Pozdrav ljudi,
Nedavno sam kupio KLE 500, 2005.g., 55000 km, a onda sam vidio da na njemu ima ona nalijepnica "KLE Croatia".....A i na privjesku za ključeve od motora mi to isto piše.....
Onda sam odmah pomislio na one Hells Angelse, koji ne dozvoljavaju da ljudi nose jakne s njihovim logotipom, a onaj tko nosi može od njih zato dobit batina......Pa si onda mislim: a valjda me neće nitko tuć zbog te nalijepnice

I tako onda sam pronašao ovaj forum, i reko idem se ulogirat tako da nemam onu nalijepnicu na motoru bezveze, i vidim da tu ima dosta toga korisnog na forumu, a ja volim ovako sam šerafat po motoru, počeo sam s Tomosima, zatim Yamaha TW 125 (to mi je bila škola četverotaktnih motora), a sada je slijedeći logičan korak KLE 500 (dvocilindrični s vodenim hlađenjem).....
Uglavnom, KLE 500 mi je super jer je taman za onako laganu vožnju (a ja baš ne volim divljat s motorom), i dosta ovako pouzdan, pa valjda neću morat svako malo nešto popravljat ko na onoj Yamahi.....
Inače se baš ne vozim puno s motorom, prijeđem oko 3000 km godišnje, pa se nadam da će mi ovaj KLE izdržat još bar 10 godina.....
Eto, toliko o meni, pozdrav.....