Dobro došli na KLE Croatia forum !!
Daj malo više-koliko km,koliko kn,koliko g.
Ove tople dane sam iskoristio za malo vožnje po šumskim putevima Ivanšćice, KLEpo me ugodno iznenadio po kakvim sve podlogama može proći s cestovnim gumama i kakve uzbrdice su za njega šala. Kad sam se vraćao natrag nizbrdo počeo sam se češkati iza uha kak sam tuda prošao uzbrdo, pogotovo jer je bolja polovica cijelo vrijeme bila sa mnom. Što ga više vozim, to sam sigurniji da je odabir motora bio ispravan, sve mane se u trenu zaborave i prekrije te osjećaj zadovoljstva. Pitanje za iskusnije, nije mi se dogodilo, ali bih htio unaprijed znati: spuštam se po cesti prekrivenoj dubokim šoderom i kamenjem u prvoj brzini, kočim zadnjom kočnicom, prednju ne diram da ne zakopam prednji kotač, jel se kad kome zagasil motor i zablokiral stražnji kotač? Pretpostavljam da u tom slučaju jedino mogu držati gaće? Ili se to ne događa na ovom motoru? Nije mi bilo do isprobavanja, pogotovo jer nas je bilo dvoje na motoru, puno je teže kontrolirati motor nego kad si sam. Svaki savjet iskusnijih je dobrodošao. Ne pričam o usponu od par metara nego stotinjak metara nagiba preko 25% na kraju kojeg je serpentina, duboki šoder pomiješan s kamenjem, podloga za čeperice a ne cestovne gume.