Sigurnost motociklista,da,zaista nam je bitno da I mi sami imamo ispravne motocikle.Većinom zbog financijskih problema servisiramo motocikle ili sami ili kod majstora u "fušu"Dosta nas izbjegava ovlaštene servise,ne vjeruju pretjerano usluzi a cijene su većinom "paprene"
Svjesni ovih problema,Udruga KARAVANA ZA ŽIVOT "bikeri na cesti" podržala je inicijativu HMS-a za besplatnim tehničkim pregledom Vašeg motocikla,bez ikakve naknade,bez eventualnih kazni,bez ikakvih obveza...Ja osobno preporučam odlazak u najbižu stanicu za tehnički pregled,mogu vam izmjeriti buku(da bar vide koliko ste zaista glasni) pregledati kočnice,savjetovati što eventualno izmjeniti...Uglavnom,znate na što mislim...Akcija počinje 14.04. I traje do 19.04.2014 u cijeloj RH I svim stanicama za tehnički pregled.Bilo bi jako lijepo kad bi se odazvali,pridružili I poduprjeli ovu akciju jer ...da ne misle da nam nije stalo do naših ljubimaca;)
MI ćemo svakako otići,baš me zanima kočioni sustav i koliko imam buke "preko" bez db killera.
Odlična akcija,konačno i za motocikliste pa eto...uzvratiti ćemo svojim dolaskom,pa makar samo i na test buke,kava u stanici za the.pregled,malo "ćakule" i to je to.Odazivamo se i hvala na pozivu.Dopis u prilogu