna kotača za ZR...

VStrom 650 u rasponu od 2005-2008. tak nekaj....full opremeljeni za putovanja i u rasponu kilometraže od 60-80 tisuća....1200-1500eura...sva davanja sa regom na cestu u HR ispadnu do 5000kn....u HR takvi primjerci su od 25-30.000kn....doslovno DUPLO skuplji...cijena puta 2 odmah....

kao i Slovenci....pkljuju po Slovencima, a cijene motora kikiriki....lik iz Brežica doslovno PREGURA 100 metara dalje KLR preko granice tu u HR i sa 5000kn cijena odmah poskoči na 25.000kn uz argument; ha takve su cijene u HR, ja tu nemrem niš :D
Evidentirano
Motorom po autoputu - svetogrđe i oksimoron

nenox

• Kawasaki KLE
  • : Kol 2017
« Odgovori #22 : 19. Kolovoz, 2020. - 16:35 »

Je zahebata situacija, kad kupuješ skupo ti je, kad prodaješ malo ti je...
Ma nebrini bit će bolje, samo ne zaboravi popit terapiju :upss:
Evidentirano

drdamjan

• Kawasaki KLE
  • : Vel 2014
  • : Vel 2014
  • 095 8748290
« Odgovori #23 : 19. Kolovoz, 2020. - 16:48 »

ode čovac čak do italije, gdje se dijele KLEovi, i ne uspjedne kupiti KLEa.
 :h

Kuky

• Kawa... ...
  • **
  • : Vel 2019
« Odgovori #24 : 19. Kolovoz, 2020. - 18:14 »

oho ,čestitam na motoru  :occasion: videl sam jednog takvog u Koprivnici prije dva tjedna .

Moguće da smo se sreli pogledima jer sam videl nekog da je gledal, a bil je s KLEom kolko sam uspel skužiti...
Evidentirano
Kad te život spusti dolje, seti se da je samo jedna dolje, a sve ostale su gore

nenox

• Kawasaki KLE
« Odgovori #25 : 19. Kolovoz, 2020. - 18:31 »

ode čovac čak do italije, gdje se dijele KLEovi, i ne uspjedne kupiti KLEa.
 :h
je i pobeže zr7, to se ovđe prodaje ko alva,vruće pecivo ujutro, taj čas razgrabi
Evidentirano

Bajadojaja

• Kawasaki KLE
  • : Sij 2017
  • : Sij 2017
  • Nisam ginekolog ali mogu pogledati
« Odgovori #26 : 19. Kolovoz, 2020. - 19:33 »

Pa to je jedan od zadnjih motora na kojem je sve na mjestu: okrugle analogne vure, okruglo svjetlo, auspuh tam gde mu je mjesto, kaj bi rekli klasika, a i sic je i širok i debelo podstavljen za nas s koščatim guzicama, ja sam lani jednog skoro kupil, razišli se za 200 ojra. Opet, sve ovisi kome se kaj dopada, kolko ljudi tolko ćudi...
Evidentirano

Kuky

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #27 : 19. Kolovoz, 2020. - 19:54 »

Kaj velite da se vrnemo onome za kaj i je tema? U svakom slučaju motor me zišel jeftinije nego bilo gde drugde i kak sam rekel, ja sam prezadovoljan s kupnjom. Ono za kaj sam ga počel koristiti, nema cijenu i nije mi žal ni jene kune koju sam coltal za njega... Evo pa da vam pokažem kak sam provel 4 dana od svojeg godišnjeg...

Bila je to subota i dok je većina ljudi još spavala moj vjerni suputnik cura Lea i ja smo skočili na novu zver koja je bila dan prije pripremljena za put. U jutarnjim satima smo stigli na naše prvo odredište.
Novigrad na Dobri - Frankopanski grad

Drugo odredište je bilo stari grad Bosiljevo

Naše konačno odredište nakon 283 prevaljena kilometra po starim cestama (osim jedan kratki dio po autoputu uz Zagreb) je bilo Omladinsko ilitiga Lokvarsko jezero u Gorskom kotaru... E to je priča za sebe... Prije godinu dana smo putovali starom cestom prema moru i na putu do mora smo vidli to nešto, gledajući google karte bilo je to Lokvarsko jezero. Uz cestu je stajalište i napravljen je ogroman okvir pa kao gledaš kroz okvir, sliku koja je ispred tebe i bili smo opčinjeni. Reko tu moramo jednom dojti i tak je i bilo... Sad godinu dana kasnije, dolazimo mi s KLVom do toga okvira i okidam sliku...

Reko to je to, ajmo najti negde mesto za postavljanje šatora... Duboko unutra vozeči se cestom uz jezero primetil sam jedan šodrani put na koji sam odlučil zaviriti i ispostavilo se da je to jako dobro mesto i to s pogledom baš na onaj gore dio brda gdi sam prije godinu dana s brda gledal dolje na jezero. 4 dana prekrasnog odmora u prirodi tik uz prelepo plavo jezero nas je nateralo da napravimo pravi mali kamp koji nam je boravak učinil zanimljivim, a kolko smo vidli i svim ostalim prolaznicima...
Napravili smo veliko ložiste od kamenja i ojačali ga tak da smo napravili vijenac od blata koje smo nosili s obale jezera...
Od starih gumi koje smo našli u šumi, koje su prije nego su obrasle koristili za odlaganje čamci, napravili stol.
S još malo gumi i stolice...
Napravil sam stepenice prema plaži koje je cura kasnije popločila sa tankim kamenjem, a uz stepenice smo napravili i ogradu od rašlji na kojima su bile isprepletene grane od breze.
Napravili smo čak i kućni broj jer smo ipka bili prvi i jedinstveni, a on je pak visel na jednom štapu uz stepenice...
Ivančice koje su rasle unutra "našeg" kampa smo ogradili kamenjem i napravili mali kamenjar od toga...
Kaj da vam velim, možda nekom djetinjasto, a nama je pak bilo zabavno u tom vremenu dok smo boravili tam. Pijaču smo hladili u jezeru u vreči od krumpira potopljenoj s par kamena... Ima puno slika, a ja ne znam koje bi stavil gore. Ako vam se svidi ovo kaj vidite budem još koju del kasnije, a to je ovak otprilike zgledalo...

Hranili smo se uz pomoć prirode pa smo tak uz jaja dinstali list maslačka, a i malo smo "varali" pa smo koristili i mladi luk jednom iz dućana uz zalevanje s pivom. Kobasice na botama su bile neizostavne, a bogami se i jeger dobro pekel. Kava kuhana u prirodi je neprocjenjiva, a osmjeh cure još više...

Nakon boravka na jezeru dok smo krenuli doma smo posjetili Lokvarsku spilju i zaputili smo se u Ozalj da vidimo prvu hidroelektranu u HR

Prevalili smo oko 600km, računajući sve kolko je kaj teško, bili smo teški na cesti cca 453kg +/- 5kg, a potrošnja motora je bila uz prosjek vožnje nešto niže od 60km/h malih 5,5L
Evidentirano

nenox

• Kawasaki KLE
« Odgovori #28 : 19. Kolovoz, 2020. - 23:47 »

Tak samo počel si otkrivat ceste po hr. Malo ti ruta levo desno, nebitno sad, imal si Dubovac,grad Ozalj, al nebitno sad stigneš obić. Mi se vozimo od 2017, prešli prek 50tkm, obično su to vožnje subotom jednodnevne, cijeli dan. Selektivno po regijama, detaljno u segmente ruta u krug da se što manje vraća istim putem natrag. Ja jedino iz zg, skupljamo se svakak.Obično 2-3 motora, taman.
Ak te kaj zanima neka ruta za prijedlog ima slobodno pm, s ima i fb.Ili očeš dio puta s nama, pa kasnije ti odi spat u šumu, mi hvala ne. Vozi se cijele godine, kad je zima onda kraća ruta ofkors.
Nekad sam tu znal stavit kud se ide, al niko ni reagiral,  pa odustal i ne stavljam nit ne mislum više....
Evidentirano

Kuky

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #29 : 20. Kolovoz, 2020. - 09:03 »

A gle, levo, desno nebitno jer glavna lokacija je bilo Lokvarsko, a sve ostalo je došlo slučajno ono po putu. Kaj se tiče ruta nekih imam si spremljene lokacije koje oću pogledati, a koja bude ruta do njih to je isto onak random. Za sad smo solo drajveri, a dalje budemo vidli jer nam je dosadašnje grupno iskustvo pokazalo da nam je bolje samima dok idemo nekam. Za daljnje info se lako dogovorimo, thx
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4   Gore

Stranica je generirana za 0.21 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal