Dobro došli na KLE Croatia forum !!
Donesem bačvicu piva koju nam je još Klainer donirao prošlo ljeto, nešto Coca-cole i pokoji radler.........
evo moj. moj dojam o klebasi tj malom diru s puno dobrog iskustva ..posto sam totalni pocetnik s makadamom bilo je malo klimavih situacija za past (posluzili su mi savjeti danka m i stipka)al to smo uspjesno izbjegli...hvala papa duffu na rucku koji. me je spasio....jedno ljepo novo iskustvo i drago mi je sto sam upoznao ekipu kao. sto su stipko danko papa duff...ekipa hvala vam i zao mi je ata nemogu ostat duze u zg-u da odradimo jos koju ditu
....samo OPREZ...MAKADAM stvara ovisnost.. ...da mi je prije neko reka da ću se navući nakon par đireva reka bi da je lud...
Odlično pivo
... posebno zbog bačvice prefinog Warsteiner-a
Samo jebite po tavanu, imao sam namjeru doć ali sam zaspao, pogotovo kad sam u jutro oko sedam sati vidio da ne vidim Dubravu od magle, poslije doznao da je to padao snijeg..........jednom , zapravo mnogo puta i kad je bilo naoblake bio sam jedina budala koja dolazi na check-point, pa se sad malo teže navučem............eto tak me iskustvo naučilo..........sjetite se samo Čačka kad je bilo preko 10 prijava ali kroketa i ja nismo odustali..........tak da.......
Ohooohoo, znači bačvica Warsteiner-a, je još čitava...
Eto i video na ovu temu ako ga se može vidjeti,..http://www.facebook.com/profile.php?id=100003275862775&ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=181600341959160¬if_t=like