Rodom iz okolice Bjelovara, od kad sam došao na faks tu sam i ostao u Varaždinu. 35 godina mi je trenutno. Prije sam imao skuter s kojim sam u 2 godine napravio 16tis km i sad nakon više 15 godina odlučio sam se za motor. Sve ove godine ili nisam imao novaca ili vremena ili sam bio u strahu zbog djece. Malo sam se premišljao KLE ili transalp i na kraju mi je bolje legao kle i našao sam očuvanog u Karlovcu. Poanta je bilo uzeti nešto ne skupo, da može ići normalno po cesti i da nije problem voziti se van ceste. Brzina me ne interesira, više avantura. Na prvu sam jako zadovoljan. Jučer obavio registraciju, sve original, sve ispravno...baš kako sam htio. Zamijenio ulje i filter, očistio i podmazao lanac, provjerio gume i mislim da nemam šta drugo za sad. Manje više što sam htio u vezi motora sam pronašao na forumu. [/img]
Sad ako netko ima mišljenje ili savjet... kupio sam kacigu na akciji kroz zimu i nisam ju nosio duže dok nisam počeo vozit motor i skužio sam da me ipak malo stišće u licu, toliko da mislim da ako otvorim usta da ću si zagristi lice kod zatvaranja 🙂. Hoće li to malo popustit s vremenom? I druga stvar hlače mi se povlače prema gore kad par puta spustim noge kod stajanja. Razmišljam da si stavim neku gumu koja ide ispod čizme da ih zadrži ili ima netko drugu ideju?