Dobro došli na KLE Croatia forum !!
195 nekada kad nisam imao hrpu opreme na njemu dakle nekih 20 kg manje i ja sam bio lakši nekih 20 kg naravno bez kofera otraga......... danas sa svim đinđama i mojih dobrih 138kg oko 170 bez problema .....od Armyja ide 205 ako se nije povećao u masi......
nabijem i vas i krajnju brzinu, kupite si cbr-keKLE je za guštati
Kaj imaš protiv CBR-ke?
nisi me shvatio, pa da odmah raščistimo....................nemam ništa protiv ičega.......ali JA mislim da sve ima svojeAko se hoćeš ganjati uzmi si CBR,R itd, ako hoćeš laganini uzmi chopera, ako hoćeš po livadi i makadamu.........itdgovoriti o krajnjoj brzini KLE-a je suludo kao da bi išli filozofirati s kakvim gumama na Viragu ići na Velebit daKLE, moj sarkastični post je bio namjerno pretjerano reagiranje na bedastoću krajnje brzine, ako želiš juriti kupi nešto prikladno a nemoj vaditi paKLEnom dušu
.......... ja to nis ne kuzim.......samo znam da se mi s KLEovima itekako ganjamo........
vi mene jbte ak' je šaraf križni ne odvrći sa ravni šrafcigerom buš ga zjebal, e to hoću reći a 190km/h je puno ugodnije provoditi zalegnut na ZX9R nego na KLE-e kad te tuče po prsima, a škembica i visina ti ne dozvoljavaju da se pogrbiš
ali svi smo mi (skoro svi) probali tu krajnju brzinu čisto onak radi znatiželje, gušta, zajebancije.......
ja nisam........... na 140-150 sam se USRAO kad je KLE počeo "lelujati" po cesti tako da ne znam
.......... ali i kod lelujanja imamo rješenje, promjena gasa, stiskanje koljena uz motor, spustanje glave iza vizira, pomicanje guzice prema naprijed ili otraga.......itd......