Dobro došli na KLE Croatia forum !!
Svaka roba ima svog kupca, i skupa i jeftina....Tko nije dupe stavio u sjedalo koje je napravio Shadow, ne zna zašto to toliko i košta.Možda netko može napraviti isto ali za manje novaca!?...no tko se usudi platiti takvo sjedalo tolike novce i potom ga otvoriti da se napravi nešto jeftinije, negdje drugdje.Vladekovi sicevi su preskupi, činjenica, ali nakon 4 dana putovanja do Toscane i 2300km, prije Ferrare, kaže meni BPD da stanemo malo da se odmorimo...i stanemo...siđe moja žena s mog motora i zapali, a i big pappa duff sa ženom siđe, pa me pita ti ćeš ostati sjediti na motoru i pušiti?Ja ne silazim i kažem, ja odmaram dupe sjedeći na motoru!!!'Ko to more platit! Probaj sjest na taj sic pa vidi hoćeš li dati ili ne toliki novac za sjedalo.Ništa ti ne sugeriram, samo iznosim svoj stav.A neka netko tko ima prerađeno sjedalo kod Vlade a žao mu je što je dao tolike novce, to i napiše ovdje....ja bih ga rado otkupio od njega!Add. admini će nešto učiniti!
Nisam prova sic pa ne mogu govorit o tome. Ja komentiram cijenu cisto sta mi novcanik kaze? Kad probam dir na necijem sa Vladinim sicem mozda promjenim misljenje a do tad.....
Puno je vode proteklo ispod mosta od '07. Logično mi nekak da je vjerojatno napredovao u svakom pogledu svakim danom. S obzirom na cijenu, očito je...sad idem za pulu, pa onda kad se vratim bum videl kolko bu me razjebal taj sic, a vjerojatno bude pa će mi to bit sigurno odma prva stvar za napravit