Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 28. Ožujak, 2025. - 04:33
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: [1] 2 3 4   Dolje

Autor Tema: ENGURO 2014, regija bosanske krajine  (Posjeta: 36089 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

lj_zrilic

• Kawas... ...
  • : Srp 2012
ENGURO 2014, regija bosanske krajine
« : 25. Ožujak, 2014. - 14:11 »

Pozdrav narode,

nakon vise godina obitavanja po forumu i citanja o svim divnim okupljanjima i druzenjima nase blize i dalje okoline, ekipa enduro entuzijasta iz Banjaluke je zakljucila da smo vise dosadili sami sebi i da bi voljeli da upoznamo jos ljudi koji se bave istim oblikom turizma  :bang:

Da ne duzim vise sa teorijom, program druzenja na koji vas pozivamo se sastoji od sljedecih elemenata:

- vikend okupljanje, sa polaskom i nocenjem u Banjaluci, na lokaciji sa tvrdim krovom nad glavom.

- datum okupljanja je prvi vikend jula 2014-te godine po gregorijanskom kalendaru.

- kompletna ruta je prilagodjena teskim enduro motorima. Zainteresovani treba da "obuju" gume prilagodjene za teren, voznja je vise enduro nego turisticka. Ako neko hoce da dodje sa cross motorom, slobodan je da se pridruzi, ali nek ne ocekuje da ce mu biti zanimljivo, ovo nije taj tip voznje.

- putanja je pomno slozena da ne bude ni prelagana ni preteska, oko 250 kilometara u trenutnom obliku. Posto su se nasi politicari svesrdno potrudili da dobiju sve lokalne izbore, iz enduro perspektive Banjaluka ima problem prevelike kolicine asfalta u svojoj blizoj okolini, pa zbog toga putanja sadrzi i 60-tak kilometara crnog smeca, oko 30-tak u izlasku iz Banjaluke i isto toliko u povratku. Dobra vijest je da je kvalitetan i krivudav, pa kome dusa trazi, moze malo da odvrne gas i struze fuzastere :).

Malo vise o detaljima organizacije:

Planirano okupljanje je u petak, sa upoznavanjem do kasnih nocnih sati  :occasion:, te malo spavanja i onda mamurni na subotnju voznju   :angel:
Spavanje i druzenje nakon voznje u subotu navece na istoj lokaciji i razlaz u nedelju.

Kapacitet lokacije je 30 kreveta i prateca infrastruktura. Nije neki luksuz, ali je cisto i uredno i ima sve sto umornom endurasu treba. Ukljucujuci i veliku dnevnu sobu za druzenje prije i poslije voznje, ako nekom nakon voznje bude do druzenja  -_- .

Cijenu smjestaja cemo znati u narednih 7 dana i dopuniti ovaj post, ali zahvaljujuci specijalnim vezama, ocekujemo da ce biti veoma povoljna, prilagodjena ekonomskoj krizi. Klopa ce biti ukljucena u cijenu smjestaja, kao i "lunch paket" za gricnuti usput. O detaljima naknadno.

Putanja kojom cemo proci ukljucuje par turistickih lokacija, ali je veci dio putanje nenastanjen ili slabo nastanjen.

Proci cemo kroz srce N.P. Kozara, pored spomenika NOB-a na Mrakovici, kao i velikog, zapustenog spomenika NOB-a na Grmecu, na lokaciji Korcanica. Put ce nas voditi i kroz tunele pored rijeke Sanice, prokopane u doba austrougarske za potrebe uskotracne pruge. Bice sporih, tehnicki zahtjevnijih sumskih dionica i brzih  makadamskih dionica. Ako padne kisa, vrlo vjerovatno ce biti i guranja turista sa cestovnim gumama  :natak2:
Kompletnu putanju cu narednih dana postaviti u obliku .GPX fajla za vozace sa navigacionim uredjajima, a za sada samo okvirni izgled putanje, screenshoot sa G.E.

http://s29.postimg.org/vcjhrlvt3/enguro.jpg

Mislim da za sad vise nemam sta dodati, ali posto je vise glava mudrije od jedne, sva pitanja, komentare, prijedloge i zelje slobodno napisite  :occasion:
Evidentirano

dado_vtc

• EJZ
  • Kawasaki KLE
  • : Tra 2011
  • : Tra 2011
  • KLE, Tomos ATX Electronic 90
Odg: ENGURO 2014, regija bosanske krajine
« Odgovori #1 : 25. Ožujak, 2014. - 14:40 »

Obišao dio spomenutog u okolici Sanskog Mosta, prekrasan krajolik, ustvari premalo je i tjedan dana za obići sve što vrijedi (ja sam se cijeli dan motao od Vodopada Blihe, Palanačkog polja, Korčanice, Međeđeg brda, Sanice, Dabarske pećine...) i još mi bilo malo za sve vidjeti  :thumbleft:
Jedino za sad mi termin ne odgovara :( , inače bi svakako došao, no ima dosta još do tad, vidjet ćemo ;)
Evidentirano
S budalama se ne isplati raspravljati, jer prvo te spuste na svoj nivo, a onda te tu dotuku iskustvom...

Frigi

• Kawasaki KLE
  • : Svi 2012
« Odgovori #2 : 25. Ožujak, 2014. - 17:32 »

:thumbleft:
pratim temu...
 :occasion:
Evidentirano

lj_zrilic

• Kawas... ...
« Odgovori #3 : 25. Ožujak, 2014. - 20:22 »

Ne znam šta bih vam rekao ljudi, organizujte se, uglavnom očekujemo vas u što većem broju.......
P. S. Nije se spomenulo u prvom postu, grupa enduro enduzijasta iz Banjaluke ima ime  :h MK "Renegade" Banja Luka
Evidentirano

Frigi

• Kawasaki KLE
« Odgovori #4 : 25. Ožujak, 2014. - 21:21 »

imas li koje fotografije puteva i krajolika kojim prolazi planirana ruta...? Jebe me radoznalost... :D
Evidentirano

Gazda

• Kawasaki ...
  • : Ožu 2014
  • : Ožu 2014
  • PaKLEnki KLEmpo
« Odgovori #5 : 25. Ožujak, 2014. - 22:40 »

imas li koje fotografije puteva i krajolika kojim prolazi planirana ruta...? Jebe me radoznalost... :D
  :rego: znanstveno dokazano...
« Zadnja izmjena: 25. Ožujak, 2014. - 22:44 antiša »
Evidentirano
PaKLEni KLEmpo poKLEknija isprid KLE noge mi se odsijeKLE

DankoM

• Honda
  • Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
« Odgovori #6 : 25. Ožujak, 2014. - 22:46 »

Ne znam šta bih vam rekao ljudi, organizujte se, uglavnom očekujemo vas u što većem broju.......
P. S. Nije se spomenulo u prvom postu, grupa enduro enduzijasta iz Banjaluke ima ime  :h MK "Renegade" Banja Luka

Sa žaljenjem, vjerojatno bez mene  :angel:
većina nas sedmi i osmi mjesec provodi s obitelji na moru
ovakva pretežno muška druženja treba planirati tijekom 4,5,6,9,10 mjeseca
Evidentirano
    NX 650 Dominator   
Al' ja sam krenuo tamo gdje želim i tamo gdje želim ću sigurno doć.
Nije smisao putovanja odredište, već put do njega i nazad

lj_zrilic

• Kawas... ...
« Odgovori #7 : 26. Ožujak, 2014. - 08:43 »

Nas domaćina će biti 7-8, ima tu (najviše  :D) paKLEnih strojeva, Hondi, XT-jki, DR-ova itd......
Evo i pokoja sličica nas i putanje, čisto da vidite na šta ličimo mi i putanja  :h

(Powered by frubar.net)
« Zadnja izmjena: 26. Ožujak, 2014. - 08:51 lj_zrilic »
Evidentirano

Danko

• Kawasaki KLE
« Odgovori #8 : 26. Ožujak, 2014. - 11:03 »

:bang:
Evidentirano

heckler

• Kawasaki KLE
  • : Ruj 2011
  • : Ruj 2011
« Odgovori #9 : 26. Ožujak, 2014. - 12:04 »

:aplauz: :aplauz: :thumbleft: :thumbleft: :aplauz: :aplauz:
Evidentirano
KLE  forever
 Str: [1] 2 3 4   Gore

Stranica je generirana za 0.055 sekundi uz 26 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal