Dobro došli na KLE Croatia forum !!
no mislim, osobno, da prvo treba naučiti voziti po cesti asfaltu i svladati osnove i malo više. Jer neko tko nije siguran na asfaltu neće biti siguran ni na makadanu!
Sve je to lijepo i dobro, ali osobno mislim da sve već piše na prostranstvima interneta i da je svatko od nas veliku većinu toga pročitao, ako nije, malo GOOGLANJA i sve bude na ekranima
Odličan prijedlog i predhodno pojašnjenje countersteering-a naravno da uvijek ima dosta zainteresiranih pogotovo kada su u kombinaciji klopa, vožnja i druženje ... nego , predlažem da glede druženja u otvoriš zasebnu temu (datum/mjesto/lokacija_dogovori) ... obavezno navedi i troškove/iznos koji bi trebalo uplatiti (znati ćeš okviran br. ljudi nakon što se zainteresirani prijave u temi) , ili što već treba ponijeti sa sobom. Nije fer da ti snosiš sve troškove. Popiti možda i nećemo puno .. ali pojesti
znao sam da sam ih negdje vidio na forumu, brišem da ne bude duplo
.......kladim se u 5 eura
i meni se činilo, ali vise nisam siguran jel to bilo onda prije za vrijeme adventa ili ovdje hahaha........ali pustimo sad to.......kladim se u 5 eura da te filmiće renduro ne bude pogledao hehe.......