Za ostalo imaš KMS, Autokrešo, Tokić, njuškalo,...
KMS...daj me nemoj nasmijavati....iako smo si dobri obiteljski prijatelji više od 40 godina, zaobilazim ih glede moto dijelova i servisa u širokom luku, nakon nekoliko puta iskutva čekanja dijelova tjednima, a jednom i puna 2 mjeseca (uz svaki put izgovor; drugi tjedan) i onda nemogućnost isporuke (a već sam platio unaprijed) i čekanja još mjesec i pol da mi vrate novce jer "baš sad" nemaju toliko u blagajni, odustao sam od kupovine kod njih, radije naručim iz Amerike direktno i platim i carinu ako treba, ali dobijem za plafon 12 dana na ruke!!
Uglavnom, Moto Jakopec i Zorić tj Moto Trade te Dorian pokraj Veterinarskog fakulteta su ZAKON, sve ostalo su jebivjetri i fantazeri...a o cijenama da i ne govorim...
alternativa je ebay, Tokić i Intercars, ovisno što se od dijelova treba, recimo kočione disk pločice uzimam preko ebaya za par dolara, sajle, gumice i slične sitnice....recimo, pločice ventila su u KMSu i Kaptolu 98-100kn komad, kod Jakopeca oko 55-60, kod Doriana su 45kn, sve original OEM!! Kod Tokića drže zamjenske po 33kn komad, jeftine su, ali im je mana što se može dogoditi da nisu u točnom paralelogramu planski pobrušene pa ih hoće vrtiti u dosjedu, no ništa strašno.