Dobro došli na KLE Croatia forum !!
to ozbiljno za zatvor ili ?
Nevjernici kome vjerovati ako ne kamionđiji i to još na njegovom područjuSigurno najbolji restoran na potezu od Krapine do Varaždina. Cijene prosječne, porcije obilne, a lignje možda najbolje u HR
Hvala ti danko kaj me braniš!!!!A vas druge koji mi ne vjerujete i to bez dadinog dopuštenja!!!!!
ja sam ti vjerovao dapače znam za to, dakle vodiš me na lignje.....jer ne znam gdje je restač da ne uletim unutar zidina dobrovoljno hehe.........
Pusti ti Tffa on ti se nalije pa sjedne u kamijon onda zgazi 2-3 čovjeka, onda ga policija naganja a nesmiju pucat po njemu jer prevozi boce(propan-butan), voze se za njim i ispred njega pod rotirkama a on je ko ameba tak da misli da je ušo u disko pa da je light show, onda viču na razglas a on misli da su počeli repat, na kraju kad mu krepa kamijon jer je osto bez goriva onda ga uhapse i zatvore, a njemu objasne da ga vode u restoran pošto je on i dalje ko ameba nezna kam ga vode i tak ti odleži mjesec dana puste ga uz dobro vladanje a njemu se od onog vina sorta "TUDUM BRAJDAŠ NOKTAŠ" ( tudum zato kaj je tudum, brajdaš zato kaj raste na brajdi i ima sve ukupno 30kg grožđa a oni naprave 600l vina, a noktaš zato kaj ti ili otpadnu nokti ili su ko kod suro gorla uvinuti prema unutra). I onda on ide pričat o restoranu u Lepoglavi.
stajem svom Zagorcu Tiffu u obranu!
Zagorje united