Dobro došli na KLE Croatia forum !!
Imao je frend...ponešto znam.Ako misliš uzimat - nemoj
A zanima te što? U kristalnoj kugli nevidim što te zanima Al ajde napisat ću, vole otić namotaji, problemi da se hoće loše šaltat do nemoguće i to vjerojatno zbog kuplunga. Kod tog Customa veliki prednji kotač, fora to zgleda, al ciklistika i zavoji neide baš skupa, a pouzdat se takvim kotačem na prednju kočnicu zaboravi, skoro da je i nemaš. Tj koči se zadnjom.Ak oče da fino tutnji ide gore Vance&Hines, za potpun doživljaj s tim železarijama se struže u zavoju...
[Imao ja ako na ovaj mislis.Sto se tice serafa, ne sjecam se kakvi su bili, ali znam da mi nisu trebali drugi.A za ostalo... Nikad nisam imao nikakvih problema. A pogotovo ne sa strujom.Istina, mjenjac je tvrd, ali takav je bio od prvog dana (kupljen je novi), i prodan je sa tvrdim mjenjacem.A omeksa kad se masina zagrije.Od losijih strana mu zamjeram malo preslabu masinu i samo jedan disk na prvom kotacu. A prvi kotac nemoj gledat i zaboravit ces da je uska guma I to je to.Ja sam bio zadovoljan s tim motorom, a prodao sam ga samo zato jer mi je bio prevelik. Predaleko govornal, predaleko nozne komande, previse pogrbljen.... prodao sam ga i kupio ovaj minibus koji sad imam.
Jel možda ima netko vaki kawasaki......imam nekoliko pitanja.....