Samo kume keš, nazvat ću vlasnika da vidim kakvo je stanje. Bude problem s karticama zbog slabog signala gore

Hm hm....spavam tako po noći i vrtim se i vrtim, ne mogu zaspati, onda se sjetim svog prvog leta u Kanadu i kako mi je žena otvorila neku debitnu karticu Visa electron ali bez ijednog novčića na njoj, da se nađe ako bude nešto trebalo za napuniti.......

eh sad, jurio sam neki let radi njihove greške i kašnjenja i sav dehidriran sjeo na zadnji sic , jedva govorivši zamolim stjuarda vode i naravno tip mi uz smješak donese pola litre flašicu vode i naravno, to košta, ako tražiš posebno.......i mislim si u sebi (pas the matr lopovsku) evo ti praznu debitnu Visa Electron i smijem se kiselo......

a i on se smije , profesionalno slatko

I tako prođe dva tri dana, pitam svoju dragu daj vidi jel su što skinuli .........kad ono , ode 5, slovima .....pet dolara na pola litre vode samo tako

eto zašto se on profesionalno slatko smijao......

Iako sam kasnije u letu kad su išla kolica sa cugom i besplatnom vodom popio po nekoliko čaša na ex, dok je prolazio tri puta je tankao, samo sam vikao more, more, more hehehehe..........

Zašto pišem ovu storiju, zato jer sam se u snu sjetio toga i idem kopati po internetu nakon 10 godina i nema informacije ali tu je draga naša novorođena UI iliti Umjetna Inteligencija Štefica u mom slučaju i evo što je odgovorila........dakle reci gazdi da nabavi poseban uređaj hahahahahahahaha.......

Kako se u avionu dok leti plaća kreditnim karticama a nema interneta......draga ŠteficaUI....
ChatGPT odgovara:U većini slučajeva, prilikom leta avionom, obično se prihvaćaju kreditne kartice za plaćanje usluga tijekom leta iako nema internetske veze. Međutim, neki aviokompanije mogu pružati mogućnost plaćanja putem kreditne kartice čak i kada nema internetske veze. To može biti moguće zbog upotrebe posebnih uređaja koji omogućavaju obradu kreditnih kartica u zrakoplovu.
Uobičajeni način naplate u avionima je putem bežičnih terminala za naplatu koji se povezuju s internetskom mrežom zrakoplova. Ovi uređaji omogućavaju kabinskom osoblju da prihvate plaćanje putem kreditnih kartica. Kada putnik želi obaviti plaćanje, kabinsko osoblje unosi podatke o kartici u terminal za naplatu, a zatim se provodi transakcija.
Ovi uređaji obično koriste bežične tehnologije kao što su Wi-Fi ili mobilni podaci kako bi se uspostavila veza s internetom. To omogućuje provjeru valjanosti kartice, obradu plaćanja i potvrdu transakcije s bankom ili pružateljem platnih usluga.