nakon duugo vremena konacno smo se uspjeli posloziti za malo duzi djir po Istri - konacna bilanca iznosi 240 km veselja po istarskim cestama.
Pokret uz ranojutarnju kavu s pulske Verude, prema Vodnjanu, od Vodnjana smo cestom preko Glavana isli do Barbana, zatim standardna ruta Labin - Vozilici - Plomin (Vidikovac).
Kratka pauza na Vidikovcu, zatim nazad prema Vozilicima i od Vozilica naljepsom cestom u Istri, koja prolazi kroz Cepic prema Lupoglavu krenuli prema Ucki. Na Ucki cestom kojom se ne smije popeli smo se na Vojak.
S Vojka nazad prema Lupoglavu. Na pola puta nalazi se skretanje prema Brestu pod Uckom, no kako vise nema asfalata, prema tamo je krenuo samo kolega s Africom Twin, dok smo mi ostali nastavili prema Lupoglavu.
Iz Lupoglava smo produzili do Roca te popili kavu u Rockoj konobi...tocnije na zidu ispred Crkve jer su turisti zauzeli sve slobodne stolove na terasi
Iz Roca nastavili smo cestom prema Humu, te se iz Huma odvojili cestom prema Borutu, od cega smo morali odustati jer je cesta zatvorena zbog radova. Odvojili smo se prema Vranji i nastavili prema Vozilicima. Prije Vozilica digli smo se prema Krsanu gdje smo ponovno napravili kracu pauzu.
Od Krsana digli smo se prema Potpicnu, Picnu, Graciscu i od Gracisca, na pola puta prema Pazinu odvojili se na sporednu cestu prema Zminju.
Za doma standarna trasa Zminj - SAvicenta - Vodnjan
Iako je cesta bila prepuna motora - more GS-ova i iznenadjujuce velik broj Africa Twina, moj slozenac je bio jedini KLE kojeg sam vidio u subotu