Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 29. Svibanj, 2023. - 18:20
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 [2] 3   Dolje

Autor Tema: Pomoć  (Posjeta: 4523 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

grafit

• Kawa... ...
  • **
  • : Kol 2021
Odg: Pomoć
« Odgovori #10 : 18. Listopad, 2021. - 07:16 »

Imaš pravo za cijene motora i precjenjosti ,sako ti motori se vrte po oglasniku dugo i dugo .Još bi spomenuo Z750 i Vstroma 650 koji što su stariji to su vrijednije 😁!
Evidentirano

Slaven

• Kawa... ...
  • **
  • : Ruj 2021
« Odgovori #11 : 18. Listopad, 2021. - 14:45 »

Pogledajte samo cijene skutera od 50 ccm..Onda mi za Klea nije puno dat ni 20 000 ako je u dobrom stanju...Ja sam za svog dao 25 i ne žalim
Evidentirano

Karcher

• Kawas... ...
  • : Svi 2018
  • ZR7S, ZR7S, KLR650, KLR600, KLR600MX, KLE500, ER5
« Odgovori #12 : 18. Listopad, 2021. - 19:07 »

išao sam u trst s kolegom skidat dijelove za juliu super, sedamdesetih...
danas bi došo do trsta i moro uzet spavanje, pa natrag,
to je za mlađe... imaš broj od tog jaska mena,
trebam plastičnu rešetkicu na auspuhu, izgubio sam,
nisam stavvio ljepak i nisam htio jako plastiku stiskat

Imam...pošaljem ti na SMS....a i nije tajna....RB Moto Čeglje..na njuškalu ga imaš....
Evidentirano
Motorom po autoputu - svetogrđe i oksimoron

drdamjan

• Kawasaki KLE
  • : Vel 2014
  • : Vel 2014
  • 095 8748290
« Odgovori #13 : 18. Listopad, 2021. - 19:08 »

hvala Karcher!

ja sam za KLEa mogao kupiti yamahu ybr250,
prema tome...

Karcher

• Kawas... ...
« Odgovori #14 : 18. Listopad, 2021. - 19:50 »

Pogledajte samo cijene skutera od 50 ccm..Onda mi za Klea nije puno dat ni 20 000 ako je u dobrom stanju...Ja sam za svog dao 25 i ne žalim

Slavene dragi....vjerovati ću ti na riječ da si kupio salonski savršeno uščuvani primjerak koji je u picikato i top top stanju...2007. godina i sa jedva 15-20 tisuća km....i full putnom opremom..i da si striktno i gotovo očajnički tražio isključivo i samo KLE500 i ništa više i svjesno dao 25.000kn znajuć da si debelo preplatio, ali ti to tog trenutka nije bila nit vodilja.....u svakom suprotnom slučaju te ne bih razumio što te u glavi natjeralo kupiti KLE koji je brat bratu minimalno 14 godina, a uskoro i 15 (ako je riječ o zadnjoj godini proizvodnje), ako si za istu lovu mogao dobiti slično godište i stanje recimo TDM koji ubije KLE, a da ne spominjem brutalni prethodnik XTZ750 iliti Super Tenerka koja usiše 4 komada KLE-a, sažvače u cilindrima i ispljune na auspuh i nadživi 7 KLEova i potopi ih u apsolutno svakoj natjecateljskoj kategoriji osim u cijeni registracije koja ide u korist KLEu, a koja je za čak nevjerojatnih 200kn skuplja i to si rijetko tko može priuštiti takvu razliku ;)
A nije na odmet spomenuti da se za tu lovu da naći i jako lijepi primjerak VStrom650, Honda Twin Africa, Transalp....a to su sve motori koje KLE samo može pratiti...ali ne i voditi....to je realnost, to su činjenice, to nisam ja izmislio....

Ali OK, o ukusima se ne raspravlja, svako kupuje ono kaj ga veseli.....često čak niti sa smislom i logikom, nego ono što mu godi OKU...makar i svjesno preplatio ;)

Kawasaki koji najviše volim i vjeran sam mu, na žalost nema predstavnika putnog endura koji je uisitnu kadar odraditi i srednje zahtjevnu off road dionicu makar i samo da ju tek toliko uspije proći.....Versys je odličan pokušaj, ali da ima malo bolji ground clearance i 21-17 kotače kao VStrom, to bi onda već bio ozbiljan konkurent KLE500, ovak....taman kad sam bio pred kupovinom Versysa i malo ga probao, osim što me oduševio performansama na cesti....za off je golo govno....čak niti turistički, osim po jako dobro utabanom makadamskom putu i to laganini tek toliko da možeš proći....
KLR650 je jedina alternativa, ali kao jednocilindraš, to je drndavi traktor koji za bilo kakva putovanja na više od 1000km je čisti mazohizam i patnja....
Evidentirano

Bajadojaja

• Kawasaki KLE
  • : Sij 2017
  • : Sij 2017
  • Nisam ginekolog ali mogu pogledati
« Odgovori #15 : 18. Listopad, 2021. - 19:57 »

Zato je nova Tenerka 700 pun pogodak, još samo da malo ostari i uozbilji se s cijenom.
Evidentirano

Slaven

• Kawa... ...
  • **
  • : Ruj 2021
« Odgovori #16 : 18. Listopad, 2021. - 20:55 »

Gledao sam ja i Stroma,Teneru i ostale.....Ali su svi bili sa 40 000 km a neki i puno puno više i dakako godište 2006...A cijenovno cak i skuplji od mog Klea koji je prešao malo više od 16 000 km..Tako da....A sto se tice Tdma vozio ga jesam ali mi ne paše ..nije mi legao i gotovo
Evidentirano

grafit

• Kawa... ...
  • **
  • : Kol 2021
« Odgovori #17 : 18. Listopad, 2021. - 22:18 »

Kle služi svrsi,dosta vozan po cesti ,osim sjedala.Po makadamu i stazicama dosta dobar,po gradu odličan.U rangu yamahe xt,aprilie pegaso,klr ,Suzukia dr i frewinda mislim da je vozniji u kombinaciji cesta i malo terena.Što se tiče supertenere bila je fenomenalan motor tamo 90 ih,ipak ima preko 250kg i troši dosta goriva,tdm vozio i 850 i 900 loše pogođen prednji kraj troši više prednju gumu nego zadnju,meni sa mojih 179 na 900 predalek volan ,850 mi je udobniji kao cestovni motor ništa posebno za neki odmak sa ceste baš i nije.V strom xt mi je tu najinteresantniji ali se ne i s plati kupovati polovnog jer su preskupi.Za usporedbu prije tri četiri mjeseca sam prodao vfr 800 vtec što je fenomelan cestovni motor ali se i na kle  dobro zabavljam .
Evidentirano

Zg.Ante

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
  • : Ožu 2011
« Odgovori #18 : 20. Listopad, 2021. - 00:10 »

tijekom 10-te godine postojanja KLE foruma (+ predhodni Adventurer&KKK... since 2007g.  💪🏻🍻) analizira se tržišna vrijednost rabljenog paKLEnog  :h ... dražesno  :ruke: :uupss:

Uz ispriku svim "analitičarima" koji smatraju da ovaj i stari ADV&KKK forum medijskim/kurchevim   utjecajem KLE uzdižu u nebesa ....teorije znamo npr. - usporedbe sa Vespasima  :evil: :smoke: :glasses: ...
imamo kratku i jasnu poruku...

'Ko Vas hebe  :ruke:  :h

neka KLE duh bude sa Vama  :upss: :uupss:

:kkk:

velika Pusa TDM,  KLR , V-Štrom i Versys fanovima :h  :h  :upss: :uupss:

Kawasaki KLE

:ruke:
« Zadnja izmjena: 20. Listopad, 2021. - 00:26 Zg.Ante »
Evidentirano
**** Kawasaki Limited Edition .... Spirit guaranteed ****

Karcher

• Kawas... ...
« Odgovori #19 : 20. Listopad, 2021. - 18:35 »

Uz ispriku svim "analitičarima"  ....teorije znamo npr. - usporedbe sa Vespasima ...

velika Pusa TDM,  KLR , V-Štrom i Versys fanovima :h  :h  :upss: :uupss:

u krivu si, bar malo....Vespa je kao i Topolino tj Fićo...kultno vozilo koje je primarno postalo takvo zbog svog specifičnog dizajna, a primarne je namjene gradskoj komutacijii i nikada se nije gurao ni u što više od toga, za razliku od KLEa kojeg se gura u sve domene i režime vožnje dvokotačnika, a realno u većini toga je tek osrednji...(a dizajnom iako je lijep, nije se na tržištu postavio kao Vespa svojom jedinstvenom prepoznatljivošću i da makar time ostvari kultnu slavu)...što ne znači da je to nešto loše, ali je smiješno kako obrnuto proporcionalno svojim mogućnostima performansi podiže i drži cijenu....kao kultni best buy balkan car Golfinjo Gnojko 1, 2 i uz staru slavu se ugurao i mk3....a realno, drek od auta i to žešči, ali služio je svrsi i to jako dobro....baš kao i KLE koji bi se u ovoj paraleli mogao usporediti upravo sa Golfom 2  1.9D

ja sam nekada davno na KLE bacao drkicu i mislio sam kako je to stroj u odnosu na KLR600....sve dok nisam konačno kupio prvog...pa drugog...petog....uključujući i noviji model 2005. i jako se razočarao i ražalostio jer su mi pali u vodu svi planovi koje sam imao.....kao, KLR za off road izlete, a KLE za laganini putovanja u dvoje uz laganini off....recimo spustiti se strmim makadamom do neke lijepe plaže na nekom otoku...

da KLE500 je dizajnom i mašinom takav kakav je, ali da je 650 i da je barem sic komforniji kao na sadašnjem KLE650 tj Versysu, a sve ostalo da je kao stari KLE500 tehnologijom i dizajnom, to bi onda bio definitivno moj prvi izbor putnog endura koji fino ide na duge pruge, a može malo i po šumi i makadamima na putu po otocima i slično.....ma kakav Vstrom i slično...ne bih se uopće zanašao ičim drugim....
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3   Gore

Stranica je generirana za 0.268 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal