Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 16. Svibanj, 2026. - 10:05
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19   Dolje

Autor Tema: Prerada siceva ala Shadow  (Posjeta: 90945 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

kroko

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
Odg: Prerada siceva ala Shadow
« Odgovori #50 : 25. Prosinac, 2013. - 22:59 »

:D hm barem tu dileme nema..............prvi Vladekov sam derao valjda preko 50 tisuća a drugi sam vjerojatno već blizu tog broja..........a moja masa i gabariti su u oba tri slučaja preko over hehehe........  :angel: :thumbleft: :evil: :bang:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

Tiffykle

• Kawasaki KLE
  • : Tra 2011
« Odgovori #51 : 26. Prosinac, 2013. - 16:26 »

kroko u postu iznad ne daje argumete...ali,baš je on lani iz njemačke maznuo oko 1000km u jednom danu(nakon 4 dana vozanja 300+km),a ja sutradan 770 u jednom danu Furth-Crikvenica,isto nakon 4 dana 300+ i 5.dan oko 250km,obadvojica na Shadow-ovom sicu!!
Iako Shadow je dosta skup u odnosu na neke druge majstore koji su se pojavili u zadnje vrijeme,možda netko sa nekim drugim sicem ima isto dobra iskustva!!?? :dontknow:
Evidentirano
I najduže putovanje započinje prvim korakom!!!

nonshalantan

• Kawa... ...
  • **
  • : Lis 2012
« Odgovori #52 : 31. Prosinac, 2013. - 11:35 »

Hvala na odgovorima.
Imam potrebu raditi 500 - 600 km po danu u budućim rutama. Planiram do Crnog mora.
Imao sam iskustvo do Ohrida, sa 400 km po danu, ali to je strašno za dupe na originialu. Baš je gadno.

Jel barem 30% "lakši život" na ovim preradama?

(Zapravo pravilnije bi bilo mjeriti udobnost u satima provedenim na cesti. Negdje oko 6 sati je dnevni prosjek koji ću voziti.)
« Zadnja izmjena: 31. Prosinac, 2013. - 11:43 nonshalantan »
Evidentirano
Život se kreće dosta brzo. Ako ne zastaneš i ne pogledaš oko sebe, možda ti izmakne.

heckler

• Kawasaki KLE
  • : Ruj 2011
  • : Ruj 2011
« Odgovori #53 : 31. Prosinac, 2013. - 18:34 »

Evo, tek da se čuje i neko iskustvo sa drugim preradama osim gore spomenutih (uz respect). Naime, moje iskustvo na sicu koji je rađen u Rijeci (točnije Kastvu) uopće nije loše. Opet, nitko mi ne može reći da stražnjica uopće ne osjeti 500-600 km u danu (na bilo kojem sicu).
Najduža tura koju sam ja napravio na ovoj preradi je oko 500 km u danu. U postocima je teško reći, ali osjećaj na ovom prerađenom sicu uopće nije usporediv sa orginalnim, naravno, u pozitivnom smislu. Sa originalom je već nakon 150-200 km problem (pogotovo u komadu bez stajanja).
Još jedna stvar je ovdje dosta bitna. To je suvozač. Na preradi je puno udobnije i lakše. Pogotovo što se tiče klizanja prema vozaču.
Eto, toliko.
O cijenama ne bih. Razlika u kvaliteti (ako je ima) isto tako. Sve je to pomalo subjektivno.
Evidentirano
KLE  forever

Tiffykle

• Kawasaki KLE
« Odgovori #54 : 01. Siječanj, 2014. - 09:44 »

Na povratku iz njemačke sam si odredio ovakav režim vožnje:-pošto sam putovao većim dijelom po autocesti,stajao sam svakih 100-tinjak km na 5 minuta da odmorim dupe,a svakih 200 da natočim gorivo...znači svakih 100 km sam imao pauzu od 5-6 min i bez problema izdržao 770km!!
Vozio sam uglavnom oko 100-110 km/h,znači stajanje je bilo svakih sat vremena!!
Guzica je izdržala 2300 km u 6 dana bez problema!!!
Zaključak:DOBRO je imati prerađeno sjedalo!!! :bang:
Evidentirano
I najduže putovanje započinje prvim korakom!!!

stanko

• Kawasaki ...
  • : Tra 2012
  • : Tra 2012
  • KLE 500, freedom & adventure
« Odgovori #55 : 01. Siječanj, 2014. - 17:04 »

Imao sam iskustvo do Ohrida, sa 400 km po danu, ali to je strašno za dupe na originialu. Baš je gadno.

Jel barem 30% "lakši život" na ovim preradama?

(
Kao prvo, sretna ti nova uz puuuuuno uspješnih km. a sad o temi. Po mojoj skromnoj procjeni nije samo 30% lakši život već možda čak i 50%. Dakle ako si izdržao ovih 400 km na starom, 600 ti ne bi trebao biti problem na preradi. Usput rečeno, moja iskustva nisu na Shadowovoj preradi pa ne mogu donijeti sud,već na preradi iz Rijeke kao i Hecklerova. Razgovarajući s ljudima koji su radili prerad na svojim dvotočkašima, bez obzira na proizvođača, došao sam do jednostavnog zaključka. Bilo koja anatomska prerada na sicu je itekako dobro došla i olakšava vožnju. Naravno da je odluka na tebi samom gdje ćeš vršiti preradu ali sve ti je to približno isto. Razlike su ti samo u cijeni a vjerajatno i u kvaliteti kao i samoj estetici. Odluka je samo tvoja. Morao biš probat, ako ništa drugo barem sjest na siceve različitih proizvođača pa onda odluči. Ovo je samo moje mišljenje.
Evidentirano

nonshalantan

• Kawa... ...
  • **
« Odgovori #56 : 04. Siječanj, 2014. - 02:27 »

Dobro zvuci.

Gledam Vladekove siceve, fotke gdje usporedjuje s originalom. Jel taj sic visi ili nizi od originala kad se sjedi u njemu? Ili se cak i visina moze napravit po dogovoru?
Evidentirano
Život se kreće dosta brzo. Ako ne zastaneš i ne pogledaš oko sebe, možda ti izmakne.

antiša

• Kawasaki KLE
  • : Svi 2011
« Odgovori #57 : 04. Siječanj, 2014. - 12:44 »

Dobro zvuci.

Gledam Vladekove siceve, fotke gdje usporedjuje s originalom. Jel taj sic visi ili nizi od originala kad se sjedi u njemu? Ili se cak i visina moze napravit po dogovoru?
Da se dogovarat visina,širina i sve ostalo kederi,bez kedera, bagsterova kopija (po meni nije kopija nego bolje od orginala), i još masu stvari. Nezam jel sam dobro pratio temu ali nisam vidio jesi li napisao koliko si visok... Moj je sic viši za 3cm od prilike. Moje su domenzije 187, 130kg (naravno čistie mišićne mase  :D )
Evidentirano

kroko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #58 : 04. Siječanj, 2014. - 12:49 »

:h  uf Antiša imaš 20 kila mišića manje.........  :evil: :evil: :evil:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 

antiša

• Kawasaki KLE
« Odgovori #59 : 04. Siječanj, 2014. - 16:45 »

:h  uf Antiša imaš 20 kila mišića manje.........  :evil: :evil: :evil:
Bitno da si se za tu sitnicu priljepil a ovo ostalo nisi vidio!!  :evil: :evil:
Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 19   Gore

Stranica je generirana za 0.022 sekundi uz 24 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal