Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 25. Travanj, 2025. - 00:38
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Povezani Događaji

• VII internacionalni KLE meeting - Platak, Hrvatska: 29. Lipanj, 2017
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 27   Dolje

Autor Tema: 7 Internacionalni Kawasaki KLE meetig 2017 – Platak, Hrvatska 30.06. 2017.  (Posjeta: 58164 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

zokih

• Kawasaki KLE
  • : Srp 2012
  • : Srp 2012

...baš sam i ja mislil malo dignuti temu, da vidimo gdje smo...
Evidentirano

Enigm@

• Versys 1000
  • Kawasaki KLE
  • : Ožu 2011

ja preko poruka dobivam neke nemoralne ponude koje uključuju alkohol i spavanje  :natak2: :pushing: :h :ruke:
Evidentirano

DamirRi

• Kawasaki KLE
  • KLE duh neka nas čuva
    • moje slike

ja preko poruka dobivam neke nemoralne ponude koje uključuju alkohol i spavanje  :natak2: :pushing: :h :ruke:

nitko nije spominjao spavanje    :natak2:
Evidentirano

Enigm@

• Versys 1000
  • Kawasaki KLE

nitko nije spominjao spavanje    :natak2:
:h čitam ja između redova :D

Evidentirano

kUm

• Kawasaki KLE

Sorry ekipa, evo pisem detaljnije uskoro...

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Evidentirano
Be a dreamer, live without a brain....:prsti:

kUm

• Kawasaki KLE

Pozdrav ekipa,

Evo da nakon dosta vremena pokrenemo ponovo temu s novim, potvrđenim informacijama vezanim za 7. Internacionalni KLE meeting, na Platku, 30.06.2017 – petak (https://goo.gl/maps/3exJFxZENw32).
Što se tiče datuma i mjesta sve ostaje isto. Lokacija i vrijeme, nepromijenjeni.

CIJENE:
Noćenje s doručkom – 125 kn / cca 16€ (uključena boravišna pristojba od 5 kn)
Polupansion (noćenje i spavanje s doručkom) - 175 kn / cca. 23€ (uključena boravišna pristojba od 5 kn)

Doručak je buffet a.k.a. šwedski stol, ali bez šweđanki  i tu je ostala komercijalna cijena, jer će doručak biti, kao i inače obilan, ali obilan ne u smislu dječje ekskurzije.
Na polupansionu imamo 10kn manju komercijalnu cijenu, a u polupansion ulazi večera, noćenje s doručkom ili kako god nama to odgovara, ali generalno ostaje da polupansion uključuje večeru + B&B.
To nam u konačnici i bolje odgovara, obzirom da dosta nas i ekipe izvana dolazi u četvrtak na večeri lakše mi je za pratiti. (klesoo, hvala na ukazanom).

Napomena, za sve one koji dolaze izdaleka, te neće stići do cca 23h u četvrtak, u vrijeme večere ili dok restoran radi, biti će osigurana večera u smislu bečkog odreska, salate i sl, koji ćemo im moći osigurati i do kasnih jutarnjih sati.
Zajednička večera u petak nakon vožnji još nije definirana, obzirom da ne znamo točan broj sudionika, te ne znamo koliko komada meketala mora biti pripremljeno i o tome ovisi i cijena, tj dodatak na polupansion .
Drugim riječima, ako pretpostavimo da je polupansion 175kn, a imate jedan polupansion u četvrtak (večera u četvrtak, noćenje i doručak u petak), a drugi u petak (zajednička večera, noćenje i doručak),a pretpostavimo da je dodatak za zajedničku večeru 50 kn, znači da je prvi polupansion 175 kn a drugi 225kn.
Mislim da su generalno cijene realne i  svima prihvatljive.
Nadam se da je to razumljivo, a sva pitanja, napišite.

Popusti:
Djeca do 3(2,99) godina u sobi s roditeljima – BESPLATNO
Djeca od 3 do 8(7,99) godina u sobi s roditeljima - 50 % popusta
Djeca od 8 -14 (13,99) godina u sobi s roditeljima 20% popusta

SMJEŠTAJ:
Kako je u međuvremenu bilo preuređenje doma Veliki Platak, tako je došlo do promijene broja soba i rasporeda u istima. Sadašnje stanje soba je slijedeće:
1 x 20+1 krevetna soba
9 x 2 krevetnih
9 x 3 - krevetnih
2 x 5-ro krevetne
2 x 6-ero krevetne
2 x 1 krevetne
Raspoređene po katovima sa zajedničkim sanitarnim čvorom. Na svakom katu je muško-ženski sanitarni čvor u kojem imamo 3 lavaboa (lavandina),  tuš i 2 wc-a u muškom i isto tako u ženskom sanitarcu, dakle 6 lavaboa, dva tuša i 4 kenjare po katu.

Važno:
Kako je smještaj u domu dostupan preko Booking.com-a, a kako bismo zadržali rezervacije, izuzetno nam je važno da najkasnije s 21.05. potvrdite rezervaciju smještaja. Vjerujem da je to  prilično prerano, ali ako ste 99% sigurni da dolazite, molim da mi to napišete u tablicu, ovdje
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fLxkLxuHBNBxuTFCoelysJb9cwmZ43DLSV6ybHZ3btg/edit?usp=sharing , u temi: http://www.kle-croatia.com/forum/index.php/topic,3784.0.html
... kako bismo mogli potvrditi krevet!

RUTE:
Rute nisu definirane, ali zbog jednostavnije organizacije, planirane su samo dvije rute:
Asfaltna sa malo soft off-a i hard enduro.

MAJICE:
Organiziramo i promo majice  7-og. Internternacionalnog meetinga, te ćemo uskoro napraviti i popis za predbilježbe.  Radi se o planu nabavke polo majica, sa štikanim logom meetinga, čija bi cijena bila oko 10€. Više info...naknadno.

......
« Zadnja izmjena: 08. Svibanj, 2017. - 16:12 kUm »
Evidentirano

Enigm@

• Versys 1000
  • Kawasaki KLE

Ja vjerojatno do zadnjeg dana neću znati da li idem ili ne, vreća i šator će vjerojatno bit opcija ako će bit gdje mjesta
Evidentirano

kUm

• Kawasaki KLE

Ma ne hebem te, ti si vec upisan, krevet te ceka, ugurat cemo te izmedju Tiffya i Frigia, ako nista drugo :)
Evidentirano

Frigi

• Kawasaki KLE
  • : Svi 2012
  • : Svi 2012

Ma ne hebem te, ti si vec upisan, krevet te ceka, ugurat cemo te izmedju Tiffya i Frigia, ako nista drugo :)
:D Tiffy i ja cemo se dodavat sa Enigmom cilu noc i dobar dio jutra....tribati ce mu naci nesto da ispravi izbijeni kuk ujutro...stap od metle pomaze  za napraviti nekoliko koraka  :D :D :D
Evidentirano

Enigm@

• Versys 1000
  • Kawasaki KLE

Natakari vas Enigm@ na 7cm svoje tvrde muške kur**ne  :h
Meni se čini da bi ja Tifiju i Frigiju bio samo smetnja  :natak2: :pushing:
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 27   Gore

Stranica je generirana za 0.031 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal