Naravno da nema pojma, on nikad nije čuo niti za dobar "špek"........da su mi kao klincu dali slaninu reko bih pa ne bum sol jeo, ovak kad čuješ "špek" sama pomisao i kad ti se jezik zalijepi za nepce kod izgovora "šp" već ti sline cure......ali nema veze nema Enigma još sto kila pa nije mjerodavan hehe....kad bude pravi Gurman onda se može uključiti u degustacije......

Jedna anegdota jučer iz Interšpara. Kupujemo kroketa i ja salamu i zaželim se običnog najobičnijeg parizera i tražim parizer ako ima Sljemenov a kad ono ima ali samo 10 dkg i to okrajki. Tada nam teta prodavačica ponudi neki parizer od firme "Gušti". Ok rekoh dajte mi te okrajke od Sljemena i 10 dkg tog parizera od firme Gušti. Ona me gleda i veli da je taj Gušti fenomenalan i da je bolji od Sljemena.
Bolje bi joj bilo da to nije rekla. Pogledam ju i pitam, oprostite ali zašto ste onda Sljemenov parizer prodali do 15 sati a Guštovog imate za izvoz......ona zastala i samo se nasmijala.......a ja nastavljm.......ako mozda nisam u pravu s prvom konstatacijom onda pogledajte mene od 140 kilograma i vas koja nemate niti 45 kilograma , mislim da dalje ne moram objašnjavati, kad bute vi uzivali u hrani poput mene onda vam budem vjerovao, ona se nasmijala kiselo (valjda ima proviziu od Gušta) a cijeli red iza nas je prasnuo u smijeh..........