Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 02. Studeni, 2024. - 22:13
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 2 3 [4] 5 6 7   Dolje

Autor Tema: 13th International Kawasaki KLE meeting 2024.  (Posjeta: 10747 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Beda

• Administrator
  • : Lis 2017
Odg: 13th International Kawasaki KLE meeting 2024.
« Odgovori #30 : 18. Travanj, 2024. - 10:17 »

:glasses: He he...jel to neka šala ili....riba na KLEu....daj malo informacija što kako, koja je poveznica, gledam malo i nikako ne shvaćam....ok ...možda sam prestar ali vozit se na KLEu i na leđima mi riba hm hm... :prsti:
Ajde da je neki duh s kacigom ili kao prošli put indijanac, ima smisla...ali ovo meni jako ružno i kao da je ismijavanje.....sorry ali eto, to je moje mišljenje  :h
 :glasses: Što kažu drugi...? Volio bih vas čut.... :smoke:

Ovo je riba neobičnog izgleda, ovalnog oblika, bočno vrlo spljoštenog tako da je skoro nevidljiv kada ga se gleda okomito.  ISTO KA KLE
Nije naročit plivač, uglavnom pliva sporo i lagano, te živi većinom blizu dna, na svim tipovima terena. ISTO KA KLE

Evidentirano
Nije u šoldima sve, neka te tu KLE

kroko

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
« Odgovori #31 : 18. Travanj, 2024. - 10:37 »

Ovo je riba neobičnog izgleda, ovalnog oblika, bočno vrlo spljoštenog tako da je skoro nevidljiv kada ga se gleda okomito.  ISTO KA KLE
Nije naročit plivač, uglavnom pliva sporo i lagano, te živi većinom blizu dna, na svim tipovima terena. ISTO KA KLE

:h Dobra obrana ružne ribe, ali i dalje mi izaziva smijeh , KLE ipak nije toliko ružan, dapače, ima lijepe linije agresivno manekensko vitke  :ruke:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

Hrx

• Kawas... ...
  • : Sij 2016
  • : Sij 2016
  • semper paratus
« Odgovori #32 : 18. Travanj, 2024. - 13:14 »

Muke ti!
Ljepota je u oku promatraca...
Meni se bas svidja!
....ali o okusima se ne raspravlja...  :occasion:
Evidentirano
Semper paratus

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #33 : 18. Travanj, 2024. - 13:50 »

Muke ti!
Ljepota je u oku promatraca...
Meni se bas svidja!
....ali o okusima se ne raspravlja...  :occasion:

:h Misliš o ukusima se ne raspravlja, istina je to.....slažem se......iako je meni tuna ili losos mnogo bolja i ukusnija riba  :h , ali ipak nositi na leđima ribu na paKLEnom mislim da samo izaziva smijeh, nije to bikerski svijet........to ti je isto kad danas vidiš bikera na električnom romobilu u rozoj majci  :h :h nekome je i to napeto  :h
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

Beda

• Administrator
« Odgovori #34 : 18. Travanj, 2024. - 23:42 »

:h Misliš o ukusima se ne raspravlja, istina je to.....slažem se......iako je meni tuna ili losos mnogo bolja i ukusnija riba  :h , ali ipak nositi na leđima ribu na paKLEnom mislim da samo izaziva smijeh, nije to bikerski svijet........to ti je isto kad danas vidiš bikera na električnom romobilu u rozoj majci  :h :h nekome je i to napeto  :h

moran se ne slozit s tobon, sta onda definira bajkera i bajkerski svijet? i zasto bi riba izazivala smijeh? dizajn ko dizajn, nakon 100 godina sisa i guzica i mrtvackih glava mozda je vrime da motiv bude nešto šta nužno nema veze s ničim
Evidentirano
Nije u šoldima sve, neka te tu KLE

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #35 : 19. Travanj, 2024. - 09:36 »

moran se ne slozit s tobon, sta onda definira bajkera i bajkerski svijet? i zasto bi riba izazivala smijeh? dizajn ko dizajn, nakon 100 godina sisa i guzica i mrtvackih glava mozda je vrime da motiv bude nešto šta nužno nema veze s ničim

:D Ne moraš se slagati sa mnom, ali mislim da ipak većini je to smiješno iako ovdje više rijetko tko piše. Bikerski svijet definira kao prvo vožnja i uživanje ,a ostalo se nekako isprofiliralo.Meni osobno mrtvačke glave nisu nešto, iako je to postao čisto praktični simbol koji ti govori da su u bikerskom svijetu svi ljudi bez nacionalnosti i boje kože, dakle svi su isti jer na kraju svima je oblik kostura isti ili sličan.  :glasses:

:D A na susretima obično bude zabava sa striptizom nisam još vidio zabavu ispred akvarija recimo ili na ribičiji  :h to je drugi opet svijet...... mozda i je vrijeme za promjene kako kažeš, možda netko stavi i krumpir na motor, pomfrit, mozda netko stavi i mrkvu, sve se može......ali ipak , sve ima nešto svoje hhehehe.......  :angel:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

Kantasaki

• Kawasaki ...
  • : Svi 2017
« Odgovori #36 : 23. Travanj, 2024. - 15:24 »

Beda dizajn je top. Riba smeta samo purgerima 😄😄😄😄. Dogodine bi umisto ribe stavija mac blitve ili glavicu kupusa. Kle svima Hajduk živi vječno.
Evidentirano
Došlo je vrime da je bolje imat nego ne imat.

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #37 : 23. Travanj, 2024. - 17:12 »

Beda dizajn je top. Riba smeta samo purgerima 😄😄😄😄. Dogodine bi umisto ribe stavija mac blitve ili glavicu kupusa. Kle svima Hajduk živi vječno.

:glasses:  Očigledno ne poznaješ ovaj forum i tvoj komentar će morati biti izbrisan.....  :glasses:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

Kantasaki

• Kawasaki ...
« Odgovori #38 : 23. Travanj, 2024. - 17:48 »

Znači ko ne misli isto odma cenzura 🤣🤣🤣🤣🤣
Evidentirano
Došlo je vrime da je bolje imat nego ne imat.

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #39 : 23. Travanj, 2024. - 17:56 »

Znači ko ne misli isto odma cenzura 🤣🤣🤣🤣🤣

:glasses: Ne, nema cenzure, različito mišljenje se podrazumijeva i poželjno je ali uz argumente i objašnjenje. A spominjanje purgera u argumentima nije primjereno jer i purgeri itekako vole jesti i ribu i blitvu i to nema veze s vizuelnim identiteom bilo čega. Isto tako navijačke parole bilo kojih klubova zadrži za teren ili ulicu jer ovdje kao što si mogao primjetiti nije tome mjesto.....osim ako je zdrava zajebancija koja se obično odvija na chatu u trenutku kojeg smo zvali i dnevni boravak foruma  :glasses:, sve ostao se smatra nešto drugo.
Evidentirano
  be free man , be dreamer 
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 7   Gore

Stranica je generirana za 0.431 sekundi uz 26 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal