Dobro došli na KLE Croatia forum !!
eeee da si mi to bar ranije rekao...jarče živote....
Polako, treba vidit kolko bu dugo to dobro. Oni tvrde da gotovi nikad guma ne ostari , nego uđe prljavština u brtvu.Nego ti si si sam servisirao ili si dao servisirat ?Jel si mjenjao dust "seal" one vanjske gumene semeringe ?
Pozdrav,Došla nova sezona Dakle prva vožnja, sva vilica masna od ulja.
Da, nakon nevoženja se svašta pripeti, pa i ovo. Nego, nećeš imati naljepnicu Seal Mate
Ovo prvi put vidim, da se čisti. Ali možeš zamisliti što sve onaj vjetar što se kovitla oko kotača nosi na vilicu. Tu je dolje cesta, pijesak, taru se gume, pločice, disk. Kad bi bijelim papirom obrisao vilice nakon vožnje sigurno bi se vidjelo crno. Imao sam zahrđali federić semeringa na Yamahici, ta je bila iz Preluke-Rijeka lokakacije, sol probila preko čistača i semeringa ispod na feder. A stojevi što se vrte uglavnom potroše semering - usnu. Ovdje je kod vilica gibanje uzduž, pa se semering ne čisti kao kod okretanja, tamo usna semeringa čak ima rebarca da usmjeruje ulje pod usnu, pa se ispire u radu. Još je tu naopačke, pa se talog mrvica slaže, baš pod usnu. I evo, novo iskustvo, dobro je to počistiti. I još jedna potvrda da motor treba voziti. A ti zapiši kilometre i javi nam koliko to radi.