Kawasaki KLE Croatia forum

Kawasaki KLE Croatia forum

• 14. Lipanj, 2025. - 00:26
  • Dobrodošli, Gost
Molimo prijavite se ili registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Napredno pretraživanje

Novosti:

Dobro došli na KLE Croatia forum !!

Str: 1 [2] 3 4 ... 11   Dolje

Autor Tema: Prerada sjedala  (Posjeta: 33296 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

GogoOg

• Kawasaki ...
  • : Svi 2017
  • : Svi 2017
  • samo jako
Odg: Prerada sjedala
« Odgovori #10 : 27. Ožujak, 2019. - 17:35 »

Ovo je najnovije sjedalo za Klea od onog tipa sa remize

Poslano sa mog H3113 koristeći Tapatalk

Evidentirano
Samo jako

nenox

• Kawasaki KLE
  • : Kol 2017
« Odgovori #11 : 27. Ožujak, 2019. - 17:49 »

Shadow sic uopće nije preskup, ovisi kak se gleda na stvari, ne radiš to za nekog drugog nego za sebe, za svoje dupe...Znam bit cijeli dan na motoru i znam o čemu pričam i kolko se manje umaram i da ne filozofiram kak umor utjeće na vožnju, to znaš i sam nakon dužeg puta. Našao budeš vjerojatno jeftinije možda par stotina kuna, al to bude nakraju neka djelomična prerada, a tak bu i izgledalo ko buhtla...a i nisi više mlad, i radiš kilometara nagradi se malo, ne kokošari na tome...kaj je slijedeće, gume preskupe pa buš stavljal drvene kotače :evil:
I kaj taj njegov sic vrijedi ko malo bolje gume koje budeš potrošio za sezonu do dvije..
Evidentirano

Bajadojaja

• Kawasaki KLE
  • : Sij 2017
  • Nisam ginekolog ali mogu pogledati
« Odgovori #12 : 27. Ožujak, 2019. - 18:15 »

Hmm, a KLE-a si kupoval zato kaj ti je baš bil najbolji motor na svijetu ili zato kaj si dobro odvagnul kaj ti se isplati kupiti? Pa kaj se nisi počastil s BMW GS-om pa te ne bi jebal sic i ne bi bilo zima za ruke i ne bi bilo vibracija, ono - kaj se nisi počastil? A ima i ABS i TCS, ipak to čuva glavu a glava je samo jedna? Ja bi iskreno radije dal 500-600 kuna za mrvu lošiji sic nego 3x više za mrvu bolji. U tenisicama sam svaki dan barem 10 sati pa ne kupujem tenesice za 1500 kuna jer ih imam dugo na nogama ak mi posluže skoro jednako dobro i one za 300-400. Rizik od dobivanja proširenih vena bum istrpil.
Ja gledam malo drukčije na stvari, nismo svi isti :h, a ni KLE nije za moj pojam neki motor kojem bi roboval i koji zaslužuje samo najbolje i najskuplje, more on dobro odvoziti i ovak. :smoke: :ruke:
Zato ljudi i gledaju jel ima kakvih alternativa, da posluži a da ostane i neka para za vožnju i druženje :h.

Evidentirano

drdamjan

• Kawasaki KLE
  • : Vel 2014
  • : Vel 2014
  • 095 8748290
« Odgovori #13 : 27. Ožujak, 2019. - 18:28 »

I ja sam za shadow, ali žena je zaposlena i dala mi 300 i kaže dosta ti je.
Šta tom fali?

Ne trebam dalje.  :h

Miky

• Kawas... ...
  • : Ruj 2017
  • : Ruj 2017
« Odgovori #14 : 27. Ožujak, 2019. - 18:49 »

Je odlicne radove ima i siguran sam da je odlican sic ja bi volio imati od njega sic ali me je trazio 1600 kn ako se sijecam dobro ali vrijedi svake kune ko si moze priustiti  :D
Evidentirano

kleptanon

• Kawasaki KLE
  • : Pro 2017
« Odgovori #15 : 27. Ožujak, 2019. - 18:50 »

Ja nekako sam najbliži Bajinoj teoriji..isto mislim da je bolje dati 3x manje love za mrvicu lošiji sic,a ne mora ni biti lošiji..nek izdrži moju i ženinu guzicu 150-200km u komadu,ja zadovoljan..duže ne bih mogao ni voziti jer me koljena zajebavaju..vidio sam Hecklerov sic i sasvim je ok,a ako on kaže da vozi bez bolova to je to..vidio sam ovdje na forumu netko je naručivao od skd-a sic,stavio je fotku(nemam volje sad tražit) i izgleda super,a mislim da je bilo u igri 600 kn..imam jednu kombinaciju sa jednim tapetarom koji ponekad radi za našu firmu,kaže da je radio siceve za skutere,e sad treba njega ulovit i dogovorit.. :smoke:DR.jesi ti sa svojim sicom zadovoljan kaj se udobnosti tiče,valove stavi na stranu :thumbleft:
Evidentirano

Bajadojaja

• Kawasaki KLE
  • Nisam ginekolog ali mogu pogledati
« Odgovori #16 : 27. Ožujak, 2019. - 18:53 »

Drdamjan kad bu žena dala više, budu i veći apetiti s vožnjom, pa bu više tiskala guzica pa bu trebal bolji sic i tako to krene :h :h. Ja ne kudim Shadow, vjerojatno je jako dobar sic, ali je lik isto tak dobro kapitaliziral potražnju i napravil brand, njemu skidam kapu.
Više je tema krenula koje su jeftinije alternative, a da se ne istrese 10% vrijednosti motora na tapeciranje sica.
Evidentirano

kleptanon

• Kawasaki KLE
« Odgovori #17 : 27. Ožujak, 2019. - 19:00 »

Drdamjan kad bu žena dala više, budu i veći apetiti s vožnjom, pa bu više tiskala guzica pa bu trebal bolji sic i tako to krene :h :h. Ja ne kudim Shadow, vjerojatno je jako dobar sic, ali je lik isto tak dobro kapitaliziral potražnju i napravil brand, njemu skidam kapu.
Više je tema krenula koje su jeftinije alternative, a da se ne istrese 10% vrijednosti motora na tapeciranje sica.
Bravo Baja.. :aplauz: svaka čast čovjeku..ali,mnogo je kume :prsti:
Evidentirano

nenox

• Kawasaki KLE
« Odgovori #18 : 27. Ožujak, 2019. - 19:19 »

Kle seriski je govno, kao i većina entry level motora, kle u nekim segmentima i ispod svih kriterija...poluproizvodi. Kad se naprave neke preinake može bit solidan i trajan motor, sposoban i za malo dalje destinacije...isto vrijedi za ko i ostale također u tom rangu.Neki su vozaći GS ova isto prerađivali sjedala..
Kad sam kupoval mogao sam se rastegnut do krajnjih granica za noviji model koji su bili od 20tkn.i goli ko alija sirotanović.

Odlućio za par godina starji da ostane za prerade i redovito održavanje... prerade koje izađu cca astronomska svota od 5tkn i to se rastegne na par g. Ništa ja novo ne izmišljam, topla voda je otkrivena već, sve piše i na ovom forumu i na stranim forumima, sve što je potrebno da se motor dovede u red bar donekle.. :evil:
A da se vratim na temu sjedala, može skinut se i to orginalno sjedalo i ugradit nekakva drvena cjepanica što ima u svakoj šumi, sigurno bu bolje od orginala
Evidentirano

jetta170

• Kawas... ...
  • : Lis 2015
  • : Lis 2015
« Odgovori #19 : 27. Ožujak, 2019. - 19:45 »

bacate novce bezveze,originalni je najbolji. valjda oni u fabriki kadi delaju kle znaju najbolje.
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 11   Gore

Stranica je generirana za 0.031 sekundi uz 25 upita.

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal