Evo još nešto što nitko nije spominjao a to su mostovi i nadvožnaci kad te vjetar počne gurat u stranu.
Tu se opasno naginjatu u vijetar jer puše na ''mahove'' pa kad nestane vjetra, 'ko da ti je nestalo tla ispod nogu i odletiš kamo nisi htio.uče
E tu je CS zakon i tu ga moraš baš smisleno koristiti i ne dolazi ti ''sam od sebe'' kao u zavoju.
Ja sam se ispočetka smrzava mostova i nadvožnjaka po vijetru a sad sam uhvatio grif za njih.
Također sam se puno puta zaletio pre brzo u zavoj, bilo zbog ne poznavanja ceste ili iznerviranog pretjecanja ''u gusto'' itd...
Ispravim motor koliko je moguće, kočim naglo i jako brzinama i sa obje kočnice i kad više nema mjesta.. bacim ga i gas do daske!
A znao sam i u krivini kočiti ali uglavno kočim brzinama a kočnice mi služe da minimiziram trzaj između šaltanja.
U takvim situacijama mi naravno govno dođe u grlo jer mi se šupak toliko stisne od straha

i posli govorim u hebote što mi je ovo trebalo

Dešavalo se i kad sam ganjao kroku i ekipu od Delnica prema Karlovcu po noći iako je rakao: POOOLAKOOO ĆEMO!

Pozdrav

Tema je ZAKON