Prvo Kawasaki KLE svima

Meni je ovo super, mater mi nikad to nije pripremala ali cvjetić zna tu i tamo. Dakle, ka šta sam naslov kaže tribaju vam pileće prsi i gljive, jedan češanj luka, kapula, senf, brašno, soli, papra, po kokošje kocke.
Otkako sam doša sa broda glavna obveza mi je nosit ćer, međutim u vrime kad se kuva obid cvjetić je doija malu a ja sam uša u kužinu i sluša zapovijedi

.

Prvo, isickat jednu kapulu i jedan češanj luka i to zažutit na vodi (mi inače zažutimo na vodi jer cvjetić ima malo osjetljiv želudac, vi možete na ulju).

Kada ubijete kapulu i luk (ako je voda oko 10 min inače na ulju dosta brže) dodat gljive, mi smo sada uzeli iz konzerve (malo ih properite kroz vodu) jer nije bilo friških ali inače možete uzet svježe, bolje je s njima. Ako ste stavili gljive iz konzerve njih ne triba previše dinstat jer su več praktički gotove, ako ste stavili friške onda dinstate oko 15 min-20 min s tim da ne triba dodavat vodu jer je gljive puste.

Dok sam ja sve ovo napravia mala princeza je pojela i sad bi ona da nju tata nosi, ali mi imamo usisivač! znači, jednostavno sam upalia usisivač i mala zaspala. Ne znam zašto ali ona zaspe ili se odma umiri čim se usisivač upali

Ok, mala leži mirno, vratia se u kužinu, cvjetić je već tu da pomogne

. Pileće filete malo uvaljali u brašno, prethodno ih posolili i popaprili

Onda smo u pršuli sa strane pofrigali šnicele

Sa strane u čašu smo ulili 2 dcL tople vode i dodali dvi žličice senfa te to zamutili

Kad su gljive bile gotove dodali smo pofrigano meso i ulili čašu sa tim miksom i još po kokošje kocke, sve to smo onda još prokuvali oko 10 min, odnosno dok se ne zgusne

ja sam sebi uz to skuva manistru i zelenu salatu, vi možete pire ili šta vam je već draže. Eto, ako budete ovo probali nadam se da ćete uživat.

Kawasaki KLE