Dobro došli na KLE Croatia forum !!
Pa,od kuda si se ti stvorio :hti ko nase zdravstvo,kasnis jedno 6.mjeseci sa komentarom :evil:ali ok,u pravu si da je trebalo vise fotki biti,to je zato jer gospon gogoog,100%kleas nije dao da fotkamo jer ne zeli da sira javnost vidi tu ljepotu G.kotara i da japanci i kinezi ne navale i sjebu ljepotu kao kaj su razjebali Plitvice..u stvari boji se on da se ne bi morao baviti selskim turizmom,a onda na poslu ne bi mogao smisljati nove rute nego mjenjati plahte ..badava mu ja objasnjavam koji bi biznis mogao napraviti sa planetarno popularnim ogulinskim zeljem,ali nece ni cuti..i tu bi trebalo pakirati i prodavati,a to se sve ne stigne..sva sreca da je uskocio jos jedan goranin,kolega Heckler i obecao jedan izlet po G.kotaru..nadam se da je on ozbiljniji,pa bude i vise slikica,a ti Ante kojem prezime znate potrudi se da nam se pridruzis :ruke:eto,ukratko od mene
Mogao bi se naš Ante kao doajen KLE foruma javljati i ćešče, ali drago mi je vidjeti da prati forum i javlja se bar povremeno.Što se ture po Gorskom Kotaru tiče...to stoji. Čim se stvore uvjeti i kad se dogovorimo...idemo. A naš dragi Gogo...moram i njega malo opravdati...on ,zapravo i nije Goranin. Jer Gorski Kotar geografski završava nekoliko kilometara prije Ogulina. Ali voli Gorski Kotar i dobro je da ga brani od najezde turista.
Zeznuti su izgledno ti Gorsko kotarski geni kad se spare s zeljarsko-Ogulinskim Nešt gledam progmnozu za subotu, možda bi se pojavili u Šangaju....ili ćemo se vrtit oko zg...