Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 25. Travanj, 2025. - 01:15
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: [1]   Dolje

Autor Tema: Vječna tema OSIGURANJE..........  (Posjeta: 11 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kroko

• Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011
  • : Ožu 2011
Vječna tema OSIGURANJE..........
« : Jučer u 23:13 »

:D  Dugo nismo pisali o osiguranjima...evo danas regao KLEa i ostao zaprepašten , uvrijeđen i iznenađen  :smoke:

Dakle......prije dvije godine sam HOK osiguranje platio 77 eura ZG tablice s naravno 50 posto bonusa sa svim oko 74 posto bonusa , dakle maximum  :glasses:   Pošto je jelte sve otišlo u tri materine ili cijernom ili pljackom nadao sam se da ce tako i osiguranje otići u tri pm....tim više jer je moj sin prošle godine platio oko 100 eura..... :glasses:

Eh sad pitam nekoliko osiguranja između ostalog i Adriatic osiguranje, a lik mrtav hladan mi ponudi policu od 131 euro  :h poludim, pošašavim , posijedim.......sjećam se kad je KLE koštao 80 eura sa tehničkim i svime na cestu hahahaha...... i Onda uleti Laqo osiguanje s cijenom za koju sam pak mislio da je čudna hahaha prvo mi ponudio 80 eura, ajd okej samo 51 euro manje od prokletog Adriatica  :belj: :belj: I onda malo po malo eto nas na cijeni od prije dvije godine 77 eura ajmeeee......koje sreće.... :angel:
I tako na znanje svih, ne dajte se, ne plaćajte pljačkašima...otpr i bojkot ...... :angel: :glasses: :thumbleft: :bang:
Evidentirano
  be free man , be dreamer 
 Str: [1]   Gore

Stranica je generirana za 0.023 sekundi uz 26 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal