eeeeh, vidimo se prvo u GS, pa ćemo na revanš kod Vas

ja ću iskoristiti pravi tajming da opišem nastavak - razdvajanje na Žabljak ekipu i Bosna ekipu.
Za Žabljak krenusmo preko Durmitora Željka, Danko, Ino i ja. Sve moje slike sa žabljaka već su objavljene te ću se ovdje osvrnuti na OFF dio te sekcije (u kojoj Ino na Zecu nije sudjelovao već se vratio istim putem natrag na Trsu pa do Šćepan Polja gdje su nam se putevi opet spojili), odnosno na povratak od Žabljaka preko vrha Mali Štuoc, kanjonom rijeke Sušice čije je korito bilo... SUHO i najzad do sela Mala Crna Gora. O kakvim se predjelim (pogotovo u zimskom razdoblju) radi možete vidjeti u ovom kratkom i zanimljivom dokumentarcu:
http://blip.tv/cetinjanin/rtcg-selo-mala-crna-gora-ispod-durmitora-4710374Mi smo se malo gubili po Žabljaku da nađemo pravi put, ali jednom kad smo ga našli to je bilo to!
Evo kako je to izgledalo:

(Powered by frubar.net)
Ubrzo nakon sela MCG izlazi se dalje kanjonom Tare, do kojeg se dolazi uz podosta OFF-a, te se stiže do Šćepan polja gdje mnogi kombiji i džipovi voze čamce na krovu i hrpe ljudi na rafting. Zanimljivo je da se s te cestice uz samu rijeku dolazi u ničiju zemlju između granice Crne Gore i Bosne

evo još koja:

(Powered by frubar.net)
i naposlijetku samo napomenuti da se radi o odličnom, slabo ili srednje zahtjevnom makadamu kojeg ćemo ponoviti i idući put sa svima Vama koji nam se odluče pridružiti pronaći i motel u kanjonu Sušice i popiti ledeno Nikšićko, a možda i još pokoji puteljak koji šara onuda