Bok,
moja preporuka je Imgur. Dakle jako popularan servis za hostanje slika, cijeli reddit (jedna od popularnijih svjetskih stranica gdje je sav sadržaj kreiran od korisnika) ga koristi kao glavni servis za slike. Inače je i samo po sebi jedan od glavnih servisa za javno sheranje slika.
Slike je jako jednostavno staviti, odete na
http://imgur.com/ kliknete add new post i možete drag and drop slike napraviti ili je klasično browsati i staviti.
Potom je lako dodavati još slika za kreirati galeriju. Postoji i mogućnost kreiranja računa, postavljanja privacy za slike itd, dodavanja tagova i to.
Primjer slike koju sam skinuo sa googla i sherao:
http://imgur.com/a/cfkIwUkoliko želite da ta ista slika se automatski učita u post bez da korisnik mora otvarati link (kao što je red iznad), nakon što je slika sherana odete mišem iznad slike, pojavi se gore desno mali trokut prema dolje, miš preko njega i get share links. I potom kliknete na BBCode (Forums) i nakon što to copy paste napravite u svoj post dobijete ovo:

To je najpametnija opciju koju ja imam. Dakle slike se fizički drže na Imguru, s foruma se linkaju i od tamo se učitavaju. Pozitivno je što se štedi mjesto na forumu. negativno je što učitavanje posta sa tom slikom je nešto sitno sporije. Govorimo red veličine nekoliko milisekundi i nekad Imgur zna biti dolje ili ne raditi ili biti jako spor kad cijela Amerika i Europa navale na njega, pa se ni slike neće učitavati.
Glavna stvar koja je bitna o Imguru je koliko se dugo slike čuvaju:
Imgur keep images for ever as long as they are receiving at least 1 view every six months. If they are not they may be deleted to save space. Popular images and those shared on Imgur will probably meet this criteria due to becoming viral and being better accessible.
Dakle ukoliko se u 6 mjeseci slika pogleda (ne znam da li to broji i ovo linkanje na forume, jer ipak je učitana od tamo) sigurna je još 6 mjeseci, ako 6 mjeseci istekne bez pogleda iste slike, briše se.
Ukoliko vam je to OK, volontiram napraviti vodič korak po korak sa slikama i uputama da se stavi negdje na forum da naše drage KLEašice i KLEaši mogu koristiti to bez glavobolje.
Edit: gledam sad tu sliku gore i odma bi skočio na svoj i otišao se voziti a noć je i sutra će kiša